Assassin’s Creed Valhalla: Wrath of the Druids DLC Trofee Guide & Roadmap

 • Geschatte moeilijkheidsgraad trofee: 2/10
 • Geschatte hoeveelheid tijd tot 100%: 15+ uur
 • Offline trofeeën: 9 (1X , 8X )
 • Online trofeeën: 0
 • Aantal te missen trofeeën: 0
 • Glitched trofeeën: 0
 • Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën?: Nee
 • Minimale playthroughs: 1
 • Free-Roam / Level Select after Story ?:  Ja, kan nog steeds alles doen na het verhaal
 • Releasedatum: 13 mei 2021

Introductie:

Welkom bij de Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids DLC Trofee Guide! Deze uitbreiding brengt je naar Ierland, dat uit 4 regio’s bestaat en 115 Collectibles (69 Wealth, 17 Mysteries, 29 Artifacts) + 10 Order Members (Children of Danu) bevat. De kaart van Ierland is iets groter dan Noorwegen. Verwacht ongeveer 7-10 uur aan verhaal en ongeveer 5+ uur voor zijcontent en verzamelobjecten. Niets is te missen en je verhaalkeuzes hebben geen invloed op trofeeën.

Stap 1: Verhaal

Speel gewoon door het Wrath of the Druids DLC-verhaal op elke moeilijkheidsgraad. Je verhaalkeuzes hebben geen invloed op trofeeën, er zijn geen trofeeën die met moeilijkheden te maken hebben en niets is te missen. De eerste DLC-quest heet “Irish Trade” en begint bij je nederzetting “Ravensthorpe” in Engeland. Je moet een beetje vooruitgang hebben geboekt in het verhaal in Engeland, maar het is beschikbaar voordat het hoofdverhaal af is. De DLC brengt je naar Ierland dat uit 4 regio’s bestaat.

Enkele algemene tips om onderweg in gedachten te houden:

 • Het is handig om de handelsposts vroeg vast te leggen, nadat je de eerste hebt gekregen van de voortgang van het verhaal. Deze genereren na verloop van tijd automatisch materiaal voor u. Je hebt behoorlijk wat materialen nodig om Dublin Renown Level 5 te bereiken.
 • Je doet automatisch 6 koninklijke eisen tijdens het verhaal (10 zijn nodig voor trofeeën, dus na het verhaal heb je er nog maar 4 nodig).
 • Tijdens het verhaal vermoord je automatisch 5 van de 10 Children of Danu (Ordeleden). 
  Als je hierbij hulp nodig hebt, zie dan de Assassin’s Creed Valhalla – All Children of Danu Locaties.

Stap 2: Kinderen van Danu

Uit het verhaal heb je al 5 van de 10 Children of Danu verslagen. Versla nu de resterende 5. Elk geeft je een Amber Shard die je nodig hebt voor de trofee Dawn of the Druids.

»  Zie de Assassin’s Creed Valhalla – All Children of Danu Locations

Stap 3: 100% voltooiing (Wealth, mysteries, artefacten) en diverse trofeeën

De rijkdom, mysteries en artefacten uit het hoofdspel keren terug. Je hebt opnieuw 100% voltooiing van de kaart nodig, net als in het hoofdspel. Dus je moet al die verzamelobjecten vinden. Werk ook aan de resterende trofeeën voor het verkrijgen van roemniveau 5 (geef materialen aan de handelsmeester in Dublin), verkrijg de Dublin Champion Armor Set, vind de enige slang in Ierland, vind 2 sikkels, doe 10 koninklijke eisen (6 worden automatisch gedaan tijdens het verhaal).

»  Assassin’s Creed Valhalla – Wealth Guide
»  Assassin’s Creed Valhalla – Mysteries Guide
»  Assassin’s Creed Valhalla – Artifacts Guide
»  Assassin’s Creed Valhalla – Hoe Dublin Champion Armor Set te krijgen

TROFEEËN LIJST

Irish Legend
Voltooi alle gebieden van Ierland.

Voor deze trofee moet je 100% voltooiing behalen in Ierland. Dit betekent alle rijkdom, mysteries, artefacten.

Je kunt je voortgang zien op de wereldkaart voor elke regio (rechtsonder). Niets is te missen, je kunt nog steeds alles krijgen na het verhaal. Je verhaalkeuzes doen er niet toe voor trofeeën. In totaal zijn er 115 verzamelobjecten (69 rijkdom, 17 mysteries, 29 artefacten).

De volgende gidsen tonen alles per regio en bevatten alles wat je nodig hebt:

»  Assassin’s Creed Valhalla – Wealth Guide
»  Assassin’s Creed Valhalla – Mysteries Guide
»  Assassin’s Creed Valhalla – Artifacts Guide

Ireland’s Deliverance
Voltooi de campagne van Wrath of the Druids.

Automatische verhaal gerelateerde trofee voor het voltooien van de hoofdverhaallijn van de Wrath of the Druids (Ireland) DLC. Het wordt ontgrendeld na de hoofdopdracht “The Cost of Betrayal”.

Dawn of the Druids
Verzamel alle barnsteenscherven voor Deirdre.

Dit is om alle 10 kinderen van Danu (Ordeleden) te verslaan . Elk van hen laat een Amber Shard vallen, die automatisch in je inventaris wordt geplaatst, zodat je niet per ongeluk kunt vergeten ze te plunderen. Je hoeft de Shards niet terug te brengen naar Deirdre, de trofee wordt onmiddellijk ontgrendeld na het doden van het 10th Order Member. Je ontmoet Deirdre en krijgt haar moeilijk te verzamelen taak automatisch tijdens de Main Quest “Potion of Blood”. Ze wordt gevonden in Asfinn in de regio Connacht, ten oosten van Rathcroghan.

