Assassin’s Creed Valhalla: Trofee Guide & Roadmap

Geschatte moeilijkheidsgraad trofee: 3,5 / 10
Geschatte hoeveelheid tijd tot platina: 120 uur +
Offline trofeeën: 51 (1X Platina trofee, 1X Gouden trofee, 14X Zilveren trofee, 35X Bronzen trofee)
Online trofeeën: 0
Aantal te missen trofeeën: mogelijk ‘Completionist All the Way!’ – als Jotunheim vereist is voor de trofee (er zijn 2 locaties te missen aan Wealth in Jotunheim. Het gaat om Wealth #12 & Wealth #13 in Jotunheim die alleen beschikbaar zijn tijdens een hoofdmissie). Er zijn misschien nog meer te missen Collectibles. Het wordt aanbevolen om aan het begin van elke regio een handmatige opslag te maken en elke regio af te ronden wanneer het verhaal je daar brengt.
Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën ?: Nee, spel kan op elke moeilijkheidsgraad worden gespeeld
Minimale playthroughs: 1
Free-Roam after Story ?: Ja, je kunt alle regio’s op elk moment opnieuw bezoeken in Free Roam. Maar Quests kunnen niet opnieuw worden gespeeld.
Releasedatum: 10 november 2020 (PS4) / 12 november 2020 (PS5)

Introductie:
Welkom bij de Assassin’s Creed Valhalla Trofee Guide & Roadmap! Dit is verreweg de grootste Assassin’s Creed-game tot nu toe (kaartgrootte, verhaallengte, totale inhoud). 100% voltooiing van het spel is vereist voor de trofee “Completionist All the Way!”. Ongeveer 70% van de trofeeën komt automatisch voor 100% voltooiing in elk gebied. De beste strategie is om te werken aan 100% voltooiing terwijl je door het verhaal gaat. Maak vervolgens je resterende trofeeën af na het verhaal in Free Roam.

Stap 1: Verhaal + 100% voltooiing
Je eerste taak is om je te concentreren op het hoofdverhaal terwijl je alle regio’s voltooit terwijl je door het spel gaat. Je hebt 100% voltooiing van het spel nodig voor de trofee “Completionist All the Way!”.

Verzamelobjecten en voltooiing:

100% voltooiing omvat: Wealth (Rijkdom), mysteries, artefacten. Sommigen van hen kunnen behoorlijk lastig zijn omdat de Wereldevenementen geen doelen hebben en rijkdom / artefacten goed verborgen zijn. Gebruik de onderstaande gidsen, ze vermelden alles per regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Mysterie Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Artefacten Locaties

Op de wereldkaart zie je in de rechter benedenhoek hoeveel je van elk type hebt gevonden en hoeveel er nog over zijn. De manier waarop het verhaal werkt, is dat er een proloog is in Noorwegen en dan ga je naar Engeland. In Engeland moet je beloven aan 16 regio’s om ze tot je vrienden te maken. Nadat je het verhaal van een regio hebt doorgespeeld, kun je het beste meteen alle rijkdom, mysteries en artefacten opruimen voordat je naar de volgende regio gaat. Dit zal je helpen om een ​​level omhoog te gaan. Als je nog geen Collectible kunt bereiken, betekent dit dat je meer voortgang in het verhaal nodig hebt. Sommige gebouwen (vooral kastelen) worden alleen ontgrendeld na verhaalgerelateerde invallen. Je kunt na het verhaal nog steeds naar alle regio’s terugkeren, maar er zijn enkele missbare voltooiingsitems die alleen tijdens een specifieke zoektocht kunnen worden gevonden. We zullen zo de Missables doornemen.

Voel je vrij om aan andere trofeeën en taken te werken die je nodig acht. Een ding om op te letten zijn de “Zeloten”, er zijn er 15 en ze zijn een soort van Orde van de Ouden. U kunt een wit helmpictogram op de kaart zien wanneer ze zich binnen een paar honderd meter van u bevinden. Als je dit icoon ziet, scan ze dan altijd met R3 van dichtbij zodat ze gemarkeerd worden in het Bestelmenu. Als je een te laag niveau hebt, kun je ze later vanuit dat menu volgen om ze weer te vinden. De reden dat je op ze moet letten, is dat ze over de hele kaart rijden en zich verplaatsen. Dit kan het vervelend maken om ze te vinden, omdat ze geen vaste spawn hebben. Dus door vanaf het begin op hen te letten, kunt u later tijd besparen. Zie de onderstaande paragraaf voor een verhaalkeuze om hierbij te helpen.

