Assassin’s Creed Valhalla: Wincestre Wealth Locaties

Wincestre (Winchester) bevat 10 Wealth Locaties in Assassin’s Creed Valhalla. Deze walkthrough leidt je naar alle Wealth Locaties in Wincestre Territory en hoe je ze kunt krijgen. Twee Wealth locaties zijn te missen (Wealth #12 & Wealth #13 in Jotunheim). Je kunt na het verhaal nog steeds terugkeren naar alle kaarten, maar het wordt aanbevolen om alles te verzamelen terwijl je door de regio’s gaat om een niveau omhoog te gaan.

Wealth locaties worden automatisch gemarkeerd door gouden pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Rijkdom (Wealth) omvat de volgende soorten verzamelobjecten: ingots, uitrusting, vaardigheden, vracht. Meestal zijn het kisten met uitrusting en upgradematerialen die worden gebruikt om je personage te verbeteren. Het vinden van alle Wealth-items is nodig om de trofee Territories for the Completionist! te ontgrendelen.

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Wincestre Mysterie Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Wincestre Aretfact Locaties

Wealth #1: Ingot (Tungsten Ingot)
Zodra je de locatie van het verzamelobject hebt bereikt, activeer je je Odin’s Sight. In een van de huizen hier is een sleutel die we nodig hebben om de kist te ontgrendelen. Ga het afgesloten huis van onder het dak binnen zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding om het te verzamelen. Ga dan het huis binnen met de kist om je buit te verzamelen.

Wealth #2: Ingot (Tungsten Ingot)
Haal op de locatie de sleutel op bij het tafeltje. Ga dan het tegenoverliggende huis binnen vanuit het raam met de houten barricade. Binnen in het huis is nog een barricade die je kunt vernietigen. Klim door het gat en ontgrendel de kist.

Wealth #3: Ingot (Tungsten Ingot)
Deze kist is op slot. We hebben twee sleutels nodig. De eerste bevindt zich in het huis tegenover degene met de kist. Schiet de houten barricade in het gat in de muur om erdoorheen te klimmen. De sleutel ligt op tafel. De tweede bevindt zich op het onderste deel van het dak van het gebouw met de kist.

Wealth #4: Gear (Suttunger’s Claw – Flawless Dagger – Wolf Gear)
Toegang tot deze ondergrondse ruimte vanaf het nabijgelegen toegangspunt (pictogram trap). Eenmaal beneden duik je het water in en zwem je over het enige hoofdpad. Zodra je weer tevoorschijn komt, zou je een obstakel moeten zien voor een gesloten deur en een muurspleet recht voor je. Draai naar links en vernietig de muur met een brandende pijl. Klim dan omhoog om je Gear-stuk te pakken.

Wealth #5: Ingot (Tungsten Ingot)
Bij de steiger en enkele wijnvaten op de locatie is een entree. Ernaast is een sleutel. Grijp het en ontgrendel de tegenoverliggende deur. Schiet dan in de nieuwe kamer op het ladderslot en klim omhoog. Schiet vanaf hier de houten barricade op het plafond en verplaats het obstakel om weer omhoog te klimmen, vind de kist en verzamel je buit.

Wealth #6: Gear (Mentor’s Trousers – Flawless Pants – Bird Gear)
Ga het gebouw binnen met de kist.

Wealth #7: Ability (Axe Blizzard Upgrade)
Ga vanaf de locatie van Wealth # 6 het nabijgelegen garnizoen binnen. Ga het fort binnen en ga naar de eerste verdieping. Je zou in de buurt van de locatie van dit Book of Knowledge moeten zijn. Schiet vanaf hier een pijl door de opening om het deurslot van een van de deuren in de andere kamer te vernietigen. Ga nu weer naar buiten en klim aan de rechterkant van het fort om de niet-afgesloten kamer binnen te gaan en het Boek van Kennis op te pakken.

Wealth #8: Ingot (Tungsten Ingot)
Ga het seminarie binnen vanuit een van de gekleurde glazen ramen op het benedendak. Laat je vallen en ga rechtdoor. Kijk omhoog en je zou een houten barricade moeten zien om op te schieten. Verplaats nu het obstakel vanuit de centrale kamer bij de muur zodat je gemakkelijk naar boven kunt klimmen en je buit kunt verzamelen.

Wealth #9: Gear (Thegn’s Great Helm – Flawless Helmet – Bear Gear)
Voor deze kist hebben we drie sleutels nodig.

Eerste sleutel: ga vanuit het middenpad van de Minster naar rechts om een gebied met veel schrijftafels binnen te gaan. Ga weer naar rechts, klim het hek op en laat je vallen om deze sleutel te pakken.

Tweede sleutel: bovenop de toren. Vernietig de kratten om onder te glijden en verzamel deze sleutel.

Derde sleutel: kijk vanuit het middenpad van de Minster omhoog. Je zou het op een houten balk moeten zien. Klim omhoog om deze sleutel te verzamelen.

Als je alle 3 de sleutels hebt, ga dan weer naar buiten, schiet op het gekleurde glazen raam boven de ingang, klim erdoorheen en verzamel je Gear stuk.

Wealth #10: Gear (Thegn’s Cloak – Flawless Cloak – Bear Gear)
Betreed het gebouw met het tandwielstuk en klim omhoog. Vernietig de houten barricade en ga de kamer binnen om een obstakel te vinden dat je kunt verplaatsen. Schiet vanaf hier op het deurslot en ga de kamer binnen om de kist te vinden en je uitrustingstuk te verzamelen.

Dat is 100% van de Wealth locaties die je kunt vinden in Wincestre Region in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Grantebridgescire Mysterie Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: East Anglia Mysterie Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here