Borderlands 3 DLC #3: Creature Feature Film Reel Locaties

Borderlands 3 heeft 6 Film Reel Locaties in de Bounty of Blood DLC. Ze gelden als Crew Challenges (Collectibles) en zijn nodig als onderdeel van de “How the West Was Done” trofee.

Geen van de filmrollen is te missen. Je kunt ze allemaal nog steeds openen na het verhaal in free roam. Om te zien hoeveel je er hebt gevonden, druk je op L3 op de wereldkaart en D-Pad Rechts om het tabblad “Uitdagingen” te openen. Op de wereldkaart worden degene die je niet hebt gevonden gemarkeerd met een groen dradenkruis-symbool en degene die je hebt gevonden hebben een blauw (enigszins transparant) pictogram. Je kunt ze in elke gewenste volgorde volgen met elk personage dat je maar wilt. Ze bevinden zich meestal in gebieden een beetje buiten het hoofdpad en sommige zijn goed verborgen. Zodra je de filmrol hebt gevonden, is de uitdaging voltooid.

Als je eenmaal in de buurt van de filmrollocaties bent, worden ze gemarkeerd op de kaart in de game en ontvang je een radiogesprek, maar je moet heel dicht bij de daadwerkelijke locatie zijn om dit te laten gebeuren.

#1 Gebied: Vestige

#2 Gebied: Ashfall Peaks

#3 Gebied: The Blastplains

#4 Gebied: The Blastplains

#5 Gebied: Obsidian Forest

#6: Gebied: Bloodsun Canyon

Dat zijn alle 6 Creature Feature filmlocaties in Borderlands 3 Bounty of Blood DLC.

Andere Borderlands 3 DLC #3 uitdagingen en verzamelobjecten:

Borderlands 3 Wiki Guide

Vorig artikelThe Last Of Us Part II: Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelBorderlands 3 DLC #3: Sato’s Saga Journal Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here