Belangrijke verhaalkeuze:

Om tijd te besparen, is het aan te bevelen dat de Zeloten op je jagen. Aan het begin van het verhaal is er een dialoogkeuze die bepaalt of Zeloten tijdens het spel op je jagen of dat ze je met rust laten. Het voordeel van ze op je te laten jagen, is dat ze naar je toe komen in plaats van dat je ernaar hoeft te zoeken.

Kies deze verhaalkeuze om te worden opgejaagd door Zealot Order-leden (aanbevolen om tijd te besparen):

Tijdens “Ledecestrescire” Story Arc (eerste regio waarin je belooft in Engeland) – Main Quest “Heavy is the Head”: Na het Leofrith-baasgevecht kun je kiezen of je Leofrith’s Life “(Spare) Burgred heeft verlaten” of om te doden hem “(Kill) Bid nu tot je god”. Kies ervoor om Leofrith te doden om ervoor te zorgen dat Order of the Ancients leden (Zeloten) op je jagen. Als je de andere keuze kiest, zullen ze niet op je jagen en moet je ze zelf zoeken.
Maak je geen zorgen als je de andere optie hebt gekozen, je kunt nog steeds alle Zeloten vinden. Het bespaart gewoon tijd. Geen van de verhaalkeuzes heeft invloed op welke trofee dan ook.

Zie de Assassin’s Creed Valhalla – Verhaal Keuzes Gids

Stap 2: Order of the Ancients
Er zijn 45 leden van de Orde van de Ouden. Je moet ze allemaal vinden en doden. Raadpleeg deze gids voor hun locaties:

Zie de: Assassin’s Creed Valhalla – Order of the Ancients Locaties

Stap 3: Diverse trofeeën
Als je klaar bent met het verhaal (en je zou nu ook 100% voltooid moeten zijn), kijk dan welke Diverse trofeeën je nog hebt. Doe die nu. Dit omvat zaken als het vinden van Excalibur en Thors hamer ‘Mjolnir’.

Stap 4: Orlog
Een van de laatste dingen op je lijst is het verslaan van alle Orlog spelers (een minigame met dobbelstenen).

Zie de: Assassin’s Creed Valhalla – Alle Orlog Speler Locaties

Stap 5: vissen
De trofee “Good Catch!” vereist dat je elk type vis vangt met de vislijn (het doden van de vis met melee of explosieven telt niet). Hierna zal het platina van de Assassin’s Creed Valhalla van jou zijn.

TROFEEËN POSTER:

TROFEEËN LIJST:

Viking Legend
Win elke trofee.

Verdien alle andere trofeeën in Assassin’s Creed Valhalla om platina te ontgrendelen.

The Saga Begins
Voltooi de proloog.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

To England!
Verlaat Noorwegen.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Hard Choices
Voltooi de Grantebridgescire Arc.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

The Order Is Revealed
Voltooi de Lunden Arc.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

The Good Saxon
Voltooi de East Anglia Arc.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Take My Hand
Voltooi de Cent Arc.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Calling in a Favor
Voltooi de Suthsexe Arc.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

The Enemy of My Enemy
Voltooi de Wincestre Arc.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

In the Footsteps of the Gods
Voltooi de speurtochten Asgard en Jotunheim.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Eerst moet je de zienershut bouwen en daarna alle 5 hoofdstukken in Asgard en Jotunheim doen. Na het 3e hoofdstuk in Asgard ga je naar Jotunheim om daar de 5 hoofdstukken te voltooien. Dan keert u daar terug naar Asgard voor de laatste 2 hoofdstukken.

As It Was Foretold
Voltooi de verhaallijn van “The Prophecy”.

