Balan Wonderworld: Hoofdstuk 1 Standbeeld Locaties

Hoofdstuk 1: The Man Who Rages Against the Storm bevat 23 Balan Statue Locations in Balan Wonderworld. Het spel heeft in totaal 300 Balan-standbeelden. Wanneer je het spel start, worden er slechts 228 standbeelden in het menu weergegeven, maar nog eens 72 ontgrendeld na het verslaan van het verhaal, zo is het totaal 300. Als je ze allemaal vindt, wordt de Balan’s Happy Chappy-trofee of -prestatie ontgrendeld.

Enkele belangrijke informatie over de beelden:

  • Je kunt niet alle beelden onmiddellijk verzamelen, voor sommige heb je kostuums nodig die in latere levels te vinden zijn.
  • Je kunt je kostuums bij elk controlepunt veranderen door een van de 4 gezichtsknoppen ingedrukt te houden en de kleedkamer binnen te gaan, maar je moet wel wat extra kostuums hebben verzameld in het level waarin het kostuum verscheen, als een kostuum wordt vervangen in je inventaris van 3 op een niveau komt het in je kleerkast terecht.
  • Er zijn 12 hoofdstukken en elk is onderverdeeld in 4 Handelingen. De 4e akte (eigenlijk “Secret Act 3” in-game genoemd) wordt pas ontgrendeld nadat het verhaal is afgelopen!
  • De meeste standbeelden zijn verborgen in de wereld. De rest is voor het voltooien van Balan’s Bout met een score van uitstekend (4 perfecte treffers in de minigame). Je start deze minigame door in elke Act een gouden hoed te verzamelen.
  • Elk baasgevecht heeft 3 standbeelden die je ontgrendelt door ze met 3 verschillende methoden te raken, deze staan ​​ook hieronder vermeld.

Hoofdstuk 1: The Man Who Rages Against the Storm

Akte 1

Standbeeld 1 – Net na het openen van de eerste poort.

Standbeeld 2 – Je hebt hiervoor Web Wrangler uit fase 3-1 nodig. Zodra je het hebt ontgrendeld, klim je de webben op de linker zijmuur.

Standbeeld 3 – Gebruik Jumping Jack om door de spiegel aan de rechterkant van het 2e gebied te gaan om het op de stenen blokken te vinden.

Standbeeld 4 – Nadat je door de eerste spiegel in het level bent gekomen, ga je de hoek om, achter de spiegels en gebruik je Jumping Jack om naar het bewegende platform te zweven.

Standbeeld 5 – Je hebt Tornado Wolf nodig, een beetje verder aan de linkerkant ook, gebruik Tornado Wolf om het blok te vernietigen en het standbeeld zal erachter staan.

Standbeeld 6 – Bovenop de stenen architectuur met de spinnenwebben erop, heb je Gear Prince uit hoofdstuk 6-1 nodig om het te krijgen.

Standbeeld 7 – Voltooi Balans gevecht met 4x Excellent Score om het te ontgrendelen.

Akte 2

Standbeeld 1 – Aan het begin van het level aan de linkerkant.

Standbeeld 2 – Je hebt Gear Prince uit hoofdstuk 6-1 nodig om het platform te verplaatsen, waardoor het standbeeld bereikbaar is.

Standbeeld 3 – Waar de rollende rots vandaan kwam.

Standbeeld 4 – Laat het beukende varken op de pilaren vallen om het te bereiken.

Standbeeld 5 – Voor zowel standbeeld 5 als 6 is de luchtkat uit hoofdstuk 6-2 perfect. Gebruik bovendien voor standbeeld 5 Throw Sickle uit hoofdstuk 3-2 om de steen te vernietigen die je weg blokkeert.

Standbeeld 6 – Gebruik Air Cat om het maïsveld te bereiken, zwevend vanaf het lagere niveau daarboven.

Standbeeld 7 – Voltooi Balans gevecht met 4x Excellent Score om het te ontgrendelen.

Akte 3 – Baas

  1. Raak de baas met een Tornado Wolf-aanval nadat hij met zijn kont slaat
  2. Gebruik Stomping Pig om op de pilaar te vallen zodra ze verschijnen
  3. Sla een tornado terug naar hem

Geheime handeling 3

Gekleurd standbeeld 1 – Aan te raden is om alle gekleurde beelden bij Balan te krijgen om het gemakkelijker te maken. De eerste komt bovenop de eerste kasteelmuur.

Gekleurd standbeeld 2 – Tweede op een platform aan de linkerkant na de eerste muur.

Gekleurd standbeeld 3 – Hetzelfde als nummer 2, slechts een paar sprongen verwijderd.

Gekleurd standbeeld 4 – Op een drijvende rots aan de rechterkant van het podium.

Gekleurd standbeeld 5 – Ga vanaf nummer 4 naar het drijvende eiland om het achter een muur te vinden.

Gekleurd beeld 6 – Net iets hoger dan de vorige, ook op het drijvende eiland.

Dat zijn alle Balan standbeelden in Hoofdstuk 1: The Man Who Rages Against the Storm in Balan Wonderworld.

Balan Wonderwolrd – Alle Standbeelden Locaties Guide
Balan Wonderwolrd – Wiki Guide

Vorig artikelBalan Wonderworld: Standbeeld Locaties
Volgend artikelBalan Wonderworld: Hoofdstuk 2 Standbeeld Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here