Borderlands 3 DLC #3: Sato’s Cache Locaties

Borderlands 3 heeft 5 Sato Cache locaties in de Bounty of Blood DLC. Ze gelden als Crew Challenges (Collectibles) en zijn nodig als onderdeel van de “How the West Was Done” trofee.

Geen van Sato’s cache kan worden gemist. Je hebt ze nog steeds allemaal na het verhaal in free roam. Om te zien hoeveel je er hebt gevonden, druk je op L3 / Linker Stick op de wereldkaart en D-Pad Rechts om het tabblad “Uitdagingen” te openen. Op de wereldkaart worden degene die je niet hebt gevonden gemarkeerd met een groen symbool en degene die je hebt gevonden met een blauw (enigszins transparant) pictogram. Je kunt ze in elke gewenste volgorde volgen met elk personage dat je maar wilt. Ze bevinden zich meestal in gebieden een beetje buiten het hoofdpad en sommige zijn goed verborgen. Zodra je de Sato-cache hebt gevonden, is de uitdaging voltooid.

Zodra je de Sato’s Caches in dat gebied hebt verkregen, ontvang je een radiogesprek dat er een cache is ontdekt, je kunt ze pas openen als je eerst de Sato’s Saga Journals hebt gevonden, in welk geval ze dan op de kaart worden gemarkeerd.

#1 Gebied: Vestige

#2 Gebied: Ashfall Peaks

#3 Gebied: The Blastplains

#4 Gebied: Obsidia Forest

#5 Gebied: Bloodsun Canyon

Dat zijn alle 5 Sato Cache locaties in Borderlands 3 Bounty of Blood DLC.

Andere Borderlands 3 DLC #3 uitdagingen en verzamelobjecten:

Borderlands 3 Wiki Guide

Vorig artikelBorderlands 3 DLC #3: Sato’s Saga Journal Locaties
Volgend artikelBorderlands 3 DLC #3: Good Prospects Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here