Astro’s Playroom: Alle Collectible Locaties – Puzzel Stukjes en Artefacten

Astro’s Playroom heeft 142 verzamellocaties (46 artefacten en 96 puzzelstukken). Deze gids laat je zien waar je alle verzamelobjecten kunt vinden in Astro’s Playroom op de PS5. Ze zijn nodig voor verschillende onderstaande trofeeën.

Geen van de verzamelobjecten kan worden gemist. Je kunt alle niveaus op elk moment opnieuw spelen om je ontbrekende items te pakken. Er is een ingebouwde voortgangstracker op PS5 trofeeën, zodat je gemakkelijk kunt bijhouden hoeveel je er al hebt gevonden.

De manier waarop het spel is gestructureerd, is dat er 4 hoofdwereld is, elk met 4 niveaus. Elke wereld heeft 9 artefacten (4 × 9 = 36) en de overige 10 zijn afkomstig van de Gatcha-machine in PS Labo. Dat is je “trofeeënkamer”, een soort hubwereld. Om de machine te gebruiken, moet je de munten die je tijdens het spel vindt, erin stoppen. Er zijn ook 16 puzzelstukjes per wereld (4 × 16 = 64 stukken), nog eens 4 stukken in CPU Plaza (hubwereld) en nog eens 28 van de Gatcha Machine bij PS Labo. Wat dit voor jou betekent, is dat er slechts 104 Collectibles daadwerkelijk ‘gevonden’ zijn in de wereld en 38 komen als beloningen van de Gatcha Machine.

Trofeeën ontgrendeld via verzamel objecten:

Deze Astro’s Playroom Verzamel Guide somt alles op in chronologische volgorde.
(alle artefacten en puzzelstukjes in één playthrough).

CPU Plaza
4 puzzelstukjes

Puzzel Stuk 1/4
Op de onderste verdieping van CPU Plaza, trek je aan de drie draden op het platform in de hoek bij de helling naar beneden om dit puzzelstuk te onthullen.

De overige drie puzzelstukken bevinden zich allemaal op het platformpad dat is ontstaan wanneer je aan de draad trekt die de helling op loopt tussen de ingangen van Memory Meadow en Cooling Springs.

Puzzel Stuk 2/4
Nadat je de eerste draadtrekkracht hebt bereikt terwijl je de muur op gaat, spring je van de linkerkant van het kantelplatform om bij dit puzzelstuk te komen.

Puzzel Stuk 3/4
Nadat je de lange kabel naar beneden hebt laten glijden, trek je aan de volgende draad en ga je de twee platforms op en neer bewegen. Ga bovenaan naar links om dit puzzelstukje te vinden.

Puzzel Stuk 4/4
Blijf klimmen en nadat je twee springkussens hebt verlaten, ben je helemaal bovenaan het plein, waar je dit puzzelstuk kunt vinden.

PlayStation Labo
10 artefacten, 28 puzzelstukjes

De items in het Playstation Lab gebied worden verkregen door de Gatcha machine aan de achterkant van het gebied te gebruiken, waar je 100 munten tegelijk uitgeeft om een willekeurig item uit de machine te krijgen, dat enkele specifieke Gatcha prijzen bevat, evenals deze artefacten en Puzzelstukken. Er is geen specifieke manier om alleen deze items te krijgen, je hoeft alleen maar door te rollen totdat je ze hebt. Als u een idee van wat elke Gatcha bal geeft wilt, puzzelstukjes liggen voor de hand, zilveren ballen zijn de Gatcha prijzen, en de gouden ballen zijn de Artifacts. Als u meer munten nodig hebt kun je replay levels die je al hebt voltooid, grijpen de Stukken van het raadsel en kunstvoorwerpen weer omdat die geven een groot aantal munten wanneer u ze weer verkregen.

