Balan Wonderworld: Hoofdstuk 10 Standbeeld Locaties

Hoofdstuk 10: The Artist with the Painter’s Block heeft 21 Balan Standbeeld Locaties in Balan Wonderworld. Het spel heeft in totaal 300 Balan standbeelden. Wanneer je het spel start, worden er slechts 228 standbeelden in het menu weergegeven, maar nog eens 72 ontgrendeld na het verslaan van het verhaal, zo is het totaal 300. Als je ze allemaal vindt, wordt de Balan’s Happy Chappy trofee ontgrendeld.

Enkele belangrijke informatie over de beelden:

  • Je kunt niet alle beelden onmiddellijk verzamelen, voor sommige heb je kostuums nodig die in latere levels te vinden zijn.
  • Je kunt je kostuums bij elk controlepunt veranderen door een van de 4 gezichtsknoppen ingedrukt te houden en de kleedkamer binnen te gaan.Je moet echter wat extra kostuums hebben verzameld in het level waarin het kostuum verscheen, als een kostuum wordt vervangen in je inventaris van 3 op een niveau komt het in je kleerkast terecht.
  • Er zijn 12 hoofdstukken en elk is onderverdeeld in 4 Handelingen. De 4e akte (eigenlijk “Secret Act 3” in-game genoemd) wordt pas ontgrendeld nadat het verhaal is afgelopen!
  • De meeste standbeelden zijn verborgen in de wereld. De rest is voor het voltooien van Balan’s Bout met een score van uitstekend (4 perfecte treffers in de minigame). Je start deze minigame door in elke Act een gouden hoed te verzamelen.
  • Elk baasgevecht heeft 3 standbeelden die je ontgrendelt door ze met 3 verschillende methoden te raken, deze staan ​​ook hieronder vermeld.

Hoofdstuk 10: De kunstenaar met het schildersblok

Akte 1+2

De gemakkelijkste en meest eenvoudige manier om alle Balan standbeelden hier te krijgen, is door het Balan kostuum te ontgrendelen. Hiermee kun je rond het level vliegen, wat het heel eenvoudig maakt om de beelden hier te krijgen. Het beschrijven van de standbeeldenlocaties in deze acts met tekst en plaatjes zou niet helpen, want alles ziet er hetzelfde uit en blijft continu draaien. Kijk hier hoe je een Balan kostuum kunt krijgen en je zult veel gemakkelijker rondvliegen in dat kostuum, de beelden hier zijn niet moeilijk te vinden.

Akte 3 – Baas

  1. Spring op een verfemmer om hem terug te sturen
  2. Gebruik X-Ray Rat om over de onzichtbare vloer te navigeren om hem te raken
  3. Gebruik de Ink Blaster om hem ondersteboven in zijn kop te schieten

Geheime handeling 3

Hetzelfde als voor de hoofdhoofdstukken, gebruik gewoon Balan-kostuum en vlieg door het podium om de beelden te verzamelen. Net als Act 1 + 2 zou het onmogelijk zijn om dit te volgen in de vorm van tekst en afbeeldingen, dus vlieg gewoon rond en je hebt een gemakkelijkere tijd.

Dat zijn alle Balan standbeelden in Hoofdstuk 10: The Artist with the Painter’s Block in Balan Wonderworld.

Balan Wonderwolrd – Alle Standbeelden Locaties Guide
Balan Wonderwolrd – Wiki Guide

Vorig artikelBalan Wonderworld: Hoofdstuk 9 Standbeeld Locaties
Volgend artikelBalan Wonderworld: Hoofdstuk 11 Standbeeld Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here