Zie de Assassin’s Creed Valhalla – Alle kinderen van Danu-locaties

Like a Druid
Voltooi een beproeving van de Morrigan.

Trials of the Morrigan is een nieuw type Mystery (blauwe pictogrammen op de kaart). Ze vereisen dat je interactie hebt met een altaar dat vervolgens een groep druïde vijanden voortbrengt die je moet verslaan.

Hier is een van hun locaties:

Je krijgt deze trofee gaandeweg terwijl je aan de trofee Irish Legend werkt, waarbij je sowieso alle regio’s moet voltooien.

All Roads Lead to Dublin
Bereik het maximale niveau van Dublin Renown.

Hiervoor moet u Renown Level 5 voor Dublin bereiken. Dit doe je door Irish Trade Materials te geven aan Azar (handelsmeester) in de stad Dublin.

Dit is de locatie van Azar (gemarkeerd als “Overseas Trading” / “Trade Chest” op de wereldkaart):

Er zijn 4 materiaalsoorten die u aan Azar kunt geven: Kleding, Teksten, Delicatessen, Luxe. Je krijgt ze door Trade Outposts te veroveren (die allemaal op de kaart zijn aangegeven). Ze zullen na verloop van tijd automatisch meer materialen genereren die je vervolgens kunt ophalen uit de kist voor Azar in Dublin. U kunt zelfs in de buurt van de kist staan ​​en wachten tot deze vol is. Je hoeft niet echt rond te rennen. Elke minuut krijg je automatisch meer materialen. Verschillende handelsposten produceren verschillende materialen, dus leg ze allemaal vast om elk type te krijgen.

De Trade Outposts en Azar’s Trade Contracts worden beide ontgrendeld als onderdeel van het verhaal tijdens de hoofdquest “Rathdown Build Up”, dus je moet een beetje spelen voordat dit opengaat!

Als je met Azar praat, zul je verschillende “Handelscontracten” zien, waarbij je haar simpelweg een bepaald aantal Handelspost-materialen moet geven. Hiermee wordt het contract onmiddellijk gesloten en krijgt u een klein beetje roem naar het volgende niveau.

Omdat je veel materiaal nodig hebt, is het logisch om alle Trade Posts zo vroeg mogelijk te ontgrendelen. Als je dan door het verhaal speelt en voor Collectibles gaat, wordt je materiële kist gaandeweg automatisch gevuld. Op de wereldkaart kun je over de kist scrollen om te zien hoeveel materialen hij heeft. Er is een opslaglimiet, dus maak hem elke 1-2 uur leeg.

Om je roemniveau te zien, scrol je over de King’s Hall (groen pictogram) op de wereldkaart in Dublin.

The Legend of St. Patrick
Dood de enige slang in Ierland.

De locatie van de slang in Ierland is te vinden in het midden van het grondgebied van Meath, in de moerassen / moerassen, in een verlaten kerk met een Artefact van het Vervloekte Symbool erin (Collectible). In een zijkamer van de kerk staan ​​wat houten kisten en wat rode vazen. Je moet ze vernietigen. Binnenin een van de rode vazen ​​is ‘de enige slang in Ierland’. Dood het om de trofee te krijgen.

Hier zijn afbeeldingen van de locatie:

King’s Maker
Voltooi 10 koninklijke eisen

Royal Demands zijn op de kaart gemarkeerd met een wit duivenhokpictogram.

Je ziet ze als je volledig inzoomt op de kaart. Ze zijn te vinden bij elke handelspost die je hebt veroverd.

Je ontgrendelt Royal Demands als onderdeel van de hoofdverhaalzoektocht “War Efforts”. In feite voer je 6 koninklijke eisen uit als onderdeel van de belangrijkste speurtochten, die nodig zijn om het verhaal vooruit te helpen. Doe die eerst. Doe daarna na het verhaal nog 4 koninklijke eisen van je handelsposten. De eisen zijn mini-speurtochten waarbij je een bepaalde vijand moet vermoorden, hele vijandelijke kampen moet opruimen of een waardevol item moet stelen uit een kist in een vijandelijk kamp.

Je hoeft de optionele doelen niet te doen (bijv. “Geen onnodige kills” / “niet gezien worden” / “geen schade oplopen”). Je hoeft alleen de vraag met een willekeurig resultaat te voltooien, maar de optionele doelstellingen kunnen allemaal mislukken en het telt nog steeds.

Double Trouble
Rust jezelf met een sikkel uit in beide handen.

Hier zijn twee sikkellocaties:

Sickle #1 – Ceremonial Sickle: Van een Wealth Gear Chest in het zuiden van Connacht.

Sickle #2 – Bone Sickle: Van een Mystery (Legendary Animal: Black Stout) in het noordoosten van Connacht.

Nadat je beide Sickles hebt gekregen, rust je ze eenvoudig uit in elk wapenslot in je inventaris en de trofee wordt onmiddellijk ontgrendeld. Je hoeft ze niet eens tegen een vijand te gebruiken.

Decked Out
Vind de volledige Dublin Champion-pantserset.

Zie de Assassin’s Creed Valhalla – Hoe Dublin Champion Armor Set te krijgen

Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: All Children of Danu Locaties
Volgend artikelBiomutant: Alle Fort & Outpost Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here