Balan Wonderworld: Het Balan Kostuum Krijgen

Deze gids legt uit hoe je het Balan kostuum kunt krijgen in Balan Wonderworld. Het is de beste outfit in het spel waarmee je rond kunt vliegen. Dit maakt het perfect voor het verzamelen van alle Balan standbeelden. Omdat je overal naartoe kunt vliegen, zijn al deze Collectibles gemakkelijk te bereiken.

Het Balan kostuum krijgen is echter niet eenvoudig. Het vereist een beetje geluk en geduld, dus laten we elke stap doornemen:

 1. In “Isle of Tims” blijf het Tim standbeeld voeden met Rainbow Drops totdat het niet meer ernaar vraagt, en het zal in plaats daarvan om een ​​gekroonde Tim vragen.
 2. Blijf een Tim voeden met rode, blauwe en paarse druppels totdat hij een kleine badge op zijn borst krijgt in een van die 3 kleuren.
 3. Doe hetzelfde met een andere Tim, maar blijf hem voeden tot hij een enorme Tim wordt.
 4. Met een set van 1 kleine en 1 grote Tim met elk 3 op hun borst badges ben je klaar voor de volgende stap.
  (daarnaast kun je meerdere sets grote en kleine Tims maken om je kansen te vergroten).
 5. Ga een level in en verlaat het weer zodat het spel wordt opgeslagen.
 6. Gooi de 3-badge-kleine-Tim naar de 3-badge-grote-Tim en hoop op het beste – als je geluk hebt, krijg je een kleine Tim met een kroon, zo niet – sluit het spel en probeer ze opnieuw te gooien, het is puur op geluk gebaseerd of je er een krijgt.
 7. Laat de gekroonde Tim je volgen naar een bloemenveld en voer hem, ga daarna een level binnen en kom terug.
 8. Hij zou nu een beetje groter moeten zijn en je zult hem kunnen oppakken, zodra je hem kunt oppakken, ga je naar het standbeeld van vader Tim en gooi de gekroonde tim op hem – dit zal hem tot leven brengen en hij zal je naar het eiland naar boven vliegen waar je het Balan kostuum kunt pakken.
 9. Mocht je het Balan kostuum verliezen, dan kun je hem een ​​paar Rainbow Drop voeren, zodat hij je weer naar het eiland vliegt.

En zo ontgrendel je het Balan kostuum in Balan Wonderworld.

Balan Wonderworld Wiki Guide

Vorig artikelBalan Wonderworld: Hoofdstuk 8 Standbeeld Locaties
Volgend artikelBalan Wonderworld: Video Guides

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here