Balan Wonderworld: Hoofdstuk 12 Standbeeld Locaties

Hoofdstuk 12: The Man Seen by No One bevat 27 Balan Standbeeld Locations in Balan Wonderworld. Het spel heeft in totaal 300 Balan standbeelden. Wanneer je het spel start, worden er slechts 228 standbeelden in het menu weergegeven, maar nog eens 72 ontgrendeld na het verslaan van het verhaal, zo is het totaal 300. Als je ze allemaal vindt, wordt de Balan’s Happy Chappy trofee ontgrendeld.

Enkele belangrijke informatie over de beelden:

  • Je kunt niet alle beelden onmiddellijk verzamelen, voor sommige heb je kostuums nodig die in latere levels te vinden zijn.
  • Je kunt je kostuums bij elk controlepunt veranderen door een van de 4 gezichtsknoppen ingedrukt te houden en de kleedkamer binnen te gaan.Je moet echter wat extra kostuums hebben verzameld in het level waarin het kostuum verscheen, als een kostuum wordt vervangen in je inventaris van 3 op een niveau komt het in je kleerkast terecht.
  • Er zijn 12 hoofdstukken en elk is onderverdeeld in 4 Handelingen. De 4e akte (eigenlijk “Secret Act 3” in-game genoemd) wordt pas ontgrendeld nadat het verhaal is afgelopen!
  • De meeste standbeelden zijn verborgen in de wereld. De rest is voor het voltooien van Balan’s Bout met een score van uitstekend (4 perfecte treffers in de minigame). Je start deze minigame door in elke Act een gouden hoed te verzamelen.
  • Elk baasgevecht heeft 3 standbeelden die je ontgrendelt door ze met 3 verschillende methoden te raken, deze staan ​​ook hieronder vermeld.
  • Verzamel tijdens het verhaal wat je zelf vindt en ontgrendel vervolgens Balan’s Kostuum na het verhaal, het stelt je in staat om rond te vliegen om alle Collectibles gemakkelijk te bereiken.

Hoofdstuk 12: The Man Seen by No One

Akte 1:

Standbeeld 1 – Boven een blokgedeelte aan het begin van het level. Beëindig Balan’s Bout met 4 x Excellent Score om het te ontgrendelen.

Standbeeld 2 – Achter een ijzeren blok, temidden van enkele bewegende gele platforms.

Standbeeld 3 – Tijdens het eerste deel van het platformrijden kom je enkele vernietigbare blokken tegen. Vernietig ze niet, spring er in plaats daarvan op om bij het standbeeld te komen.

Standbeeld 4 – In het gebied met geel platform dat op en neer en naar links en rechts beweegt. Beëindig Balan’s Bout met 4 x Excellent Score om het te ontgrendelen.

Standbeeld 5 – Zoek vanaf de locatie van het vorige standbeeld naar een gat in de muur. Ga het binnen om enkele lasers te vinden. Je moet ze ongedeerd overkomen om bij het standbeeld te komen.

Standbeeld 6 – Tijdens een tweede deel van het platformrijden, eigenlijk niet te missen.

Standbeeld 7 – Gebruik tijdens het platformrijden met de lasers het gele platform aan de rechterkant om er te komen.

Standbeeld 8 – Temidden van enkele lasers in de buurt van een door de vijand geteisterd gebied.

Standbeeld 9 – Bij het gedeelte met de draaiende gele platforms. Beëindig Balan’s Bout met 4 x Excellent Score om het te ontgrendelen.

Akte 2:

Standbeeld 1 – In de kamer met de eerste stampende schaakstukken.

Standbeeld 2 – Naast een controlepost is een gat in de muur dat wordt beschermd door enkele lasers. Ga voorbij ze en rust dan een kostuum uit dat ijzeren blokken kan vernietigen. Vernietig degene op het pad van het bewegende platform om het standbeeld te laten genieten.

Standbeeld 3 – Bovenop het kantelplatform met de bogen.

Standbeeld 4 – Kijk na het kantelplatform en voor het volgende gebied naar rechts. Beëindig Balan’s Bout met 4 x Excellent Score om het te ontgrendelen.

Standbeeld 5 – Direct na de locatie van de vorige hoed, in de volgende kamer. Beëindig Balan’s Bout met 4 x Excellent Score om het te ontgrendelen.

Standbeeld 6 – In de kamer met de drie schakelaars staat het op een platform boven het hoofd. Beëindig Balan’s Bout met 4 x Excellent Score om het te ontgrendelen.

Standbeeld 7 – In een paarse vuilnisbak, na het gedeelte waar je op een aantal platforms moet rijden die naar beneden gaan.

Standbeeld 8 – Onder het allerlaatste stampende schaakstuk. Je zult waarschijnlijk een kostuum moeten opofferen om het te bereiken.

Standbeeld 9 – Bij de uitgang, om dit te krijgen heb je het Balan kostuum of Triple Jumper nodig.

Act 3 – Baas:

  1. Gebruik het vacuüm om een ​​bom in te zuigen. Laat hem los als de baas je probeert te stofzuigen.
  2. Ga achter de stekker staan. Ga opzij zodra hij er een bom op gooit. +
  3. Druk op de knop op een van zijn armen. Hiervoor heb je een elektriciteitskostuum nodig, zoals de kwal uit hoofdstuk 2.

Geheime handeling 12:

Standbeeld 1 – Nadat je op het eerste platform bent gereden, kijk je omhoog naar de manier waarop je vandaan kwam. Je ziet dit beeld bovenop een kubus.

Standbeeld 2 – In de buurt van de locatie van het vorige standbeeld is een bewegend platform bij enkele lasers. Daar is het standbeeld.

Standbeeld 3 – Helemaal bovenaan een reeks platforms.

Standbeeld 4 – Aan een van de zijkanten van het roterende platform.

Standbeeld 5 – Terwijl je door de laatste roterende set platforms vordert, zul je dit midden in de lucht vinden.

Standbeeld 6 – Direct na het vorige standbeeld.

Dat zijn alle Balan standbeelden in Hoofdstuk 12: The Man Seen by No One in Balan Wonderworld.

Balan Wonderwolrd – Alle Standbeelden Locaties Guide
Balan Wonderwolrd – Wiki Guide

Vorig artikelBalan Wonderworld: Hoofdstuk 11 Standbeeld Locaties
Volgend artikelBalan Wonderworld: Hoofdstuk 3 Standbeeld Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here