Borderlands 3 DLC #4: Signal To Noise Locaties

Borderlands 3 heeft 9 Signal To Noise locaties (sondes) in Psycho Krieg en de Fantastic Fustercluck DLC. Ze tellen als Crew Challenges (Collectibles) en zijn nodig voor de “Fustercluck Off” trofee.

Geen van de signaal-naar-ruis-sondes kan worden gemist! Je kunt ze nog steeds allemaal krijgen na het verhaal in free roam. Om te zien hoeveel je er hebt gevonden, druk je op L3 / Linker Stick op de wereldkaart en D-Pad Rechts om het tabblad “Uitdagingen” te openen. Op de wereldkaart worden degene die je niet hebt gevonden gemarkeerd met een groen symbool en degene die je hebt gevonden met een blauw (enigszins transparant) pictogram. Je kunt ze in elke gewenste volgorde volgen met elk personage dat je maar wilt. Ze bevinden zich meestal in gebieden iets buiten het hoofdpad. Als je dichtbij komt, wordt een radiogesprek van Tannis geactiveerd, met vermelding van hun locatie in de buurt.

Hoe Signal To Noise sondes werken:
Als je de verzamelobjecten nadert en ermee communiceert, zullen ze verschillende golven met gloeiende lichtbollen uitzenden. Je moet die orbs binnen een tijdslimiet schieten om het verzamelobject te voltooien.

Het zal voor elk ervan waarschijnlijk meerdere pogingen kosten. Onthoud de locaties van waar de bollen reizen, aangezien de golven zelf na verloop van tijd verdwijnen, waardoor de bollen moeilijker te herkennen zijn!

Sommigen van hen kunnen niet worden geraakt vanaf het punt waar je begint – dus je moet over platforms lopen of springen om ze te kunnen beschieten!

Wat je favoriete wapen betreft – neem iets met een goede nauwkeurigheid en richt, evenals een behoorlijk magazijnformaat. U wilt geen tijd verspillen met herladen.

Er zijn drie kaarten met elk drie sondes. Ze worden in de onderstaande logische volgorde weergegeven (die afwijkt van in-game nummering in Sapphire’s Run).

3 Signal To Noise – Castle Crimson
Eerste sonde

tweede sonde

derde sonde

3 Signal To Noise – Sapphire’s Run
Deze zijn nogal verspreid. Zoom uit op je kaart om een volledig beeld te krijgen. Kaartovergangen zijn als volgt:

eerste sonde

derde sonde

tweede sonde

3 Signal To Noise sondes – Benediction of Pain
Eerste sonde

Tweede sonde

Derde sonde

Dit zijn alle 9 sondes voor de Signal to Noise Challenge in Borderlands 3 Psycho Krieg DLC.

Borderlands 3 Wiki Guide

Vorig artikelKingdoms of Amalur: Re-Reckoning Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelBorderlands 3 DLC #4: Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck Trofee Guide & Roadmap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here