Assassin’s Creed Valhalla: Wincestre Mysterie Locaties

Wincestre (Winchester) bevat 4 Mysteries in Assassin’s Creed Valhalla. Deze Assassin’s Creed Valhalla Wincestre Mysteries Guide leidt je door alle Mystery Locations in het Wincestre Territory. Geen van de mysteries kan worden gemist.

Mysteries worden automatisch gemarkeerd door blauwe pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Mysteries zijn side missies en andere ontmoetingen in de open wereld. Het voltooien van alle mysteries is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Wincestre Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Wincestre Aretfact Locaties

Mystery #1: World Event (Mildberg the Miracle Legs)
Praat met het kleine meisje op de markt. Ze wil met je racen in een hardloopwedstrijd. Het maakt niet uit hoe snel je rent, ze zal winnen. Na de race zal dit mysterie eindigen.

Mystery #2: World Event (Romeo and Aethelflaed)
Wanneer je bij de locatie van het mysterie komt, krijg je een R3 prompt te zien. Als je erop drukt, zie je een jongen bovenop de steiger bovenop de kerk staan. Klim naar hem toe om met hem te praten. Hij wil dat je een bloem krijgt die op de boomtak beneden zit. Gebruik de zip-line en laat je halverwege vallen om op de tak te landen. U moet uw landingsprong timen, dus dit kan een paar pogingen vereisen. Grijp de bloem en ga terug naar het kind om dit mysterie te beëindigen.

Mystery #3: World Event (Aelfred’s Jewel)
Praat met de man. Voor dit mysterie moeten we een weg vinden naar het huis van Carlo. Ga naar de achterkant van het huis om een houten barricade te vinden die een van de ramen blokkeert. Schiet erop en ga het huis binnen. Praat in het huis met de juwelier. Hier kun je ervoor kiezen om hem 230 munten of een Charisma-antwoord van niveau 4 te betalen. Als je het juweel eenmaal hebt verkregen, ga je terug naar Carlo. Praat met hem en geef het juweel terug of bewaar het. Dit zal een einde maken aan dit mysterie.

Mystery #4: World Event (Asser)
Ga de kerk binnen en praat met de man. Als je goed genoeg kijkt, zou je moeten opmerken dat een van de lessenaars wordt verlicht door een lichtstraal die uit een van de kleine bovenramen komt, terwijl de andere twee dat niet doen. Ga naar buiten, klim de steiger op en verplaats de obstakels die het licht van de ramen blokkeren. Ga nu terug naar de man om dit mysterie te beëindigen.

Dat is alles van de mysteries die je kunt vinden in Wincestre Regio in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Mystery Guide
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Suthsexe Mysterie Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Gids Voor Verhaalkeuzes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here