Artefact 1/10 “PS One”

Artefact 2/10 “PS2 Network Adapter”

Artefact 3/10 “PSP Camera”

Artefact 4/10 “PSP Microphone”

Artefact 5/10 “PSP GPS Ontvanger”

Artefact 6/10 “PSP Go”

Artefact 7/10 “PlayStation 3 (Slim)”

Artefact 8/10 “PlayStation 3 (Super Slim)”

Artefact 9/10 “PlayStation 4 (Slim)”

Artefact 10/10 “PlayStation 4 Pro”

Verkoelende Bron
Bot Branding
2 Artefacten, 4 Puzzelstukjes

Puzzel Stuk 1/4
Ga vanaf het allereerste begin naar de grote paraplu op het dok aan de linkerkant. Spring van de kleinere paraplu naar de grotere en dan direct in het midden over de rij munten.

Artefact 1/2 “DUALSHOCK 3 Wireless Controller”
Ga links verder het kleine eiland op, versla de drie vijanden en trek de draden omhoog om dit artefact te vinden.

Puzzel Stuk 2/4
Helemaal links, achter de grote blauwe pilaar.

Puzzel Stuk 3/4
Spring vanaf het begin aan de rechterkant van het gebied naar het houten platform en trek de drie draden eruit om dit puzzelstuk te spawnen.

Artefact 2/2 “PS Eye Toy Camera”
Versla aan de rechterkant van het gebied de vijanden en spring over de kleine platforms naar het platform met de twee munten en de trekkoord, die dit artefact bevat.

Puzzel Stuk 4/4
Ga naar waar het opwaaiende zand begint en draai je om, dit stuk zit in de kleine houten kist voor je.

Veer Vakantie
2 Artefacts, 4 Puzzel Stukjes

Puzzel Stuk 1/4
Direct nadat je in het springpak bent gestapt, spring je naar links om door het glas te breken om dit puzzelstuk te vinden.

Puzzel Stuk 2/4
Na de tweede rode knop waar je dan op de twee metalen hellende platforms springt, bevindt dit puzzelstuk zich in de linkerbovenhoek van het gebied voordat je op de derde rode knop drukt. Vanaf het houten platform aan de rechterkant moet je er links naar terug springen.

Puzzel Stuk 3/4
Net na het volgende gedeelte waar je over ijskoud water springt en dan op een lelieblad wordt opgetild, spring je naar rechts door het glas om dit stuk te vinden.

Puzzel Stuk 4/4
Direct na het bovenstaande zit dit puzzelstuk je eigenlijk in de weg.

Artefact 1/2 “PS Move Sharpshooter”
Nadat je door de twee schuine glaspanelen omhoog bent gesprongen, spring je naar links naar een gebied met een houten kist met een diamant erop. Spring naar binnen om dit artefact te pakken.

Artefact 2/2 “PS Move Shooting Attachment”
In het volgende gebied met de twee sets platforms die op rechthoekige sporen bewegen, spring van rechts naar een ander platform aan de rechterkant, op en neer bewegend, en spring dan vanaf daar omhoog om dit artefact te bereiken.

Slipshotsen
2 Artefacten, 4 Puzzelstukjes

Puzzel Stuk 1/4
Ga vanaf het begin van het gebied naar links en ga door of rond de iglo om dit puzzelstuk te vinden.

Artefact 1/2 “PS Move Navigation Controller”
Trek vanaf het begin van het gebied de draden aan de rechterkant omhoog om een werpartikel te pakken, gooi het dan naar het platform om het in het water te laten vallen. Spring erover en trek aan de drie kleine draden, gevolgd door de onthulde grote middelste draad om dit artefact te krijgen.

Artefact 2/2 “PS3 Game Disc”
Ga vanaf het centrale grote ijsgebied naar links over de ijsblokken van het controller-symbool. Trek de twee kleine draden omhoog, gevolgd door de onthulde grote draad in het midden om dit artefact te krijgen.

Puzzel Stuk 2/4
Zodra je de ijshelling hebt bereikt, spring je in plaats van vooruit te gaan naar rechts waar je dit puzzelstukje kunt vinden onder het platform waar je naar toe moet springen.

Puzzel Stuk 3/4
Na het volgende checkpoint waar je weer een grote oprit hebt om naar beneden te glijden, is dit puzzelstukje aan de linkerkant over twee breekbare platforms.

Puzzel Stuk 4/4
Terwijl je op de drijvende ijsplatforms bent, hangt dit puzzelstuk in de lucht terwijl jij je op de tweede bevindt.

