Borderlands 3: Proving Grounds Trial Locaties

Borderlands 3 heeft 6 Eridian Proving Grounds Trials en deze gids toont hun locaties. Door alle Trials te vinden en te voltooien, wordt de 100 Proof trofee. Ze tellen ook als side missies, dus ze zijn ook nodig om alle side missies te voltooien.

Geen van hen is te missen! Je kunt nog steeds alles doen na het verhaal in free roam.

De Trials in Borderlands 3 zijn als minikerkers. Je navigeert door een speciale kerker met veel normale vijanden en aan het eind een baas. Er zijn ook optionele doelen om binnen een bepaalde tijdslimiet te eindigen of om niet dood te gaan, maar de optionele taken zijn niet nodig voor de trofee / prestatie.

In het missielogboek kun je zien welke je al hebt voltooid. Ze verschijnen als normale zoekmarkeringen aan de zijkant (geel uitroepteken) op de kaart. Sommigen komen echter alleen opdagen als ze in de buurt komen. Om ze volledig te voltooien en mee te tellen voor de trofee en prestatie, moet je de baas verslaan en aan het einde van de proef zijn hoofd in de borst steken. Vervolgens wordt “zijmissie voltooid” weergegeven en kun je snel het proefgebied verlaten.

Je kunt deze ook spelen via matchmaking. Ga naar Pauzemenu> Sociaal> Matchmaking om online met andere spelers te paren. Houd er rekening mee dat hoe meer spelers in een sessie zitten, hoe sterker de vijanden er zijn. Solo is volledig te doen, omdat de vijanden minder gezondheid hebben dan in coöp. Het nadeel van het gebruik van matchmaking is dat je geen controle hebt over welke proef je krijgt. Daarom is het beter om te weten waar ze zijn en er zelf naartoe te gaan.

Nadat je de proefzoektochtmarkering hebt gevonden, moet je altijd terugkeren naar je ruimteschip (Sanctuary) en de coördinaten invoeren op de commandobrug. Dan havens je ruimteschip naar waar de proef plaatsvindt en je moet naar buiten via de drop pod in het vrachtruim. Zodra je aankomt, praat je met de NPC met het uitroepteken boven zijn hoofd. Van daaruit vecht je gewoon door alle vijanden heen. Aan het eind zal er altijd een mooie buitkist voor je zijn.

De onderstaande gids geeft een overzicht van alle proeven per planeet en per gebied. Het verhaal neemt je automatisch mee naar alle gebieden als onderdeel van hoofdmissies. Als je nog niet in een gebied bent geweest en er toch niet naar op zoek bent, moet je het verhaal verder vertellen om daar te komen.

Proving Grounds #1 – Trial of Survival
Startlocatie: Pandora, Devil’s Razor

Naam in kaart selecteren: Gradient of Dawn

Je komt naar Devil’s Razor tijdens je tweede verhaalbezoek aan Pandora (vrij laat in het spel). Dit gebeurt tijdens de hoofdmissie “Blood Drive“. Natuurlijk kunt u, net als alle andere proeven, later (ook na het verhaal) terugkeren om dan de proef te starten. Doe het op elk gewenst moment nadat je dit gebied hebt bereikt en als je het eenmaal hebt geactiveerd, volg je het in je side missie markering. Het brengt je naar het gebied “Gradient of Dawn”.

Proving Grounds #2 – Trial of Cunning
Startlocatie: Pandora, The Splinterlands

Naam in kaart selecteren: Ghostlight Beacon

De Splinterlands zijn het gebied na Devil’s Razor en je gaat er ook heen tijdens de hoofdmissie “Blood Drive“.

Proving Grounds #3 – Trial of Discipline
Startlocatie: Promethea, Meridian Outskirts

Naam in kaart selecteren: Precipice Anchor

Je bezoekt automatisch de Meridian Outskirts tijdens de hoofdmissie “Hostile Takeover“.

Proving Grounds #4 – Trial of Instinct
Startlocatie: Eden-6, Floodmoor Basin

Naam in kaartkeuze: Wayward Tether

Het Floodmoor Basin wordt bereikt tijdens de hoofdverhaalmissie “Hammerlocked“.

Proving Grounds #5 – Trial of Fervor
Startlocatie: Eden-6, Jakobs Estate

Name in Map Select: The Skydrowned Pulpit

Jakobs Estate wordt bereikt in de hoofdverhaalmissie “Lair of the Harpy“.

Proving Grounds #6 – Trial of Supremacy
Startlocatie: Nekrotafeyo, Desolation’s Edge

Naam in Map Select: The Hall Obsidian

Nekrotafeyo is de allerlaatste planeet die je bezoekt, tegen het einde van het verhaal. Desolation’s Edge is te vinden in de hoofdmissie “The First Vault Hunter“.

Dat zijn alle Proving Grounds / Trials in Borderlands 3.
Nadat je ze allemaal hebt voltooid (de kist geopend na de baas in elke proef), verdien je de “100% Proof” trofee.

Borderlands 3 Wiki Guide

Vorig artikelBorderlands 3: Skag Dog Days
Volgend artikelBorderlands 3: Lair Of The Harpy

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here