Borderlands 3 DLC #1: Torgue’s Marketing Mistakes Locaties

Borderlands 3 heeft 5 Torgue’s Marketing Mistakes Locations in Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot DLC. Ze gelden als Crew Challenges (Collectibles) en zijn nodig voor de Scovillain trofee of prestatie. Ze staan ​​ook bekend als het vernietigen van alle hete sauzen van Mr.Torgue.

Geen van de hete sauzen is te missen! Je kunt ze nog steeds allemaal vinden na het verhaal in free roam. Om te zien hoeveel je er hebt gevonden, druk je op L3 / Linker Stick op de wereldkaart en D-Pad Rechts om het tabblad “Uitdagingen” te openen. Op de wereldkaart worden degene die je niet hebt gevonden gemarkeerd met een groen kruisdraadsymbool en degene die je hebt gevonden hebben een blauw (enigszins transparant) pictogram. Je kunt ze in elke gewenste volgorde verzamelen met elk personage dat je maar wilt. Ze vereisen dat je een oranje fles schiet die dan ontploft. Sommige vereisen een beetje klimmen.

Als je eenmaal in de buurt van de hete sauzen bent, worden ze gemarkeerd op je wereldkaart. Vervolgens kunt u er een waypoint op plaatsen om ze veel gemakkelijker op te sporen. Plaats eenvoudig een waypoint op de plekken die in de onderstaande screenshots worden getoond. Als je dichtbij komt, worden ze gemarkeerd op je in-game map.

#1 – Area: The Spendopticon

#2 – Area: The Spendopticon

#3 – Area: The Compactor

#4 – Area: Jack’s Secret

#5 – Area: VIP Tower

Dat zijn alle 5 Torgue’s Marketing Mistake Locations in Borderlands 3 Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot DLC.

Andere Moxxi DLC Challenge-verzamelobjecten:

Pieces of Resistance (Saboteer Standbeelden)
Mayor’s Killer Look (Mayor’s Outfits)

Borderlands 3 Wiki Guide

Vorig artikelBorderlands 3 DLC #1: Mayor’s Killer Look Locaties
Volgend artikelDoom Eternal: Cultist Base Collectible Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here