Balan Wonderworld: Hoofdstuk 3 Standbeeld Locaties

Hoofdstuk 3: The Girl Who’s Gaga for Bugs bevat 23 Balan Standbeeld Locaties in Balan Wonderworld. Het spel heeft in totaal 300 Balan-standbeelden. Wanneer je het spel start, worden er slechts 228 standbeelden in het menu weergegeven, maar nog eens 72 ontgrendeld na het verslaan van het verhaal, zo is het totaal 300. Als je ze allemaal vindt, wordt de Balan’s Happy Chappy trofee ontgrendeld.

Enkele belangrijke informatie over de beelden:

  • Je kunt niet alle beelden onmiddellijk verzamelen, voor sommige heb je kostuums nodig die in latere levels te vinden zijn.
  • Je kunt je kostuums bij elk controlepunt veranderen door een van de 4 gezichtsknoppen ingedrukt te houden en de kleedkamer binnen te gaan.Je moet echter wat extra kostuums hebben verzameld in het level waarin het kostuum verscheen, als een kostuum wordt vervangen in je inventaris van 3 op een niveau komt het in je kleerkast terecht.
  • Er zijn 12 hoofdstukken en elk is onderverdeeld in 4 Handelingen. De 4e akte (eigenlijk “Secret Act 3” in-game genoemd) wordt pas ontgrendeld nadat het verhaal is afgelopen!
  • De meeste standbeelden zijn verborgen in de wereld. De rest is voor het voltooien van Balan’s Bout met een score van uitstekend (4 perfecte treffers in de minigame). Je start deze minigame door in elke Act een gouden hoed te verzamelen.
  • Elk baasgevecht heeft 3 standbeelden die je ontgrendelt door ze met 3 verschillende methoden te raken, deze staan ​​ook hieronder vermeld.
  • Verzamel tijdens het verhaal wat je zelf vindt en ontgrendel vervolgens Balan’s Costume na het verhaal, het stelt je in staat om rond te vliegen om alle Collectibles gemakkelijk te bereiken.

Hoofdstuk 3: The Girl Who’s Gaga for Bugs

Akte 1:

Standbeeld 1 – Bij de start van het level, boven een blauwe paddenstoel.

Standbeeld 2 – Ga van de trap bij de paddenstoelen naar beneden om een ​​spiegel binnen te gaan. Gebruik Lovely Lantern om bij het standbeeld te komen.

Standbeeld 3 – Nadat je de Web Wrangler hebt gekregen, bovenop de grotere stapel boeken.

Standbeeld 4 – Druk op de blauwe knop op een van de hangende platforms in de buurt. Je kunt het bereiken met Balan, Jumping Jack of een ander vliegend of springend personage.

Standbeeld 5 – Boven het bewegende blok tijdens de eerste webcrawling-reeks.

Standbeeld 6 – Je moet Telepotter gebruiken om aan de andere kant van het web te komen. Voltooi Balan’s Bout met 4 x Excellent Score om het te ontgrendelen.

Standbeeld 7 – Betreed het kleine gat in de muur met de Itsy-Bitsy Elf. Het is te vinden aan het einde van het level, in een van de gebieden waar vijanden spawnen.

Akte 2:

Standbeeld 1 – Op een platform, boven enkele hoge paddenstoelen. Gebruik Dusk Butterfly om erbij te komen of een ander vliegend personage.

Standbeeld 2 – Bijna niet te missen. Op het hoofdpad, zwevend in de lucht. Je kunt het pakken met het Sickle Slinger-kostuum.

Standbeeld 3 – In een nis onderaan de boom.

Standbeeld 4 – niet te missen. Je vliegt er in feite in met het Dusk Butterfly-kostuum.

Standbeeld 5 – Boven een platform bij een controlepunt.

Standbeeld 6 – Rijd tegen het einde over de bewegende platforms naar een spiegel. Ga het binnen en dood alle vijanden om het standbeeld te spawnen.

Statue 7 – Beëindig Balan’s Bout met 4 x Excellent Score om het te ontgrendelen.

Act 3 – Baas:

  1. Raak de vallende druipsteen.
  2. Sla een bol terug naar de baas.
  3. Gebruik de paddenstoelen om op de hoofden van de baas te springen wanneer hij spinnenwebben spawnen.

Geheime handeling 3:

Standbeeld 1 – Spring op het bewegende platform bij het begin van het level.

Standbeeld 2 – Ga de spiegel in bij het tweede checkpoint om een ​​ander bewegend platform te vinden. Het beeld staat aan de andere kant.

Standbeeld 3 – In de buurt van het controlepunt is er een apparaat waar je het Gear Prince-kostuum op kunt gebruiken. Activeer het om een ​​opening achter een boek te onthullen. Ga het binnen om het standbeeld te krijgen.

Standbeeld 4 – Gebruik de Laser Launcher om twee schakelaars tegelijkertijd te activeren en het standbeeld te onthullen.

Standbeeld 5 – Ga aan het einde van het level naar links en klim de spinnenwebben op om uiteindelijk een boomtak te vinden waarop je kunt landen. Hier is het standbeeld.

Standbeeld 6 – In de opening, rechts van de uitgang van het niveau.

Dat zijn alle Balan-beelden in Hoofdstuk 3: The Girl Who’s Gaga for Bugs in Balan Wonderworld.

Balan Wonderwolrd – Alle Standbeelden Locaties Guide
Balan Wonderwolrd – Wiki Guide

Vorig artikelBalan Wonderworld: Hoofdstuk 12 Standbeeld Locaties
Volgend artikelBalan Wonderworld Wiki Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here