Biomutant: Hoe het beste wapen te krijgen (Pri Murgel Sword)

biomutant-header-2

Het beste slagwapen in Biomutant is het Pri Murgel-zwaard. Je kunt het relatief vroeg in het spel krijgen. Het richt veel schade aan en zet vijanden in brand. Het is ook handig voor de Starstruck-trofee en prestatie waarvoor je een wapen met 7 sterren moet hebben. De basisbeoordeling is 5,5 sterren, maar deze kan eenvoudig worden opgewaardeerd tot 7 sterren. Deze gids laat zien hoe u het Pri Murgel-zwaard kunt krijgen en hoe u het kunt upgraden.

Er zijn een paar stappen die we hieronder in detail zullen bespreken:

  1. Interactie met het licht aan de bovenkant van de vuurtoren op coördinaten X: 144325 / Y: -179562.
  2. Dit begint een side-quest. Volg de waypoints tot het einde om het Pri Murgel Sword (het beste slagwapen) te krijgen.
  3. Upgrade het zwaard verder met add-ons om het nog sterker te maken.

Stap 1: Interactie met Lighthouse

De eerste stap is om naar de top van de vuurtoren (genaamd “Lumentower”) in het zuidoosten van de kaart te klimmen. Het is op coördinaten X: 144325 / Y: -179562 (kaartsector 2G).

Om het eiland met de vuurtoren te bereiken heb je de boot nodig (“Googlide”), die je automatisch uit het verhaal haalt op weg naar de 2nd World Eater boss.

Er zijn enkele gele klimplekken in de vuurtoren. Spring dubbel naar ze om de top te bereiken. Interactie met het licht aan de bovenkant. Hiermee start je een nieuwe Side Quest genaamd “The Beacon”.

Stap 2: Volg de waypoints om Pri Murgel Sword te vinden

Het enige dat u nu hoeft te doen, is de waypoints van de side-quest “The Beacon” volgen. Het leidt je naar de uiterste rand van de kaart in het zuidoosten. Daar moet je wat rotsen beklimmen (ze hebben gele markeringen om klimplekken aan te geven), en bovenop vind je een ingang van de grot. In deze grot is een monster, versla het. Werk vervolgens met de 3 blauwe gloeiende teksten op de muren rond de kamer om het Pri Murgel-zwaard in het midden van de kamer te onthullen.

Nogmaals, dit alles heeft in-game waypoints die je daarheen leiden, dus het zal heel gemakkelijk te vinden zijn.

Het Pri Murgel-zwaard heeft een basisbeoordeling van 5,5 sterren. Het is een zwaar slagwapen met twee handen dat vuurschade aanricht. Het zet vijanden heel snel in vuur en vlam waardoor ze even doelloos rondrennen. En natuurlijk richt het veel schade aan. Zo ziet het Pri Murgel-zwaard eruit:

Stap 3: Wapen upgraden met add-ons

Met een paar snelle add-ons kun je dit wapen nog beter maken! Het Pri Murgel Sword heeft twee add-on slots. Open het Crafting-menu > klik op Main Hand Weapons > selecteer Pri Murgel Sword.

Soms worden de twee add-on-slots niet correct weergegeven. Als het ze niet toont, klik dan een beetje rond het wapenhandvat / basistype-menu en kijk dan of de Add-On-slots zichtbaar worden, of ga terug uit het menu en voer het opnieuw in. Het is gewoon een kleine visuele bug die soms voorkomt.

Als je al wat melee-add-ons hebt die geweldig zijn, kun je die gebruiken. Of je kunt naar een veroverde buitenpost gaan en wat extra’s kopen bij de verkoper van contactwapens. Het is de smid die zich aan de rechterkant achter een ingang van een Buitenpost bevindt. Koop 2 add-ons met een beoordeling van minimaal 1 ster. Als je ze op het wapen plaatst, komt het op 7 sterren in totaal! Het hebben van een 7-sterrenwapen ontgrendelt ook de Starstruck-trofee of prestatie.

Een buitenpost in de buurt is de Domp Outpost op coördinaten X: 37825 / Y: -88125 (Map Sector 4E). Dit is ook in de zuidoostelijke regio bij de vuurtoren. De smid-handelaar daar verkoopt meerdere 1-ster melee-add-ons.

Zo, nu weet je ook hoe je het beste wapen in biomutant moet krijgen. 🙂

Biomutant Wiki Guide

Vorig artikelBiomutant: Alle Side Characters Locaties
Volgend artikelBiomutant: Alle locaties van gadgets uit de oude wereld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here