Doom Eternal: Doom Hunter Base Collectible Locaties

Doom Hunter Base is de 4e missie in Doom Eternal en bevat 19 verzamellocaties (2 Toys, 1 Modbot, 3 Codex-pagina’s, 1 Cheat-code, 1 Rune, 2 Sentinel-batterijen, 1 Sentinel Crystal, 1 Album, 4 Praetor Suit-tokens, 3 extra levens). Deze walkthrough leidt je naar alle Doom Hunter Base-verzamelobjecten in Doom Eternal. Als je iets hebt gemist, kun je het krijgen via mission select.

  • 2 Toys
  • 1 Modbot
  • 3 Codex Pages
  • 1 Cheat Code
  • 1 Rune
  • 2 Sentinel Batteries
  • 1 Sentinel Crystal
  • 1 Album
  • 4 Preator Suit Tokens
  • 3 Extra Lives

Alle verzamelobjecten in dit hoofdstuk staan ​​in chronologische volgorde. Als je iets mist, kun je snel reizen gebruiken wanneer het aan het einde van de missie wordt ontgrendeld om overal terug te gaan.

Modbot #1
Nadat je uit de trein bent gestapt , navigeer je naar het einde van de volgende kamer en deze zal in het zicht zijn. Onmogelijk om het niet te zien.

Extra Life #1
Draai vanuit de Modbot om en het extra leven zal in de lucht zijn op een platform dat op en neer gaat.

Praetor Suit Token #1
Draai je vanaf de eerste Modbot om en spring naar de andere kant van de kamer (zoals je vandaan kwam). U moet dubbele sprong > streepje > hangende staven > streepje naar muur gebruiken. Dan kun je dubbel sprinten naar het hologram met de Suit Upgrade Token.

Sentinel Battery #1
In de volgende kamer met de eerste vijandelijke ontmoeting, in het midden is er een ventilatieopening die je kunt doorbreken en die naar de batterij leidt.

Codex #1 (Doom Hunter Base)
Nadat je de kamer van het vorige verzamelobject hebt verlaten, is het rechtdoor (voordat je in de groene teleporter stapt).

Toy #1 (Lost Soul)
Spring in de kamer met de bewegende platforms en lavapoel op het platform aan het einde van de kamer die op en neer beweegt, wanneer het omhoog gaat, spring en ren naar het geheim dat je duidelijk recht kunt zien verder.

Codex #2 (Deag Ranak)
Aan de rechterkant na het betreden van de volgende kamer, onmogelijk te missen (al verzameld maar het is hier).

Rune #1
Net vooruit in dezelfde kamer als het vorige verzamelobject, onmogelijk te missen.

Album #1 (Keen – Shadows don’t scare Commander Keen) 
Nadat je op de schakelaar hebt gedrukt om een ​​kist in een cilinder te legen, beklim je een andere cilinder in de volgende kamer, nadat je eromheen bent geklommen en je je vastgrijpt aan de cilinder in de vorige kamer, draai je om en je kunt naar een andere muur rechts springen en dan terug naar de eerste cilinder die je beklom, vanaf hier klim je rond naar een opening op de cilinder om het geheim te vinden.

Cheatcode #1 (Silver Bullet-modus)
Boven op de eerste cilinder waar je de kist hebt geleegd, van de beklimbare muur voordat je over de opening springt, klim je vanaf hier naar de top ervan.

Praetor Suit Token #2
Laat het gat bovenaan dezelfde cilinder vallen om dit token te vinden.

Sentinel Crystal #1
Als je eenmaal buiten bent, moet je door enkele kistmuren navigeren om een ​​centraal platform te bereiken, terwijl je landt en vooruitkijkt, is er nog een muur waar je naartoe kunt springen en van hier naar een ander groot platform, kun je de kristal hier aan de achterkant.

Extra Life #2
Op dezelfde verdieping als het bovenstaande Sentinel Crystal.

Sentinel Battery #2
Draai je om van het kristal dat je zojuist hebt gevonden en klim de muur voor je op, je vindt de batterij in deze kamer aan de rechterkant.

Praetor Suit Token #3
Nadat je door de rode sleuteldeur bent gegaan en een helling op bent geklommen, ga je door de laserbarrière naar een zijkamer en zie je een token in een container aan het plafond, beklim de kratten aan de linkerkant om het te bereiken.

Extra Life #3
Wanneer je op een hangende balk springt en midden in de lucht een groene breekbare muur moet slaan, bereik je de binnenkant van een rood brandende generator. Achter de generator zit de extra levensduur.

Praetor Suit Token #4
Een beetje later in de missie klim je omhoog naar een grote zeshoekige structuur met rode elektriciteit rondom de buitenkant, je moet er helemaal omheen gaan en de demonen doden die je onderweg in een hinderlaag lokken om te vinden het teken.

Codex #3 (Doom Hunter)
Niet lang na het laatste verzamelobject komt dit direct op je pad, onmogelijk te missen.

Toy #2 (Hell Knight)
Direct boven het vorige verzamelobject aan het plafond is een groene schakelaar, schiet erop om een ​​valluik beneden te openen dat naar het geheim leidt.

Dat is 100% van de verzamelobjecten die je kunt vinden in Doom Hunter Base of Doom Eternal. Volgende: Super Gore Nest

Doom Eternal Collectible Guide
Doom Eternal Wiki Guide

Vorig artikelDoom Eternal: Final Sin Collectible Locaties
Volgend artikelDoom Eternal: Super Gore Nest Collectible Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here