Borderlands 3 DLC #3: Good Prospects Locaties

Borderlands 3 heeft 6 Good Prospects-locaties in Bounty of Blood DLC. Deze kisten gelden als Crew Challenges (Collectibles) en zijn nodig voor de “That’s Quite Challenging” trofee.

Geen van de kisten kan worden gemist! Je kunt ze allemaal nog steeds openen na het verhaal in free roam. Om te zien hoeveel je er hebt gevonden, druk je op L3 / Linker Stick op de wereldkaart en D-Pad Rechts om het tabblad “Uitdagingen” te openen. Op de wereldkaart worden degene die je niet hebt gevonden gemarkeerd met een groen symbool en degene die je hebt gevonden met een blauw (enigszins transparant) pictogram. Je kunt ze in elke gewenste volgorde volgen met elk personage dat je maar wilt. Ze zijn redelijk goed verborgen en worden alleen op je kaart weergegeven als je er heel dicht bij bent.

#1 – Gebied: Vestige
Op een balkon. Begin ten oosten ervan door een ladder te beklimmen en uiteindelijk langs de grote houten balk te rennen.

#2 – Gebied: Ashfall Peaks
In een huis met een waterrad. Ruim het puin op dat het blokkeert en schiet daarna op de schakelaar in het huis.

#3 – Gebied: The Blastplains – Amplecore Veins Mines
Op een T-vormige sectie boven de mijnen. Van achteren toegankelijk met behulp van een springkussen vanaf de gemarkeerde plek op de kaart en het beklimmen van de ladders.

#4 – Gebied: Obsidian Forest

#5 – Gebied: Bloodsun Canyon
Op een richel die toegankelijk is via een teleportstation. Ga naar het meest noordelijke deel en je ziet een horizontaal springkussen naar een geblokkeerde deur gaan. Spring voorzichtig langs de rand naar een lager niveau om de schakelaar voor de kabel die naar de deur leidt te activeren. Ga weer naar boven via een ander springkussen en nu kun je het eerder genoemde horizontale springkussen gebruiken dat je recht in het teleportknooppunt en naast de kist gooit.

#6 – Gebied: Crater’s Edge
In an attic within the burning house, which has the vending machines. There is a jump-pad hidden behind some crates in a back room which leads right up.

Dat zijn alle 6 Good Prospects locaties in Borderlands 3 Bounty of Blood DLC.

Andere Borderlands 3 DLC #3 uitdagingen en verzamelobjecten:

Borderlands 3 Wiki Guide

Vorig artikelBorderlands 3 DLC #3: Sato’s Cache Locaties
Volgend artikelBorderlands 3 DLC #3: Skin To Win Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here