Borderlands 3: Sell Out

‘Ik verwacht dat je doodgaat, Vault Hunter. Kom op, uitverkocht! Je krijgt een lief geweer! Doe het gewoon!’

Doelstellingen:
Gebruik een duidelijke dodelijke val
-OF-
Vernietig camera’s 0/5

Strategie:
Tyreen biedt een speciaal wapen aan als de Vault Hunters bereid zijn zelfmoord te plegen voor het vermaak van de Children of the Vault. Volg het waypoint naar waar ze haar deathtrap heeft opgezet en neem de beslissing. Als je ermee instemt haar “geweerslet” te zijn, krijg je het Sellout-pistool. Het vernietigen van de camera’s rond de deathtrap zal haar teleurstellen, waarbij contant geld de enige beloning is.

Voltooiing:
“Wauw. Je hebt het echt gedaan ?! Je BENT een totale wapenslet … en we hebben zojuist een coole honderdduizend volgers toegevoegd, dus win-win. Mijn werk hier is gedaan! Bedankt, Kluisdief. Ik wist dat ik kon tellen op jou. “
-OF-
‘Nou, ik denk dat je minder een wapenslet bent dan ik dacht. Jammer. Ik zal die limited edition nu aan een van mijn trouwe volgers moeten geven. Hier is wat geld, idioot.’
Inleveren bij Tyreen.

Borderlands 3 Alle Side Missies
Borderlands 3 Wiki Guide

Vorig artikelBorderlands 3: Rumble In The Jungle
Volgend artikelBorderlands 3: Dynasty Diner

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here