Assassin’s Creed Valhalla The Forgotten Saga Trofee Guide & Roadmap

 • Geschatte moeilijkheidsgraad van de trofee: 4-6/10. De moeilijkheidsgraad kan variëren, afhankelijk van het aantal gezondheids- en wapenupgrades dat je in een run vindt.
 • Geschatte hoeveelheid tijd tot 100%: 10+ uur (zeer vaardigheids- en geluksafhankelijk)
 • Offline trofeeën: 9 (4X  , 5X )
 • Online trofeeën: 0
 • Aantal te missen trofeeën: 0
 • Glitched trofeeën: 0
 • Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën?: Geen moeilijkheidsinstellingen beschikbaar. De moeilijkheidsgraad is voor iedereen hetzelfde en kan niet worden gewijzigd in het gebied Forgotten Saga
 • Minimale playthroughs: 7 runs zijn verplicht om alle missies te voltooien en 2 runs om Nidhogg en Hel te verslaan. De Hel-run moet worden gedaan met de Draugr’s Toll-outfit
 • PS4/PS5 Autopop & Save Transfer: Ja
 • PS4/PS5 Crossbuy: Nee
 • Free-Roam / Level Select after Story?: Ja, je kunt de uitbreiding zo vaak herhalen als je wilt.
 • Releasedatum: 02 augustus 2022

Introductie:

Welkom bij de Assassin’s Creed Valhalla The Forgotten Saga DLC Trofee Guide! Odin keert terug in deze gratis roguelite DLC-uitbreiding in een poging om Hel, de koningin van Niflheim, neer te halen. Om deze uitbreiding te kunnen spelen, moet je eerst Asgard in het hoofdspel hebben bereikt en de Seer’s Hut in Ravensthorpe hebben ontgrendeld. Terwijl je door Niflheim reist, moet je afzien van de uitrusting van de hoofdcampagne en in plaats daarvan genoegen nemen met wat deze nieuwe uitbreiding te bieden heeft. Hoewel je wapens en vaardigheden over het algemeen elke keer dat je een nieuwe run start willekeurig worden verdeeld, worden je outfit, passieve vaardigheden en cosmetica van de ene run naar de andere overgedragen. Gunsten kunnen bij Nar’s worden gekocht met Herinneringen of Gedachten, valuta die je verkrijgt door nevenactiviteiten te voltooien (voornamelijk bazen en vervloekte kisten). Gunsten worden niet overgedragen en moeten bij elke nieuwe run opnieuw worden verkregen. Aanvullend, als je ervoor kiest om halverwege een wapen van wapen te wisselen, wordt het wapen dat je momenteel vasthoudt automatisch weggegooid, dus maak verstandige keuzes. Hoewel je de onderstaande stappen theoretisch in één keer kunt combineren, is het ten zeerste aan te raden om opzettelijk te sterven en terug te keren naar het kamp elke keer dat je elke stap hebt voltooid of een trofee hebt verdiend, zodat je je valuta kunt verzilveren op vaardigheden en gunsten.

Stap 1: Freedom Fighter Run en alle gunsten ooit gekocht

Tijdens je eerste run wil je eerst een idee krijgen van de mechanica van deze nieuwe DLC en je concentreren op het voltooien van de drie zoektochten die nodig zijn voor de trofee  Freedom Fighter. Raadpleeg de beschrijving van de trofee hieronder voor alle informatie die je nodig hebt om deze trofee te ontgrendelen. Bovendien, elke keer dat je terugkeert naar Odin’s Camp, breng je je Herinneringen door in de Skill Tree (toegankelijk via de zwarte raaf in Odin’s Camp) en Favors (spelmodificaties gekocht bij Nar’s in Odin’s Camp). Je moet elke verschillende gunst een keer kopen voor de trofee A Favored Customer.

Stap 2: Dókkerland Run . oversteken

Start een nieuwe run en concentreer je deze keer op het voltooien van alle ontmoetingen (alle doelstellingen die op de HUD zijn gemarkeerd vóór en inclusief het gebied met de verborgen koopman) in Dókkerland, het tweede gebied van de uitbreiding om  Crossing Dókkerland te verdienen.

