Biomutant: 30 Altars Locaties (Psionic Shrines)

biomutant-header-2

In Biomutant moet je 30 altaar locaties vinden voor de Kneel trofee. In de officiële beschrijving van de trofee staat dat je “alle 30” moet vinden, maar er zijn er eigenlijk veel meer dan 30. Je hoeft maar 30 willekeurige te vinden. Ze worden in-game Psyonic-heiligdommen genoemd (alleen de trofeeënlijst noemt ze altaren). Deze gids toont 30 altaren plus enkele bonusaltaren, dus zorg dat je er 30 krijgt voor de trofee.

Geen van hen is te missen. Je kunt ze op elk moment in het spel krijgen. Elke vijandelijke buitenpost heeft eigenlijk een altaar, meestal links of rechts nadat je door de hoofdingang bent gegaan. Dit zijn de eerste 18 locaties die in de gids worden vermeld. Alle Buitenposten zijn gemakkelijk zichtbaar op de wereldkaart en hebben snelle reispunten, dus ze zijn erg snel te vinden. Dan zijn de overige 12 open werelden.

Elk van deze geeft je 1 Psi-punt. Je hebt 16 Psi-punten nodig om de Ki-Spark Ability te kopen voor de trofee “Electrified”. Houd dus minimaal 16 punten aan en investeer ze daarin.

De altaren zien eruit als tenten. Je kunt met ze communiceren door op :driehoek: te drukken , waardoor je naar ze bidt en je vervolgens het Psi-punt geeft. Zo ziet een altaar eruit:

Altaren in Buitenposten

Nadat je de Buitenpost bent binnengegaan, draai je onmiddellijk naar links of rechts om het Altaar te zien. Alleen altaren #11-#13 bevinden zich aan het einde van hun Buitenpost, alle andere zijn bij de ingang.

Altaar #1

Altaar #2

Altaar #3

Altaar #4

Altaar #5

Altaar #6

Altaar #7

Altaar #8

Altaar #9

Altaar #10

Altaar #11

Altaar #12

Altaar #13

Altaar #14

Altaar #15

Altaar #16

Altaar #17

Altaar #18

Altaren uit de open wereld

Altaar #19

Altaar #20

Altaar #21

Altaar #22

Altaar #23

Altaar #24

Altaar #25

Altaar #26

Altaar #27

Altaar #28

Altaar #29

Altaar #30

Bonusaltaren

Bonusaltaar #1

Bonusaltaar #2

Bonusaltaar #3

Bonusaltaar #4

Bonusaltaar #5

Dat zijn meer dan genoeg altaar locaties voor de Kneel trofee. Je krijgt hem nadat je er 30 hebt gevonden.

Biomutant Wiki Guide

Vorig artikelBiomutant: Alle Fort & Outpost Locaties
Volgend artikelBiomutant: Alle Side Characters Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here