Automatische verhaalgerelateerde trofee. Wordt ontgrendeld nadat je de Wincestre Arc hebt voltooid en vervolgens een belofte hebt gedaan aan Noorwegen / terug bent gegaan naar Noorwegen om de verhaallijn daar te voltooien.

England Subdued
Voltooi Hamtunscire Arc.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Dit is om het verhaal af te maken.

Disorder of the Ancients
Schakel alle doelen van de Order of Ancients uit.

Assassin’s Creed Valhalla – Order of the Ancients Targets Locaties

Rampage
Voltooi je eerste overval in Engeland.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Invallen worden op de kaart gemarkeerd door twee rode assen. Je moet alle geel gemarkeerde rijkdomkisten in het raid-gebied vinden om een raid te voltooien. Je zult tijdens het spel veel invallen moeten doen om je nederzetting op te bouwen.

It’s Alive!
Maak een Jomsviking.

Een Jomsviking kan worden gemaakt in uw nederzetting (Ravensthorpe) in Engeland. Je moet naar de kazerne bij de rivier gaan en daar met de NPC praten. Dit zal een karakter-randomizer oproepen om je Jomsviking te maken. De locatie is hieronder weergegeven.

Tranquility
Voltooi een staande steenpuzzel.

Standing Stone Puzzles tellen als “Mysteries”. Omdat alle mysteries vereist zijn voor 100% voltooiing (trofee Completionist All the Way!), Ontvang je ze automatisch als je de Assassin’s Creed Valhalla Mysteries Guide volgt.

Equilibrium
Voltooi 3 Cairn uitdagingen.

Cairns gelden als “Mysteries”. Omdat alle Cairns nodig zijn voor 100% voltooiing (trofee Completionist All the Way!), Krijg je ze automatisch als je de Assassin’s Creed Valhalla Mysteries Guide volgt.

Old School Treasure Hunt
Verzamel 5 Treasure Hoard beloningen.

Skadi’s Hobby
Maak een slide van 150 meter in de sneeuw

Witch Hunter
Versla een dochter van Lerion.

Dochters van Lerion gelden als “Mysteries”. Omdat alle mysteries vereist zijn voor 100% voltooiing (trofee Completionist All the Way!), Ontvang je ze automatisch als je de Assassin’s Creed Valhalla Mysteries Guide volgt.

Equine Attack
Vermoord een vijand van je paard.

De eenvoudigste methode is om dit te doen op de stro poppen (oefendoelen) bij het Hidden Ones Bureau, bij uw nederzetting in Engeland.
Om een moord op een paard uit te voeren, moet je op de hurkknop tikken (Rondje) terwijl je op het paard zit (hierdoor ga je op het paard staan). Druk dan op R1 om de moord uit te voeren.

Als je de R1 prompt niet ziet aankomen, probeer dan de stro poppen een beetje te beschadigen door ze van je paard te trappen. Als ze bijna geen “gezondheid” hebben, zou de R1 prompt moeten verschijnen. Omdat deze oefendoelen niet bewegen, is het gemakkelijker dan het op echte vijanden te doen.

Silent Viking
Vermoord 10 vijanden op rij zonder een conflict te veroorzaken.

Everyday Life
Voltooi 10 wereldevenementen.

Wereldgebeurtenissen tellen als “Mysteries”. Omdat alle mysteries vereist zijn voor 100% voltooiing (trofee Completionist All the Way!), Ontvang je ze automatisch als je de Assassin’s Creed Valhalla Mysteries Guide volgt.

Overdesign II
Dood tijdens een gevecht 3 soldaten met een hoge moeilijkheidsgraad zonder hun schilden te breken.

Completionist All the Way!
Voltooi alle gebieden.

Voor deze trofee moet je het spel 100% voltooien. Dit betekent alle rijkdom, mysteries, artefacten.
U kunt uw voortgang op de wereldkaart voor elke regio zien (rechtsonder). Je kunt na het verhaal nog steeds alle regio’s opnieuw bezoeken.

De volgende gidsen tonen alles per regio en bevatten alles wat je nodig hebt:

Assassin’s Creed Valhalla – Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Mysteries Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Artefacten Locaties

Row Rage
Ram en vernietig 5 boten in minder dan 2 minuten met je longship.