Hotel Hupsakee
3 Artefacten, 4 Puzzel stukjes

Puzzel Stuk 1/4
Direct nadat je in het springpak bent gekomen, spring je naar links en land je op de knop om een aantal platforms omhoog te brengen, spring dan weer naar links om dit puzzelstuk te vinden.

Puzzel Stuk 2/4
In het volgende gedeelte moet je tijdens het rijden op het lelieblad over een reeks obstakels springen om vooruit te komen. Spring op de laatste met de grote munt erboven, spring dan weer naar rechts om bij dit puzzelstukje te komen.

Puzzel Stuk 3/4
Nadat springen door een stapel glazen blokken, dit puzzelstukje is net links bovenaan.

Artefact 1/3 “PSP UMD”
Nadat je het lilypad naar boven hebt gereden, ga je in plaats van naar links op het bewegende platform te springen naar rechts een vriezer in. Spring door het ijs en druk op de knop om het water te laten zakken, dan kun je dit artefact pakken.

Artefact 2/3 “Playstation Portable”
Na het rijden op het draaiplateau is er aan de andere kant een schakelaar waardoor er weer een lelieblad naar rechts komt. Je moet naar links springen om een kamer te bereiken met een ander draaiend platform. Rijd deze over, dan kun je dit artefact pakken.

Puzzel Stuk 4/4
Nadat je het bovenstaande lelieblad bent opgegaan om verder te gaan, ga je naar links om dit puzzelstukje te vinden.

Artefact 3/3 “PlayStation 3”
Toegekend voor het voltooien van het niveau.

GPU Jungle
Weergave Woud

2 Artefacten, 4 Puzzel Stukjes

Artifact 1/2 “PS Move Motion Controller”
Ga vanaf het begin van het gebied naar rechts en laat je vallen naar een lager gebied. In de achterste hoek zit een gordijn van planten dat je met de microfoon uit de weg moet blazen. Daarachter trek je een draad op de grond om dit artefact te krijgen.

Puzzel Stuk 1/4
In het volgende gedeelte lopen twee groepen vijanden in cirkels rond een stuk aarde. Versla beide groepen om een plant te onthullen die een aantal platforms voortbrengt wanneer ze wordt aangevallen, en spring dan over de boomplatforms om dit puzzelstuk te vinden.

Puzzel Stuk 2/4
Nadat je de volgende groep vijanden hebt bereikt die rond een platform cirkelen, ga je naar links waar je aan een draad kunt trekken en een koord kunt bereiken. Ga naar de linkerkant van het koord om dit puzzelstuk te vinden.

Puzzel Stuk 3/4
Om verder te gaan, moet je het werpvoorwerp over de opening naar het volgende checkpoint gebruiken. Gooi het in plaats daarvan naar beide bewegende gebieden aan de rechterkant om dit puzzelstukje te onthullen. Je kunt er vanuit de grot bij het controlepunt naartoe springen.

Artefact 2/2 “Playstation Vita Game Pack”
Nadat je de grote gele ton hebt ontweken, ga je de helling op en dan direct links. Je kunt naar de houten platforms springen en dan in een grot waar je een draad kunt trekken voor dit artefact.

Puzzel Stuk 4/4
Nadat je de brug bent overgestoken, ga je in plaats van naar het einde van het level omhoog te springen naar links om dit puzzelstuk te vinden.

Teraflop Toppen
2 Artefacten, 4 Puzzel Stukjes

Puzzel Stuk 1/4
Bij het klimmen in het apenpak, wanneer je de eerste bewegende handgreep op gaat, zal er links een gele handgreep zijn die je kunt pakken, wat een nieuw gebied onthult. Volg dit pad tot het einde om bij een puzzelstukje te komen.

Puzzel Stuk 2/4
Wanneer je het gebied met de klimrekken bereikt, kun je dit puzzelstuk aan de linkerkant van de tweede bereiken.

Artifact 1/2 “Playstation Camera”
Vanaf de locatie van puzzelstuk 2 moet je naar een set handgrepen aan de linkerkant springen. Beklim dit gedeelte om dit artefact te vinden.

