Borderlands 3 DLC #2: Sir Hammerlock’s Occult Hunts Locaties

Borderlands 3 heeft 5 Hammerlock’s occulte jachtlocaties in de DLC Guns, Love en Tentacles. Ze gelden als Crew Challenges (Collectibles) en zijn nodig voor de trofee Industrious in the Face of Cosmic Terror. Ze staan ​​ook bekend als Hammerlock’s Hunts (alle Hunt Locations).

Geen van de Hunts kan worden gemist! Je kunt ze allemaal nog steeds openen na het verhaal in free roam. Om te zien hoeveel je er hebt gevonden, druk je op L3 / Linker Stick op de wereldkaart en D-Pad Rechts om het tabblad “Uitdagingen” te openen. Op de wereldkaart worden degene die je niet hebt gevonden gemarkeerd met een groen dradenkruis-symbool en degene die je hebt gevonden hebben een blauw (enigszins transparant) pictogram. Je kunt ze in elke gewenste volgorde volgen met elk personage dat je maar wilt. Ze bevinden zich meestal in gebieden een beetje buiten het hoofdpad. Zodra je het wezen hebt gedood, is de uitdaging voltooid. In de Lodge worden ze op de bovenverdieping aan de muur getoond.

Zodra je in de buurt van de jachtlocaties komt, worden ze gemarkeerd op je wereldkaart en zal Sir Hammerlock via de radio met je praten. Vervolgens kunt u er een waypoint op plaatsen om ze veel gemakkelijker op te sporen. Plaats eenvoudig een waypoint op de plekken die in de onderstaande screenshots worden getoond. Als je dichtbij komt, worden ze gemarkeerd op je in-game map.

5 Hammerlock’s Occult Hunts

#1 – Gebied: Skittermaw Basin

#2 – Gebied: Cursehaven

#3 – Gebied: The Cankerwood

#4 – Gebied: Negul Neshai

#5 – Gebied: Heart’s Desire

Dat zijn alle 5 Hammerlock Occult Hunt-locaties in Borderlands 3 Guns, Love, and Tentacles DLC.

Andere GLaT DLC-uitdagingen en verzamelobjecten:

Gaige’s Gifts (Huwelijk Kado’s Voor Hammerlock en Wainwright
Mancubus’ Eldritch Statues (Standbeeld Vijanden)
Echo Logboeken
Rare Spawns (Zeldzame Vijandelijke Spawn Locaties)

Borderlands 3 Wiki Guide

Vorig artikelBorderlands 3 DLC #2: Mancubus’ Eldritch Standbeeld Locaties
Volgend artikelBorderlands 3 DLC #2: Echo Log Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here