Een gemakkelijke locatie hiervoor is in Lincolnshire (Engeland), in de rivier ten zuiden van Botolphston. Er spawnen meestal 5+ boten dicht bij elkaar.
Het enige wat je hoeft te doen is je longship bellen (van het item wheel selecteer het longship terwijl je in de buurt van water bent), open dan de zeilen door X vast te houden en ram in 5 kleine vissersboten. Het rood gemarkeerde gebied in de onderstaande afbeelding toont de plek (oostelijke rand van de kaart waar de Noordzee is)

We’re in the End Game Now
Bereik vermogen 280.

Uw vermogensniveau wordt onder aan de menu’s Vaardigheden / Inventaris weergegeven.
Elk vaardigheidspunt dat u uitgeeft, verhoogt uw niveau met 1.

Er zijn 2 manieren om vaardigheidspunten te verdienen: door XP te behalen (Quests, Enemies) en door mysteries te voltooien. Je zult sowieso alle mysteries moeten voltooien voor 100% voltooiing, dus dit gebeurt automatisch onderweg. Alleen al het verhaal levert je 180 vaardigheidspunten op.

A Picture of Grace
Loop door 30 breekbare objecten.

Builder
Bereik vestigingsniveau 3

Zie trofee “Home Sweet Home”. Niveau 3 wordt automatisch bereikt als onderdeel van het verhaal, kan niet worden gemist. Wordt automatisch ontgrendeld na het voltooien van de East Anglia Arc (hiervoor hoef je geen gebouwen te bouwen). Sommige verhaallijnen verhogen automatisch je nederzettingsniveau en daarom is niveau 3 niet te missen in het verhaal. Daarover meer in de beschrijving hieronder voor “Home Sweet Home”.

Home Sweet Home
Bereik vestigingsniveau 6.

Vestigingsniveaus zijn beloningen voor het voltooien van de verhaallijnen van bepaalde gebieden en het creëren van nieuwe gebouwen. Bij je nederzetting op de alliantiekaart kun je de beloningen voor elk gebied zien. Sommige geven voorraden (gouden vatenpictogram) en sommige geven nederzettingsniveaus (groen hutpictogram). Terwijl je het verhaal doorneemt en allianties smeedt met de verschillende gebieden, verhoog je automatisch het niveau van je nederzetting (roem). De territoria van East Anglia en Lunden verhogen bijvoorbeeld uw nederzettingsniveau. Door het verhaal af te maken, bereik je automatisch Settlement Level 4 (zonder iets te hebben gebouwd).
De resterende niveaus zijn afkomstig van het maken van nieuwe gebouwen in je nederzetting. Met elk level ontgrendel je nieuwe gebouwtypes. Om level 6 te bereiken, bouw je ze allemaal en maak je ook het verhaal af.

Om gebouwen te maken heb je voorraden en grondstoffen nodig. Je krijgt deze automatisch als je alle rijkdom in het spel verzamelt (Zie de Assassin’s Creed Valhalla Alle Wealth Locaties). De Cargo Wealth is het type dat je de middelen geeft die je nodig hebt, voornamelijk te vinden in Raid-gebieden. Sommige kleinere kisten met gouden kaartpictogrammen maar tellen niet als rijkdom, kunnen ook 100 benodigdheden bevatten. Als je voor 100% game completist gaat voor “Completionist All the Way!” je krijgt automatisch meer materialen dan je nodig hebt.

Je nederzettingsniveau wordt weergegeven op de wereldkaart als je over Ravensthorpe (je nederzetting) in de rechter benedenhoek scrolt.

Pioneer
Bereik Vinland.

De regio Vinland (Noord-Amerika) wordt bezocht als onderdeel van de Order of the Ancients-missiereeks. Je verdient automatisch deze trofee waarmee je alle Orde van de Oude Targets doodt voor de trofee “Disorder of the Ancients”.
Eerst moet je de 6 Ordeleden in de rechter tak doden (Kjotve, Leofgifu, Hunta, Sister Frideswid, Avgos, Vicelin).