Puzzel Stuk 3/4
Direct na het artefact bevindt het stuk zich direct op het pad dat je moet nemen om verder te komen.

Puzzel Stuk 4/4
In plaats van verder te gaan vanaf dat puzzelstuk, ga je naar de rechterkant van die apenstang om een andere handgreep aan de rechterkant te bereiken, die de muur naar rechts laat vallen. In dit gebied zijn er enkele draaiende vormen op de muren en een puzzelstukje direct in het midden van de rechter die je kunt pakken.

Artefact 2/2 “DUALSHOCK 4 Wireless Controller”
Vanaf de locatie van puzzelstuk 4, val je naar rechts naar beneden waar je de rij munten kunt zien en pak nog een Monkey Bar. Dit onthult dit artefact dat je omhoog kunt zwaaien om het vast te pakken.

Raytrace Ruins
2 Artefacten, 4 Puzzel Stukjes

Puzzel Stuk 1/4
Trek aan het begin van het gebied aan de draad aan de rechterkant om dit puzzelstuk te onthullen.

Puzzel Stuk 2/4
Ga vanaf het volgende checkpoint naar links om een grot te vinden met dit puzzelstuk.

Artefact 1/2 “PSVR Processor Unit”
Nadat je naar de top van de muur bent gesprongen, ga je naar rechts en trek je aan de draad om dit artefact te onthullen.

Puzzel Stuk 3/4
Als je het koord oversteekt terwijl je opzij wordt geblazen, spring dan naar het platform met de bloem. Raak de bloem om een andere toren te laten verschijnen, waarop dit puzzelstuk staat.

Artefact 2/2 “Playstation Vita”
Op de top van de bovenstaande toren, spring en houd je kruisje ingedrukt en breek het glas bovenaan, trek dan aan de onthulde draad om dit artefact te krijgen.

Puzzel Stuk 4/4
Nadat je de baas hebt verslagen, ga je halverwege het nieuw onthulde koord en kijk je naar rechts. In een gat in de muur kun je een plek zien om te schieten, en als je dat doet, wordt een nieuw platform onthuld met dit puzzelstuk aan het einde.

Mount Moederbord
3 Artefacten, 4 Puzzel Stukjes

Puzzel Stuk 1/4
Na voorbij het eerste kanon te zijn gesprongen, bevindt dit puzzelstuk zich links van de handgrepen erboven.

Artefact 1/3 “PSVR Headset”
Terwijl je naar het bovenstaande puzzelstuk springt, is er een slingerend handvat waar je achteraan kunt grijpen. Klim vanaf daar het pad naar links op om dit artefact te vinden.

Puzzel Stuk 2/4
Direct daarna moet je deze pakken om daadwerkelijk vooruitgang te boeken.

Puzzel Stuk 3/4 
In het gedeelte na de vallende cirkelvormige muurstukken moet je de balk gebruiken om naar boven te springen en over de muur naar rechts om bij dit puzzelstuk te komen.

Puzzel Stuk 4/4
In het gebied waar je terechtkomt nadat je bent gevallen om puzzelstuk 3 te pakken, moet je de onderste gele handgreep aan de muur pakken om dit puzzelstuk te laten verschijnen.

Artefact 2/3 “PS VR Aim Controller”
Klim omhoog vanaf puzzelstuk 4 en bovenaan krijg je dit artefact.

Artefact 3/3 “PlayStation 4”
Toegekend voor het voltooien van het niveau.

SSD Snelweg
Turbotocht
2 Artefacten, 4 Puzzel Stukjes

Puzzel Stuk 1/4
Zodra het level begint, draai je je om en ga je terug over de platforms om dit puzzelstuk te vinden.

Artefact 1/2 “Buzz Controller”.
Bij het eerste gedeelte van de deltavlieger moet je proberen het bovenste platform links van het platform dat je wilt bereiken te bereiken. Bovenop is er een draadtrekkracht die dit artefact onthult. Als je het controlepunt op het lagere platform mist en activeert, moet je het level opnieuw starten om het opnieuw te proberen, als je het niet activeert, kun je gewoon van de zijkant springen. Om zo ver mogelijk te vliegen, moet u de controller de hele weg naar achteren houden en vervolgens springen wanneer u wilt vallen.

