Biomutant: Alle Side Characters Locaties

biomutant-header-2

Biomutant heeft 23 karakterlocaties. Als je alle zijpersonages vindt, wordt de sociale trofee of prestatie ontgrendeld. De trofeebeschrijving zegt “alle 16 zijpersonages” te vinden, maar er zijn er eigenlijk meer dan dat. Een paar worden echter waarschijnlijk als hoofdpersonages geteld. De 16 die de trofee wil, zijn waarschijnlijk degenen die een Side Quest in het journaal geven, maar je moet met alle 23 praten om veilig te zijn. De beste manier om dit te doen, is door het verhaal te spelen totdat je de 4e Wereldeter hebt verslagen, dan kun je nog steeds de open wereld rondgaan om alle personages te bereiken. Tijdens het verhaal word je automatisch naar veel zijpersonages geleid.

Geen van hen is te missen. Na het verhaal is er echter geen free roam en word je teruggezet in het hoofdmenu om New Game+ te starten. Zorg ervoor dat je een handmatige save behoudt nadat je de 4th World Eater-baas hebt verslagen, dan kun je deze save opnieuw laden om door te gaan met free-roaming en met alle personages te praten.

Wanneer je een nieuw personage ontmoet, wordt er een kort filmpje afgespeeld dat op hen inzoomt en hun naam toont. Praat daarna ook met hen om er zeker van te zijn dat het zeker telde. Zodra je ze hebt ontdekt, verschijnen ze op de kaart met hun unieke karakterpictogram.

Deze gids vermeldt alle karakterlocaties in de volgorde waarin ze het dichtst bij elkaar liggen, van zuid naar noord.

Karakter #1: Lump

Gelegen in Floatboat.

Karakter #2: Gulp

Gelegen aan Sinkidink. Om dit te bereiken heeft u de “Googlide” (boot) nodig. Het wordt automatisch verkregen uit Main Story Quest “Gumquacks?”

Karakter #3: Goop

Gelegen op Subnautica Station. Je ontmoet hem hier tijdens Main Quest “The Soaked One”.

Karakter #4: Gizmo

Gelegen in Chugyard bij Bricktown. Je ontmoet hem hier tijdens Main Quest “The Recyclopedian”.

Karakter #5: Klick

Gelegen in Overal.

Karakter #6: Moog

Gelegen in Steepdeepo. Dit is het zuurstofloze gebied dat vereist dat de Mekton in leven blijft (automatisch ontgrendeld vanaf de voortgang van het verhaal, hoofdmissie “Moog Knows”). Je ontmoet Moog eigenlijk als onderdeel van een hoofdverhaalzoektocht.

Karakter #7: Boom

Gelegen in Puffduff Bluff.

Karakter #8: Pebble

Gelegen in Knack Hill (geen personage op kaart).

Karakter #9: Jumble

Gelegen in Bullibull Glade.

Karakter #10: Chubsa

Gelegen bij Glurp Paddock (geen personagemodel op kaart).

Karakter #11: Trim

Gelegen in Spurftop.

Karakter #12: Honki

Gelegen aan Spril Slope.

Karakter #13: Out-of-Date

Gelegen bij de Wereldboom (verhuist hierheen nadat je een van de Wereldeters hebt verslagen). Je ontmoet hem eerst tijdens de Proloog en kunt hem hier later ontmoeten tijdens Main Quest “The Masterplan”.

Karakter #14: Juju

Gelegen in Verweg.

Karakter #15: Mito

Gelegen in Helderlicht.

Karakter #16: Noko

Gelegen bij Gnoat Pen. Je ontmoet haar hier tijdens Main Quest “The Gnoatgroomer”.

Karakter #17: Nova

Gelegen in Watchout.

Karakter #18: Whiz

Gelegen in Surgesurf Factory. Je ontmoet hem hier tijdens Main Quest “The Tinkertonker”.

Karakter #19: Gill

Gelegen in Burblebottom.

Karakter #20: Chu-Chu

Gelegen aan het einde van de lijn.

Karakter #21: Maya

Gelegen in Hex Hut.

Karakter #22: Lobo

Gelegen bij Blimp station.

Opmerking: Heatzone-pak vereist. Om het te krijgen, moet je Side Quest “The Heatzone Suit” voltooien, die je automatisch krijgt wanneer je dit gebied (of een andere Heatzone) voor de eerste keer betreedt. Je kunt het volgen via het Pauzemenu > Kaart > Journaal > Bijmissies > Het Heatzone-pak. Het markeert een waypoint genaamd “The Heat Zone Pingdish”, waarvoor je een grote satelliet moet gebruiken die de locatie van het Heatzone Suit onthult. Als alternatief kun je ook andere pantserstukken aantrekken die hittebestendigheid geven en je weerstanden upgraden met biopunten in het upgrademenu (karakter > mutaties > weerstand upgraden).

Karakter #23: Sol

Gelegen in Out-and-About.

Opmerking: om deze plaats te bereiken, moet je de zijmissiereeks van Lobo (het andere zijpersonage in de Kluppy Dones Heatzone) voltooien. Hiermee ontgrendel je de luchtballon waarmee je naar het eiland kunt vliegen waar Sol is gevonden.

Dat zijn alle karakterlocaties in Biomutant. Nadat je ze allemaal hebt gevonden, moet je de Social trofee verdienen.

Biomutant Wiki Guide

Vorig artikelBiomutant: 30 Altars Locaties (Psionic Shrines)
Volgend artikelBiomutant: Hoe het beste wapen te krijgen (Pri Murgel Sword)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here