Stap 3: Nidhogg Run

Als je eenmaal genoeg vaardigheden hebt gekocht en je gezondheid minstens 100+ is en je tevreden bent met de willekeurige belasting die je tijdens je vorige run had, is het tijd om de derde gebiedsbaas, de draak Nidhogg, aan te pakken. Je kunt gunsten kopen om je uitrusting van de vorige run te behouden. Je zult Nidhogg in het 3e gebied moeten bereiken en verslaan zonder onderweg een van de Elk-heiligdommen te gebruiken. Raadpleeg de trofee Pure of Heart voor meer informatie.

Stap 4: Hel Run

Zodra je je sterk genoeg voelt en de Draugr’s Toll Outfit hebt verkregen tijdens de derde missiereeks (Freedom Fighter-trofee), begin je een nieuwe run en bereik je deze keer het vierde gebied om het op te nemen tegen de hoofdbaas van deze DLC-uitbreiding, Hel. Zie de trofee Sacrificial Victory.

Stap 5: Opruimen

Tijdens deze laatste stap moet je misschien nog wat gunsten kopen of nog steeds de trofee  High Kick ontgrendelen. Raadpleeg de respectievelijke trofeebeschrijvingen hieronder voor alles wat je nog hebt.

Zie ook onze andere guides voor Assassin’s Creed Valhalla in onze wiki Guide: Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

TROFEEËN LIJST:

Sacrificial Victory
Versla Hel met de Draugr’s Toll Outfit.

Voor deze trofee moet je de eindbaas van deze DLC-uitbreiding, Hel, verslaan terwijl je een specifieke pantserset draagt ​​genaamd “Draugr’s Toll”.

Eerst moet je de Draugr’s Toll Outfit ontgrendelen die automatisch wordt verdiend op weg naar het voltooien van de derde quest, Shifting Loyalties (Brodir Questline). Raadpleeg de trofee Freedom Fighter voor het voltooien van de missiereeksen. Als je het eenmaal hebt, rust je het pantser uit in Odin’s Camp en begin je een nieuwe run.

Dit maakt het gevecht tegen Hel iets uitdagender omdat je helende effecten met de helft worden verminderd. Als compromis neemt uw schade-output toe naarmate uw gezondheid lager is. Je kunt ook het Toll-pantser van Draugr upgraden om het iets gemakkelijker te maken, maar het is beter om je valuta te sparen om de Dwarven Defender-outfit te upgraden. Je verdient de bepantseringsupgrade-valuta na elke verslagen baas en kunt deze uitgeven in Odin’s Camp voor je volgende run.

Wat betreft de strijd tegen Hel zelf, deze heeft twee fasen. In fase één zal ze een hond spawnen. Dood eerst de hond. Het is erg snel en het kan vervelend zijn als je het in leven laat. Concentreer je dan op Hel totdat haar gezondheidsbalk halverwege is. Tijdens de tweede fase zal ze de hond reanimeren. Geef opnieuw prioriteit aan de hond en val dan Hel aan terwijl je probeert haar wortels vanaf de zijkanten en de grond van de arena te ontwijken. Snelle pro-tip: als je op het punt staat dood te gaan of te veel gezondheid hebt verloren tegen de tijd dat je de tweede fase hebt bereikt, stop dan met het spel om opnieuw te beginnen. Zo voorkom je dat je een geheel nieuwe run begint.

Deze outfit kan worden verkregen in de regio Nidheim, na het starten van Brodir’s zoektocht en het doden van de Master Slave Marrow in de nabijgelegen groep sekteleden van waaruit je Brodir ontmoet. De outfit wordt automatisch geplunderd van je doelwit zodra je hem doodt.

 • Zie de trofee  Freedom Fighter voor meer informatie over deze zoektocht en dit doelwit.

Aangezien je je uitrusting tijdens de run niet kunt wijzigen, moet je wachten op de volgende run om hem voor deze trofee uit te rusten.