Puzzel Stuk 2/4
Bij het tweede deltavlieger-gedeelte zullen enkele ringen verschijnen. Je moet jezelf door de ring aan de rechterkant lanceren om dit puzzelstukje te pakken.

Puzzel Stuk 3/4
In het derde gedeelte van de deltavlieger moet je een aantal mijnen vermijden die in de lucht verschijnen. Net voordat je aan het einde het platform bereikt, verschijnt er midden in het gebied een puzzelstukje dat je moet pakken voordat je landt.

Puzzel Stuk 4/4
Nadat je geland bent vanaf het bovenstaande gedeelte van de deltavlieger, ga je naar de achterkant links van het platform en laat je je vallen om een lager gebied te vinden met dit puzzelstuk.

Artefact 2/2 “DUALSHOCK 2 Controller”
Wanneer je het raketschip bereikt, blijf dan op de grond en ren naar de achterkant van het platform. Klop de stapel gekleurde kratten uit de weg om een draadtrekker te vinden, die dit artefact onthult.

Geheugengrotten
2 Artefacten, 4 Puzzel Stukjes

Puzzel Stuk 1/4
Direct links van het eerste checkpoint zit een gat waar je naar beneden kunt vallen met een hoop munten en dit puzzelstukje in het midden.

Artifact 1/2 “PS2 Multitap”
Kort na dat puzzelstukje zal er links achter een paar paarse wijnstokken een gebied zijn waar je naar binnen kunt. Steek de lont aan de onderkant aan met de thrusters van je schip om dit artefact te onthullen.

Puzzel Stuk 2/4
Net na het volgende controlepunt zijn er een aantal explosieve vijanden op de grond die je kunt aansteken met je scheepstrusters. Wanneer ze exploderen, vernietigen ze de grond, waardoor een gebied met dit puzzelstuk wordt onthuld.

Puzzel Stuk 3/4
Als je de elektrische gevaren ziet, ga dan naar rechts waar je de paarse webben ziet in plaats van verder omhoog. Rechts boven een hindernis zie je dit puzzelstukje.

Artefact 2/2 “PS2 Memory Card”
Houd beide triggers volledig ingedrukt om jezelf door de twee paarse spinnenwebben te duwen om dit artefact aan de andere kant te vinden.

Puzzel Stuk 4/4
Wanneer je de grotten verlaat en uit het schip bent, ga je naar de onderste verdieping om dit puzzelstuk onder een glas te vinden.

Opslag-Ruimte
2 Artefacten, 4 Puzzel Stukjes

Puzzel Stuk 1/4
Kijk rechts aan het begin van het level naar beneden en naar links om een groep van drie van de spinbare bloemen te zien. Draai ze alle drie om het platform waarop ze staan omhoog te brengen en dit puzzelstukje te onthullen.

Puzzel Stuk 2/4
Ga in hetzelfde startgebied rond de achterkant van de rotspilaar in het midden van de paarse planten om dit puzzelstuk te vinden.

Puzzel Stuk 3/4
Bij het volgende checkpoint zijn er enkele plekken waar je op kunt stuiteren om de platforms op te klimmen. In plaats van omhoog te gaan, stuiter je naar de andere kant om dit puzzelstukje onder het platform te vinden.

Artefact 1/2 “PS2 Game Disc”
Nadat je omhoog bent geklommen en het volgende controlepunt hebt bereikt, is er een plek waar je in de microfoon kunt blazen die een satellietplatform lanceert. Klim naar het volgende gebied en een grote rots zal tegen het platform botsen. Trek aan de draad om dit artefact te onthullen.

Puzzel Stuk 4/4 
Op het hoofdpad net na het checkpoint zal er een explosieve vijand in het midden van het gebied staan. Spring en houd je kruisje vast om eroverheen te komen en het te ontsteken, en wanneer het explodeert, onthult het dit puzzelstuk eronder.