Dan ontgrendel je automatisch een nieuwe quest “In a Strange Land” om Gorm Kjotvesson te doden. Dan moet je terug naar Hytham bij het Hidden Ones Bureau en met Randvi praten. Als je met Randvi praat, moet je naar haar Alliantie-kaart kijken en helemaal naar beneden scrollen (ten zuiden van de Engelse kaart) om Vinland te zien en je eraan te beloven. Dit kan een beetje verwarrend en moeilijk te zien zijn. Nadat je aan Vinland een toezegging hebt gedaan aan de onderkant van de Alliantie-kaart, praat je met een meisje in de haven van je nederzetting en dan zal het je naar Vinland brengen. De opdrachtenreeks daar omvat het doden van Gorm, een lid van de Orde van de Ouden.

Home Decor
Plaats een item op elke cosmetische plek van een nederzetting.

Not the Norse You’re Looking For
Passeer met succes dichtbij een bewaker in een wantrouwengebied door je te mengen met een groep monniken.

Een zeer gemakkelijke plek hiervoor is in de regio “Essexe” (zuidoostelijk deel van Engeland), in de stad “Colcestre”. Reis naar het uitkijkpunt in Colcestre. Kijk vanuit het gezichtspunt naar het westen, naar het centrum van de stad. Er is een vijver in het centrum van de stad met enkele bewakers en monniken die er in cirkels omheen lopen. Ga gewoon naar de monniken en druk op je driehoek om in te mengen.
Loop dan naast hen en wacht tot je enkele bewakers passeert. De trofee wordt ontgrendeld als je zo dichtbij een bewaker passeert dat de prompt R1 assassination verschijnt. Op deze locatie duurt het maar een paar seconden om het te krijgen. Onthoud dat het alleen werkt in “Wantrouwgebieden”, de gebieden met een oranje indicator bovenaan de HUD. Deze stad is een wantrouwengebied, dus het werkt daar prima. De onderstaande afbeeldingen tonen de plek.

Face My Might!
Rust 8 vaardigheden uit.

Vaardigheden tellen als verzamelobjecten van “Wealth”. Omdat alle rijkdom vereist is voor 100% voltooiing (trofee Completionist All the Way!), Krijg je ze automatisch als je de Assassin’s Creed Valhalla Wealth Guide volgt. Nadat ze zijn gevonden, kunnen ze worden geselecteerd in het menu “Vaardigheden”.

Ultimate Refinement
Upgrade en verbeter een stuk uitrusting volledig.

Flying Eivor
Laat je 30 meter ver weggooien door een destroyer of een housecarl.

Een gemakkelijke plek hiervoor is in de startregio van Engeland genaamd “Ledecestrescire”, in een plaats genaamd Venonis ten noordwesten van uw nederzetting.

Er is een verzamelobject voor Romeinse artefacten (witte stip / maskerpictogram op de kaart). Waar dit artefact is, is er een “Goliath” -vijand bovenop een grote pilaar. Je kunt hem zien door Odin’s Sight (R3) te gebruiken. Gebruik de ladder om de pilaar op te klimmen, schiet op het rode slot op de 2e ladder (gebruik R3 nogmaals om het te markeren) en bereik de top. Laat de Goliath nu zijn rode rune-aanval doen waar hij je grijpt en gooit. Soms zal hij proberen naar je toe te rennen en per ongeluk ten val komen tot zijn dood. Het wordt aanbevolen om van tevoren handmatig op te slaan, zodat u het apparaat gewoon opnieuw kunt laden en het onmiddellijk opnieuw kunt proberen als er iets misgaat.

Twinkle Twinkle
Laat een vuurvliegje vrij in je nederzetting.

Vuurvliegjes zullen ’s nachts willekeurig in heel Engeland spawnen. Het is willekeurig waar precies. Je kunt er nacht van maken door te mediteren (houd naar beneden ingedrukt en selecteer Mediteren uit itemwiel). Ren dan gewoon door het platteland en kijk uit voor kleine vliegende gloeiende stippen. Ren achter zo’n vuurvlieg aan en raap hem op als hij stopt. Aan de rechterkant van het scherm staat +1 Firefly.
Ga nu terug naar je nederzetting (Ravensthorpe) en ga naar de vijver met de waterval, rechts van de zienershut. Loop langs de rand van de vijver en je ziet een schermprompt verschijnen met de tekst “Release Firefly” (vasthouden driehoek). Dit zal de trofee ontgrendelen. Het werkt alleen als je daadwerkelijk een vuurvlieg hebt gevangen en deze in je inventaris hebt.