Hoe HEL te bereiken

Om Hel, de eindbaas van elke run, te bereiken, moet je alle 4 regio’s van: KaldstadDokkerlandNidheim en Helheim voltooien . Het is geen gemakkelijke taak en het zal waarschijnlijk een paar pogingen kosten voordat je eraan gewend bent, dus neem de tijd om de vijanden en bazen van elke regio te kennen, om ervoor te zorgen dat je Hel  bereikt met zoveel mogelijk gezondheid, verbeterde wapens en vaardigheden en legendarische wapens en/of runen.

Opmerking: de eerste keer dat je de regio Helheim voltooit, net voordat je met haar vecht, zul je in de kamer naast Hel’s Majordomo verschijnen , dus dat is je kans om  Royal Treatment te verdienen. Zodra je hem hebt gevonden, doe je de laatste aankopen om je voor te bereiden op deze strijd, verreweg de zwaarste onder de andere bazen.

Informatie over baasgevechten:

Zodra je alle 4 regio’s hebt voltooid, zul je het opnemen tegen Hel, de laatste en moeilijkste baas van deze spelmodus.

Hel’s Info

 • Ze zal samen met haar hond Garmr vechten, die je zal aanvallen met vergelijkbare patronen als de wolvenversie van Kaldstad-  baas. Zodra Hel ‘s eerste gezondheidsbalk op is, zal ze hem absorberen om volledig te genezen en de tweede fase te starten.
  • Garmr  kan op elk moment tijdens de eerste fase  door Hel  worden herzien.
  • Garmr moet worden gedood voordat je Hel’s gezondheid volledig kunt uitputten tijdens fase 01, anders zal ze van hem genezen.
  • Ze kan hem overal in het gevechtsgebied teleporteren.
 • Ze beweegt constant en zeer snel op een breed bereik, vooral tijdens fase één. Hierdoor kan ze de kloof tussen jullie twee heel snel dichten.
 • Wees voorzichtig, want ze zal snel van melee naar afstandsaanvallen veranderen.
 • Ze kan een ontwijkende beweging maken, waarbij haar gezondheidsbalk afgeschermd wordt, waardoor ze 2-3 seconden onkwetsbaar is.
 • Ze zal je aanvallen tegengaan als je op dezelfde plek blijft en haar blijft raken.
 • In de tweede fase zal ze meer vertrouwen op haar roots, die vanaf elke plek in het gevechtsgebied kunnen aanvallen. 
  • Deze wortels kunnen ook projectielen blokkeren als ze inactief zijn.
 • Tijdens de tweede fase zal ze verschillende AOE – aanvallen doen, waarbij ze het gebied een paar seconden van tevoren kleurt.

Tips & Aanbevelingen

 • Bewaar zoveel mogelijk volledige Ability Bars om ze aan het begin van het gevecht op Garmr  te gebruiken om hem snel neer te halen.
 • Draag een lichte boog met volledige munitie en een snel wapen zoals een dolk, een sikkel of een kort zwaard
  • Zware wapens zijn niet nuttig omdat ze nauwelijks stilstaat.
 • Een aanbevolen vaardigheid is Lightning Fury, want dat kan Garmr en Hel pijn doen en een veilige afstand bewaren.
 • Als ze Garmr probeert te doen herleven tijdens de eerste fase, profiteer dan omdat ze nog 4-5 seconden in de lucht is. Bewaar hiervoor een paar pijlen, want het is een perfect venster om die schoten te landen.
 • Probeer tijdens de eerste fase te  ontwijken  door in de buurt van haar te staan, zodat je snel 1-2 treffers kunt landen zodra ze klaar is met haar beweging en zich dan terugtrekt. Dit is de reden waarom een ​​snel wapen belangrijk is, als je haar benadert en een wapen met twee handen probeert te gebruiken, zal ze ofwel weggaan of je verslaan voordat je een treffer kunt maken.
 • Blijf tijdens de tweede fase veranderen voor haar AOE – aanvallen en ga weg van het gekleurde gebied op de grond zodra je het ziet. De schade en verdoving die ze kunnen veroorzaken is hoog.
 • Wees niet bang om haar te benaderen, want je zult meerdere keren hits met haar moeten ruilen. Het goede is dat ze veel schade oploopt, zodat je kunt profiteren van het ruilen van hits en het slaan van haar. Word gewoon niet te hebberig en trek je terug na een paar hits.
 • Zorg ervoor dat je de zoektocht “The Healthy Warrior” in Kaldstad voltooit  (zie de trofee  Freedom Fighter), want je krijgt de gunst “Summoned Courage”  die 50% van je gezondheid zal genezen wanneer deze 1 bereikt , maar slechts één keer per run. Dit zal erg handig zijn als het je lukt om dat gebruik voor dit gevecht te bewaren.