Artefact 2/2 “EyeToy Camera”
Bij het volgende checkpoint kun je het machinegeweer halen, waarmee je door glazen wanden kunt schieten. Breng het machinegeweer terug naar waar puzzelstuk 3 was, waar je misschien een doos met een draadtrek erin hebt gezien. Schiet op deze doos om hem te breken en trek dan aan de draad om dit artefact te onthullen.

Orbitale Obstakels
3 Artefacten, 4 Puzzel Stukjes

Puzzel Stuk 1/4 
Kort na het begin van het level ga je door een asteroïde die vol water staat. Aan de linkerkant vind je dit puzzelstukje.

Puzzel Stuk 2/4 
Je gaat door een pad van geëlektrificeerde mijnen naar een controlepunt. Vanaf het controlepunt in plaats van verder omhoog te gaan, volg je het pad van munten naar rechts om een andere asteroïde binnen te gaan met dit puzzelstuk erin.

Artefact 1/3 “Playstation 2”
Naarmate je verder omhoog gaat, ga je langs twee kanonnen met een geëlektrificeerde mijn die net boven hen heen en weer beweegt. Rechts van de mijn is een gat in de muur waar je in kunt gaan, ga dan door de obstakels om dit artefact aan het einde te vinden.

Puzzel Stuk 3/4 
Na nog een paar checkpoints bereik je een reeks tweede gekleurde kamers. In de rode kamer met de draaiende mijnen vind je dit puzzelstuk tussen twee ervan.

Artefact 2/3 “SingStar Microphone”
Ga vanuit dezelfde rode kamer als puzzelstuk 3 door het gat in de bodem van de kamer om een bevroren gebied te vinden. Breek door het ijs en steek de explosieve vijand aan om dit artefact te onthullen.

Puzzel Stuk 4/4 
Wanneer je de kamer bereikt met de ventilatoren die naar beneden blazen in de richting van elektrische gevaren op de vloer, bevindt dit puzzelstuk zich tussen een geëlektrificeerde mijn en deze gevaren.

Artefact 3/3 “PlayStation 2”
Toegekend voor het voltooien van het niveau.

Geheugenvallei
Wegwaaiweg
2 Artefacten, 4 Puzzel Stukjes

Puzzel Stuk 1/4 
Steek aan het begin van het level het koord over en spring erover om bij dit puzzelstuk te komen.

Puzzel Stuk 2/4 
Ren in het gebied met de eerste waaiende wolk tegen de wind in om dit puzzelstukje te pakken.

Artefact 1/2 “PlayStation Controller”
Bij het volgende checkpoint waar je de bloem laat draaien om het platform te spawnen dat in cirkels wordt geblazen door de wolk, spring je naar de richels achter de wolk om een draadtrekkracht te bereiken die dit artefact onthult.

Puzzel Stuk 3/4
Na het checkpoint waar je van een helling naar beneden glijdt, ligt dit puzzelstukje rechts over het grijze drijfzand.

Artefact 2/2 “PlayStation Mouse”
In het gedeelte waar je over de wolken moet springen, moet je in plaats van naar het controlepunt te springen op de richels van de klif springen die hogerop leiden. Vanaf daar kun je naar het bovenste gedeelte aan de rechterkant klimmen om dit artefact te vinden.

Puzzel Stuk 4/4
Zodra je het gedeelte van het niveau bereikt waar het regent, spring voordat je de donkere muur op gaat naar het platform aan de rechterkant om bij dit puzzelstuk te komen.

Vlugge Velden
2 Artefacten, 4 Puzzel Stukjes

Puzzel Stuk 1/4
Eenmaal in het hoofdgebied waar je als een bal aan het rollen bent, bevindt dit puzzelstuk zich onder een brug links.

Puzzel Stuk 2/4
Nadat je onder het grote controllerbeeld bent gegaan en het weggedeelte bent ingegaan, bevindt dit puzzelstuk zich aan de linkerkant op het gedeelte met muziekchips.

Artefact 1/2 “PlayStation Memory Card”
Even verderop komt er een splitsing in de weg met links een pad met een gevaarsteken. Volg dit pad tot het einde om dit artefact te vinden.

