Borderlands 3 DLC #3: Sato’s Saga Journal Locaties

Borderlands 3 heeft 10 Sato’s Saga Journal Locaties in de Bounty of Blood DLC. Ze gelden als Crew Challenges (Collectibles) en zijn nodig als onderdeel van de “How the West Was Done” trofee.

Geen van de Sato’s Saga Journals kan worden gemist. Je hebt ze nog steeds allemaal na het verhaal in free roam. Om te zien hoeveel je er hebt gevonden, druk je op L3 / Linker Stick op de wereldkaart en D-Pad Rechts om het tabblad “Uitdagingen” te openen. Op de wereldkaart worden degene die je niet hebt gevonden gemarkeerd met een groen symbool en degene die je hebt gevonden met een blauw (enigszins transparant) pictogram. Je kunt ze in elke gewenste volgorde volgen met elk personage dat je maar wilt. Ze bevinden zich meestal in gebieden een beetje buiten het hoofdpad en sommige zijn goed verborgen. Zodra je het Sato Journal hebt gevonden, is de uitdaging voltooid.

Als je eenmaal in de buurt van de Sato’s Saga Journal-locaties bent, worden ze gemarkeerd op de kaart in het spel en ontvang je een radio-oproep, maar je moet heel dicht bij de daadwerkelijke locatie zijn om dit te laten gebeuren.

#1 Gebied: Vestige

#2 Gebied: Vestige

#3 Gebied: Ashfall Peaks

#4 Gebied: Ashfall Peaks

#5 Gebied: The Blastplains

#6 Gebied: The Blastplains

#7 Gebied: Obsidian Forest

#8 Gebied: Obsidian Forest

#9 Gebied: Bloodsun Canyon

#10 Gebied: Bloodsun Canyon

Dat zijn alle 10 Sato Saga Journal locaties in Borderlands 3 Bounty of Blood DLC.

Andere Borderlands 3 DLC #3 uitdagingen en verzamelobjecten:

Borderlands 3 Wiki Guide

Vorig artikelBorderlands 3 DLC #3: Creature Feature Film Reel Locaties
Volgend artikelBorderlands 3 DLC #3: Sato’s Cache Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here