Freedom Fighter
Herenig de doden in Kaldstad, Døkkerland en Nidheim.

Je verdient deze trofee door de speurtochten voor de dwarves in Dokkerland en Nidheim en de Shieldmaiden in Kaldstad te voltooien.

Quests Vereiste stappen

Elk van de eerste 3 regio’s van Niflheim heeft speciale nevenmissies die je moet voltooien om deze trohy te verdienen, het maakt echter niet uit in welke volgorde. Hieronder vindt u de belangrijkste stappen die u moet uitvoeren om ze met succes af te ronden. Houd er rekening mee dat je tijdens dezelfde run doelen van missies uit verschillende regio’s kunt aanpakken.

 • Bijvoorbeeld: je kunt doelstelling A voor de Kaldstadzoektocht aanpakken en vervolgens Nidheim bereiken en doelstelling B voor die regio-zoektocht voltooien.

QUEST #01 – THE WHOLESOME WARRIOR in KALDSTAD

 1. Wanneer je begint met hardlopen in de regio Kaldstad, blijf dan de opties op het linkerpad kiezen totdat je een zipline bereikt die naar een grot / mijn leidt. Ga het binnen en doorkruis het totdat je bij een Stallitype ontmoeting komt ( degene met het grote sord dat vijanden oproept ).
 2. Zodra je je buit hebt gekozen, vecht je tegen een verminkte en onthoofde schildmaagd genaamd Skjaldmaer. Hierna kunt u verder gaan in de regio.
 3. Herhaal dit nog 2 keer, en elke keer dat je met haar vecht, zullen extra delen van haar lichaam weer aan haar gehecht raken.
 4. Zodra je haar voor de derde en laatste keer verslaat, zal ze weer heel worden en je een permanente gunst schenken “Summoned Courage“. 
 5. Hierna kun je haar willekeurig in de regio vinden en kun je haar voor een korte tijd als metgezel krijgen.

QUEST #02 – ROPE LINES in DOKKERLAND

 1. De eerste keer dat je de streek van Dokkerland bereikt, kom je de dwerg Dani tegen in het huis recht voor waar je uit de sprong in het zwembad tevoorschijn komt.
 2. Praat met hem en hij zal je vertellen dat de touwen (kabelbanen) in deze regio nu niet allemaal beschikbaar zijn sinds zijn arbeiders gevangen zijn genomen door de Muspel-  troepen. Je krijgt nu de taak om zijn mannen te bevrijden en hij zal alle Ropes weer beschikbaar maken.
  • Merk op dat het voltooien hiervan vereist is voor de trofee  Crossing Dokkerland
 3. Aan het einde van de regio in de laatste sector vind je een Grote Zaal naast de trap die naar het baasgevecht leidt. Daarin zie je de indicator voor een ontmoeting, en je zult ook de gevangengenomen dwergen vinden. Deze 4 kooien bevinden zich rondom de hal en nemen als uitgangspunt uw positie als u de hal binnenkomt, u vindt: 
  • Een in de uiterste rechterhoek op de benedenverdieping
  • Een in het midden van de rechtervleugel op de bovenverdieping.
  • Twee aan de linkerkant van de benedenverdieping.
 4. Eivor zal vermelden wanneer alle dwergen zijn bevrijd, dus let op wat hij zegt tijdens deze taak.
 5. Praat bij je volgende run met Dani en versla dan de kleine groep Muspel  – vijanden en praat opnieuw met Dani. Hij zal je dan de permanente gunst “Rope Lines” schenken, die het laatste gebied van de regio zal ontgrendelen dat je kunt verkennen.