Artefact 2/2 “PlayStation Game Disc”
Nadat je met de bowlingpin vooraan over het gat bent gesprongen, ga je naar rechts over het paar bewegende platforms om dit artefact te vinden.

Puzzel Stuk 3/4
Wanneer je het volgende controlepunt bereikt, voordat je de helling af gaat, volg je het pad terug naar rechts waar je een kleine sprong kunt maken die je de lucht in stuwt om dit puzzelstuk te pakken.

Puzzel Stuk 4/4
Als je het gedeelte afdaalt waar je door twee wolken wordt geblazen, zorg er dan voor dat je na de tweede wolk rechts blijft om naar dit puzzelstuk te stuiteren.

Stroomstorm
2 Artefacten, 4 Puzzel Stukjes

Puzzel Stuk 1/4
Ga bij het tweede controlepunt in plaats van vooruit, naar links en omhoog naar een platform waar je een plek kunt vinden om in de microfoon te blazen. In dit gebied zie je links het puzzelstukje.

Artifact 1/2 “PS One LCD Monitor”
Vervolg dat pad naar het einde waar de groep bots is en trek aan de draden op de grond om dit artefact te onthullen.

Puzzel Stuk 2/4
Terug op het hoofdpad rijd je dan op een printplaat door een gebied met elektrische railobstakels. Halverwege vind je dit puzzelstukje, eigenlijk precies in de weg.

Puzzel Stuk 3/4
Verderop ga je door een aantal geëlektrificeerde vloertegels. Dit puzzelstukje zweeft in de lucht boven een groep van 4.

Artifact 2/2 “PlayStation Multitap”
Neem bij het checkpoint het linkerpad. Aan het einde vind je een trekkoord waardoor dit artefact zichtbaar wordt.

Puzzel Stuk 4/4
Gebruik in het gebied met de stampende televisie de twee wolken bij het controlepunt om erop te springen als het op de grond is, en spring dan naar het puzzelstuk als het in de lucht is.

Flipperfestijn
3 artefacten, 4 Puzzel Stukjes

Puzzel Stuk 1/4
In het eerste flipperkastgebied rol je naar de plek links achteraan om aan het einde met dit puzzelstuk naar een rail te worden gestuwd.

Puzzel Stuk 2/4
In hetzelfde flipperkastgebied, schakel je de 6 bowlingpin-vijanden uit rond de middelste bumper om dit puzzelstuk te laten verschijnen.

Puzzel Stuk 3/4
Net na de flipperkast glijd je over enkele ijsblokken. Dit puzzelstukje laat je net na een van de richels vallen op de blokken. U kunt de touchpad-knop ingedrukt houden om uzelf tot stilstand te brengen op het ijs.

Artifact 1/3 “DualShock Controller”
Voordat we van het ijs afgaan, is er links een gevaarlijk pad. Aan het einde vind je dit artefact.

Puzzel Stuk 4/4
Direct rechts van de grote middenbumper, eigenlijk in de weg.

Artifact 2/3 “PocketStation”
Links van die middelste bumper is nog een gevaarlijk pad, met dit artefact aan het einde.

Artifact 3/3 “PlayStation”
Toegekend voor het voltooien van het niveau.

Nog eentje dan…
Al deze artefacten worden verkregen nadat je de T-Rex-bazen hebt verslagen en de game credits hebt gezien. Ze tellen niet mee voor de gouden trofee Dude Raider voor de platina trofee, maar door de bazen te verslaan en alle 4 deze prijzen te winnen, is de DLC gouden trofee Play Has No Limits! voor jou!

Artifact 1/4 “PULSE 3D Wireless Headset”

Artifact 2/4 “HD Camera”

Artifact 3/4 “DualSense Wireless Controller”

Artifact 4/4 “PlayStation 5”

Dat zijn alle Artefact Locaties & Puzzel Stukjes in Astro’s Playroom op de PS5.
Als beloning verdien je de Dude Raider! & De Grand Tour! trofeeën. Gefeliciteerd!

Astro’s Playroom Trofee Roadmap
Astro’s Playroom Wiki Guide

Vorig artikelAstro’s Playroom: Review
Volgend artikelAstro’s Playroom Wiki Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here