Borderlands 3 DLC #1: Mayor’s Killer Look Locaties

Borderlands 3 heeft 5 Mayor’s Killer Look locaties in Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot DLC. Ze gelden als Crew Challenges (Collectibles) en zijn nodig voor de Killer Look trofee. Ze staan ​​ook bekend als het voltooien van Mayor’s Outfit.

Geen enkele outfit van de burgemeester zijn te missen! Je kunt ze nog steeds allemaal vinden na het verhaal in free roam. Om te zien hoeveel je er hebt gevonden, druk je op L3 / Linker Stick op de wereldkaart en D-Pad Rechts om het tabblad “Uitdagingen” te openen. Op de wereldkaart worden degene die je niet hebt gevonden gemarkeerd met een groen hoed symbool en degene die je hebt gevonden met een blauw (enigszins transparant) pictogram. Je kunt ze in elke gewenste volgorde verzamelen met elk personage dat je maar wilt. Ga naar hun locatie en versla de vijand die daar spawnt.

Zodra je de locaties nadert, worden ze gemarkeerd op je wereldkaart. Vervolgens kunt u er een waypoint op plaatsen om ze veel gemakkelijker op te sporen. Plaats eenvoudig een waypoint op de plekken die in de onderstaande screenshots worden getoond. Als je dichtbij komt, worden ze gemarkeerd op je in-game map.

#1 – Area: The Spendopticon

#2 – Area: The Spendopticon

#3 – Area: Impound Deluxe

#4 – Area: The Compactor

#5 – Area: VIP Tower

Dat zijn alle 5 Mayor’s Outfit Locations in Borderlands 3 Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot DLC.

Andere Moxxi DLC Challenge verzamelobjecten:

Pieces of Resistance (Saboteer Standbeelden)
Torgue’s Marketing Mistakes (Mr. Torgue’s Hot Sauces)

Borderlands 3 Wiki Guide

Vorig artikelBorderlands 3 DLC #1: Pieces of Resistance Locaties
Volgend artikelBorderlands 3 DLC #1: Torgue’s Marketing Mistakes Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here