QUEST #03 – SHIFTING LOYALTIES in NIDHEIM

 1. Als je de regio van Nidheim doorkruist, kom je Brodir tegen, de bruggenbouwer, die je om een ​​gunst zal vragen. Hij heeft je nodig om de Slave Master Marrow te doden, die je met een groep sekteleden kunt vinden in het ontmoetingsgebied net boven de plek waar je Brodir ontmoet .
 2. Bereik het ontmoetingsgebied en dood Marrow om deze eerste stap van de zoektocht te voltooien.
  • Als je hem doodt, krijg je de Draugr’s Toll Outfit, die nodig is voor de trofee  Sacrificial Victory
 3. De volgende keer dat je de regio bereikt nadat je Marrow hebt gedood , zal hij automatisch met je praten als je weer op de been komt na het hoogspringen aan het begin. Hij zal je vragen om de Verborgen Koopman te vinden en 3 Maanstenen gratis van hem te verzamelen ( je hoeft er geen geld aan uit te geven ).
 4. Bereik het gebied waar je Marrow hebt gedood en voor dat gebouw zie je een stenen pilaar. Als je met je gezicht naar de pilaar kijkt, zul je, als je goed kijkt, een houten richel vinden die naar het bovenste deel van een lift leidt. Je mag voorzichtig naar beneden vallen totdat je op een houten platform landt dat je naar de grot van de verborgen koopman zal leiden .
 5. Praat met de koopman en nadat de interactie is afgelopen, ga je de grot uit, waar Brodir op je wacht en automatisch de maanstenen van je krijgt.
 6. De volgende keer dat je dit gebied bereikt, blijf je de bruggen aan de linkerkant kiezen, totdat je een gebied bereikt met een Stallitype ontmoeting en  Brodir’s bewusteloze lichaam dat op de grond ligt voor een Maansteen.
 7. Werk eerst met de Maansteen en daarna met Brodir’s lichaam. Omdat er geen antwoord zal zijn, ga nu en communiceer met de Stalli om de ontmoeting te beginnen. Je zult geconfronteerd worden met een weerwolf met de naam Systir en een temmer, en je zult eerst van de temmer af moeten komen. Vervolgens moet je Systir  naar de 3 lichtpuntjes lokken waar de maanstenen zijn.
 8. Als je het eenmaal naar de maanstenen hebt gelokt , zal er een filmpje spelen en heb je te maken met een laatste groep cultisten  die naar het gebied komen. 
 9. Als ze zijn gedood, praat je voor de laatste keer met Brodir en hij zal je belonen met de permanente gunst “A Wolf’s Pledge“, waarmee je de quest voltooit.

Pure of Heart
Versla Nidhogg zonder een Elk Shrine te gebruiken.

Je verdient deze trofee door Nidhogg, de laatste baas van de derde regio, te verslaan zonder een Elk Shrine te gebruiken tijdens de hele run voor het baasgevecht. Dit betekent dat er in de eerste 3 regio’s: KaldstadDokkerland en Nidheim helemaal geen Elk Shrine wordt gebruikt.

Nidheim & Nidhogg

Nidheim is de derde regio die u zult verkennen tijdens uw reis door Niflheim. Het is de thuisbasis van Cultistische vijanden, vergelijkbaar met de druïdische cultus waarmee je wordt geconfronteerd in de 1e uitbreiding “Wrath of the Druids“. Terwijl je het gebied verkent, zul je uiteindelijk de regiobaas bereiken, de wyrm Nidhogg

Elk Shrines

Elk Shrines zijn heiligdommen waarmee je omgaat om jezelf te helen. Het zijn meerdere van deze heiligdommen verspreid over de regio’s, en er zijn 2 soorten, die elk een bepaald aantal gezondheidspunten genezen:

Hoe Nidhogg te bereiken zonder Elk Shrines te gebruiken

Het kan een beetje ingewikkeld lijken om 3 volledige niveaus en al zijn ontmoetingen te voltooien zonder een helende Elk shrine te gebruiken, maar het is zeker haalbaar als je de onderstaande tips en aanbevelingen opvolgt:

Hoe te genezen?

