Balan Wonderworld: Hoofdstuk 5 Standbeeld Locaties

Hoofdstuk 5: The Lady filled with Avian Adoration heeft 25 Balan Standbeeld Locaties in Balan Wonderworld. Het spel heeft in totaal 300 Balan-standbeelden. Wanneer je het spel start, worden er slechts 228 standbeelden in het menu weergegeven, maar nog eens 72 ontgrendeld na het verslaan van het verhaal, zo is het totaal 300. Als je ze allemaal vindt, wordt de Balan’s Happy Chappy trofee ontgrendeld.

Enkele belangrijke informatie over de beelden:

  • Je kunt niet alle beelden onmiddellijk verzamelen, voor sommige heb je kostuums nodig die in latere levels te vinden zijn.
  • Je kunt je kostuums bij elk controlepunt veranderen door een van de 4 gezichtsknoppen ingedrukt te houden en de kleedkamer binnen te gaan, maar je moet wel wat extra kostuums hebben verzameld in het level waarin het kostuum verscheen, als een kostuum wordt vervangen in je inventaris van 3 op een niveau komt het in je kleerkast terecht.
  • Er zijn 12 hoofdstukken en elk is onderverdeeld in 4 Handelingen. De 4e akte (eigenlijk “Secret Act 3” in-game genoemd) wordt pas ontgrendeld nadat het verhaal is afgelopen!
  • De meeste standbeelden zijn verborgen in de wereld. De rest is voor het voltooien van Balan’s Bout met een score van uitstekend (4 perfecte treffers in de minigame). Je start deze minigame door in elke Act een gouden hoed te verzamelen.
  • Elk baasgevecht heeft 3 standbeelden die je ontgrendelt door ze met 3 verschillende methoden te raken, deze staan ​​ook hieronder vermeld.

Hoofdstuk 5: The Lady filled with Avian Adoration

Akte 1

Standbeeld 1 – Alleen bereikbaar met Leap Frog uit hoofdstuk 2 Hidden Act 3 of Balan. Het zal aan het begin van het level bovenaan het gebied zijn met een aantal Lickshot Lizard-doelen.

Standbeeld 2 – Zeer gemakkelijk te vinden, hier krijg je voor het eerst de Lickshot Lizard.

Standbeeld 3 – In het gebied met de meervoudige zaagzagen, zal het achter een gele doos zijn waarvoor je Bulldozer uit hoofdstuk 11 nodig hebt.

Standbeeld 4 – In hetzelfde gebied als de laatste aan de linkerkant van de wipzagen.

Standbeeld 5 – Bovenop voor de houten kroonluchter-achtige architectuur hangt aan het plafond in een van de kamers. Je kunt Leap Frog of Balan gebruiken om er vanuit dezelfde kamer te komen, of je kunt direct vanaf de zeezagen gaan om er te komen.

Standbeeld 6 – Helemaal aan het einde van het niveau bovenop een aantal houten planken.

Standbeeld 7 – Balan Bout – Bijna helemaal aan het begin van het level, om de hoek. – Beëindig Balan’s Bout met 5x Excellent Score om het te ontgrendelen.

Standbeeld 8 – Balan Bout – Je kunt naar een verborgen gebied achter die houten trap gaan om het te vinden. – Beëindig Balan’s Bout met 5x Excellent Score om het te ontgrendelen.

Akte 2

Standbeeld 1 – Bovenop enkele planken in het gebied met een wip en enkele fakkels aan het begin van het level.

Standbeeld 2 – Onder de trap in het gebied waar je een paar fakkels verbrandt.

Standbeeld 3- Je zult over een platform rennen met een stel onoverwinnelijke vijanden, voor het verslaan van hen krijg je het standbeeld. Je kunt ze doden met de Sickle Slayer in hetzelfde level.

Standbeeld 4 – Vanaf standbeeld 7 kijkt Balan Bout omhoog om het boven een drijvend platform te zien, raadde Balan aan.

Standbeeld 5 – In het gebied met bewegende groene blokken op een houten plank.

Standbeeld 6 – Vrijwel te zien vanaf het begin van het level, heel gemakkelijk te verkrijgen met Balan.

Standbeeld 7 – Heel dicht bij Standbeeld 2, slechts een paar sprongen verwijderd. Zoals altijd waren alle uitstekende beoordelingen in de Balan-aanval nodig.

Standbeeld 8 – Slechts een paar sprongen verwijderd van Standbeeld 5.

Akte 3 – Baas

  1. Gebruik Lickshot Lizard en trek jezelf naar zijn buik
  2. Met Guardian Bird schiet je er zijn tornado op terug
  3. Raak het vogelhuisje dat aan zijn tong vastzit als het op de grond slaat

Geheime handeling 3

Gekleurd standbeeld 1 – Je hebt Flame Buster uit hoofdstuk 11 en Hot Head nodig om alle fakkels te laten branden voordat het verschijnt.

Gekleurd standbeeld 2 – Je hebt Inky Blaster nodig om 2 schilderijen te schieten om te verschijnen.

Gekleurd beeld 3 – Op een houten platform heel hoog in dit gebied.

Gekleurd beeld 4 – Van het gebied met houten torens en een heleboel grote kristallen, zal het iets hoger op een houten plank staan.

Gekleurd beeld 5 – Je zult het in de lucht zien zweven. Het wordt beschermd door onzichtbare blokken, er is een opening aan de linkerkant waar je naar binnen kunt gaan om het te bereiken.

Gekleurd beeld 6 – In het vat helemaal aan het einde van het level, heb je een vacuümblaster nodig om het in te stofzuigen.

Dat zijn alle Balan-beelden in Hoofdstuk 5: The Lady filled with Avian Adoration in Balan Wonderworld.

Balan Wonderwolrd – Alle Standbeelden Locaties Guide
Balan Wonderwolrd – Wiki Guide

Vorig artikelBalan Wonderworld: Hoofdstuk 2 Standbeeld Locaties
Volgend artikelBalan Wonderworld: Hoofdstuk 6 Standbeeld Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here