Borderlands 3 DLC #1: Pieces of Resistance Locaties

Borderlands 3 heeft 5 Pieces of Resistance Locaties in Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot DLC. Ze tellen als Crew Challenges (Collectibles) en zijn nodig voor de Firebug trofee. Ze staan ​​ook bekend als het saboteren van alle standbeelden voor Ember.
(Alle Ember standbeeldlocaties).

Geen van Embers standbeelden is te missen! Je kunt ze nog steeds allemaal vinden na het verhaal in free roam. Om te zien hoeveel je er hebt gevonden, druk je op L3 / Linker Stick op de wereldkaart en D-Pad Rechts om het tabblad “Uitdagingen” te openen. Op de wereldkaart worden degene die je niet hebt gevonden gemarkeerd met een groen vlamsymbool en degene die je hebt gevonden met een blauw (enigszins transparant) pictogram. Je kunt ze in elke gewenste volgorde verzamelen met elk personage dat je maar wilt. Ze hebben een beetje klimmen nodig om bij een standbeeld te komen. Dan moet je interactie hebben met het standbeeld om er een explosief op te plaatsen.

Als je eenmaal in de buurt van de standbeelden bent, worden ze gemarkeerd op je wereldkaart. Vervolgens kunt u er een waypoint op plaatsen om ze veel gemakkelijker op te sporen. Plaats eenvoudig een waypoint op de plekken die in de onderstaande screenshots worden getoond. Als je dichtbij komt, worden ze gemarkeerd op je in-game map.

#1 – Area: The Spendopticon

#2 – Area: The Spendopticon

#3 – Area: Impound Deluxe

#4 – Area: Jack’s Secret

#5 – Area: VIP Tower

Dat zijn alle 5 Piece of Resistance locaties in Borderlands 3 Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot DLC.

Andere Moxxi DLC Challenge verzamelobjecten:

Mayor’s Killer Look (Burgemeester Outfits)
Torgue’s Mar
keting Mistakes (Mr. Torgue’s Hot Sauces)

Borderlands 3 Wiki Guide

Vorig artikelBorderlands 3 DLC #1: Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot Trofee Roadmap
Volgend artikelBorderlands 3 DLC #1: Mayor’s Killer Look Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here