Archaeologist
Voltooi alle Romeinse verzamelaar uitdagingen.

Orlog Champion
Versla alle Orlog spelers.

Assassin’s Creed Valhalla – Alle Orlog Player Locaties

Good Catch!
Vang een vis van elk type met behulp van de vislijn.

Full Mastery
Besteed uw eerste meesterschapspunt.

Is There Anybody Out There?
Steek de onverlichte vuurpotten aan de Hadrian’s Wall aan.

Slam Master
Voltooi alle flytings.

Flytings gelden als “Mysteries”. Omdat alle mysteries vereist zijn voor 100% voltooiing (trofee Completionist All the Way!), Ontvang je ze automatisch als je de Assassin’s Creed Valhalla Mysteries Guide volgt.

Caladfwlch
Trek Excalibur uit de steen.

It’s Not a Bug, It’s a Feature!
Voltooi je eerste Animus afwijking.

Animus-afwijkingen tellen als “Mysteries”. Omdat alle mysteries vereist zijn voor 100% voltooiing (trofee Completionist All the Way!), Ontvang je ze automatisch als je de Assassin’s Creed Valhalla Mysteries Guide volgt.

Seahorse
Zwem in totaal 3 km met het paard.

Eerst moet je de stallen bouwen in je nederzetting Ravensthorpe en de vaardigheid ‘Zwemlessen’ kopen in de stallen. Hierdoor kan uw paard zwemmen.
Ga nu gewoon een rivier / zee in terwijl u met uw paard rijdt en zwem in totaal 3 km.

The Hidden Truth
Verkrijg alle videofragmenten en bekijk de video over de verborgen waarheid.

Dit is voor het vinden van alle 10 Animus-anomalieën. Animus-afwijkingen tellen als “Mysteries”. Omdat alle mysteries vereist zijn voor 100% voltooiing (trofee Completionist All the Way!), Ontvang je ze automatisch als je de Assassin’s Creed Valhalla Mysteries Guide volgt.

Master Hunter
Versla alle Alpha dieren.

Alpha Animals (Legendary Animals) tellen als “Mysteries”. Omdat alle mysteries vereist zijn voor 100% voltooiing (trofee Completionist All the Way!), Ontvang je ze automatisch als je de Assassin’s Creed Valhalla Mysteries Guide volgt.

Dreamcatcher
Vernietig 10 vervloekte symbolen.

Vloeksymbolen tellen als “Artefacten”. Omdat alle artefacten vereist zijn voor 100% voltooiing (trofee Completionist All the Way!), Krijg je ze automatisch als je de Assassin’s Creed Valhalla – Artefacten Locaties volgt.

Godly Reward
Verkrijg Thors helm.

Stap 1: Versla de 3 dochters van Lerion. Zie Daughters of Lerion Locations. Elk van hen geeft je een dolk die je moet betreden op een ondergronds standbeeld. Houd er rekening mee dat een van hen level 340 is, maar op eenvoudige moeilijkheidsgraad kun je haar verslaan op level 150 als je goed bent in pareren.
Stap 2: Ga in East Anglia het ondergrondse gedeelte binnen dat hieronder wordt weergegeven.

Stap 3: Bereik het einde van dit ondergrondse gedeelte. In de laatste kamer staat een Lerion-beeld met 3 spleten op zijn rug. Je moet hier de dolken inleggen die je hebt gekregen van het verslaan van de 3 Daughters of Lerion. Dit zorgt ervoor dat het beeld weggaat en onthult een trap die naar een Wealth Chest leidt. In die kist zit Thors helm.

Worthy
Gebruik Mjolnir

Dit zijn alle trofeeën die je kunt halen in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Check ook onze andere Trofee Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla Wiki Guide
Volgend artikelYakuza: Like A Dragon: Kappture the Kappa (Kappa Standbeeld Locaties)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here