Borderlands 3 DLC#2: Gaige’s Kado Locaties

Borderlands 3 heeft 5 Gaige’s Gifts Locaties in Guns, Love en Tentacles DLC. Ze gelden als Crew Challenges (Collectibles) en zijn nodig voor de trofee Industrious in the Face of Cosmic Terror. Ze staan ​​ook bekend als huwelijksgeschenken voor Sir Hammerlock en Wainwright (alle locaties voor huwelijksgeschenken).

Geen van de geschenken kan worden gemist! Je kunt ze nog steeds allemaal vinden na het verhaal in free roam. Om te zien hoeveel je er hebt gevonden, druk je op L3 / Linker Stick op de wereldkaart en D-Pad Rechts om het tabblad “Uitdagingen” te openen. Op de wereldkaart zijn degene die je niet hebt gevonden gemarkeerd met een groen cadeausymbool en degene die je hebt gevonden hebben een blauw (enigszins transparant) pictogram. Je kunt ze in elke gewenste volgorde verzamelen met elk personage dat je maar wilt. Ze hebben een beetje klimmen nodig om te bereiken. Dan moet u interactie hebben met het geschenk om het te verzamelen. In de Lodge worden ze weergegeven op de grote tafel links van de ingang.

Als je eenmaal in de buurt van de geschenken bent, worden ze gemarkeerd op je wereldkaart en zal Gaige via de radio met je praten. Vervolgens kunt u er een waypoint op plaatsen om ze veel gemakkelijker op te sporen. Plaats eenvoudig een waypoint op de plekken die in de onderstaande screenshots worden getoond. Als je dichtbij komt, worden ze gemarkeerd op je in-game map.

5 Huwelijksgeschenken

#1 – Area: Skittermaw Basin, Umbergrist Village

#2 – Area: Cursehaven, Olmstead Square

#3 – Area: Dustbound Archives, Founder’s Office, achter Boss-Fight-Area

#4 – Area: The Cankerwood, Fermentation Station

#5 – Area: Negul Neshai, Ruins of Yogseer, onder een brug die je voorbij gaat.

Dat zijn alle 5 Mancubus Eldritch Statue Locaties in Borderlands 3 Guns, Love en Tentacles DLC.

Andere GLaT DLC-uitdagingen en verzamelobjecten:

Mancubus’ Eldrich Statues (Standbeeld Vijanden)
Sir Hammerlock’s Occult Hunts (Beest Gevechten)
Echo Logboeken
Rare Spawns (Zeldzame Spawn Locaties)

Borderlands 3 Wiki Guide

Vorig artikelDoom Eternal: Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelBorderlands 3 DLC #2: Mancubus’ Eldritch Standbeeld Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here