 • Je kunt genezing op deze 3 manieren stelen:
  • Koop het Elk Antleritem van Olver the Unsettled, de rondzwervende handelaar die je in elke regio kunt vinden.
  • Ontmoetingen voltooien die gezondheidsupgrades belonen  
  • Als je een tafel met kopjes tegenkomt waar je er een moet kiezen, kies dan altijd degene met de metalen spikes. 

Nog een paar tips…

 • Focus op inkoopvaardigheden die gezondheid , schade  en ontwijking vergroten .
 • Rust, indien beschikbaar, de Einherjar’s Valoroutfit uit, omdat het de helende effecten met 25% verhoogt , wat van pas zal komen.
 • Kies indien mogelijk Runes die je genezen bij het uitvoeren van een Finisher  of iets dergelijks. 
 • Voltooi zoveel mogelijk ontmoetingen tijdens de eerste regio van Kaldstad, waarbij je je concentreert op de ontmoetingen die een gezondheidsupgrade of een upgrade van je belangrijkste wapen  en/of slagvaardigheid bieden .
 • In de tweede en derde regio (Dokkerland en Nidheim) moet je zoveel mogelijk ontmoetingen vermijden, en je alleen verbinden aan degene die je de bovengenoemde upgrades geven, alleen ALS je je zelfverzekerd genoeg voelt, maar het wordt niet aangeraden om dit te doen.
 • Geef je munten alleen uit aan verkopers  voor, en in deze volgorde:
  • Koop Elk Antler om de gezondheid te herstellen (kan maar één keer worden gedaan, dus kies verstandig).
  • Koop Runen die helende effecten bieden.
  • Upgrade wapen / vaardigheid / gezondheid.

Crossing Dókkerland
Voltooi alle ontmoetingen in Dókkerland.

Je verdient deze trofee na het voltooien van alle 11 ontmoetingen in de 5 sectoren in de regio Dokkerland.

De regio Dokkerland wordt bevolkt door Muspel-soldaten, die zijn verdeeld in 5 sectoren met elk 2 – 3 ontmoetingen. Er is een veilig gebied tussen elke sector (behalve het Hidden Merchant- gebied ) waar u kabelbanen kunt gebruiken om naar de volgende sector te gaan. 

Je moet snel zijn bij het opruimen van de ontmoetingen  in elke sector , want de Helfire-gevarenmeter blijft vollopen totdat je in vuur en vlam staat. Deze gevarenmeter begint automatisch vol te lopen bij het betreden van elke sector en reset wanneer je een  veilig gebied bereikt.
Nar’s gunst “Silent Assist” zal je helpen dit gevaar te voorkomen, zie de trofee A Favored Customer voor meer informatie.

Sectoren & Ontmoetingen

Hieronder vind je het aantal ontmoetingen dat je nodig hebt om te wissen in elk van de regiosectoren:

Sector 1 Sector 2 Sector 3 Sector 4 Sector 5
Ontmoetingen 1 -2
Ontmoetingen 3 – 4
Ontmoetingen 5 – 7
Ontmoeting 8* Ontmoetingen 9 -11

Alle sectoren ontgrendelen

 1. De eerste keer dat je Dokkerland bereikt, ontmoet je Dani, die zal vertellen dat niet alle touwen beschikbaar zijn sinds de Muspels  zijn mannen hebben gevangen. Je moet ze bevrijden uit de kooien in de Grote Zaal  in de laatste sector van de regio.
  • Zie de trofee  Freedom Fighter voor meer informatie over deze zoektocht.
 2. De volgende keer dat je de regio bereikt, nadat je met hem hebt gepraat en de missie hebt voltooid, zijn alle kabelbanen nu beschikbaar, zodat je toegang hebt tot de bergsector waar de verborgen koopman zich bevindt. Daarin moet je de vijanden verslaan om het te wissen.
  • De Zipline naar deze sector bevindt zich in het veilige gebied tussen sectoren 3 en 5. 

High Kick
Sla 10 vijanden van richels met de Kick of Tyr Ability.

Je verdient deze trofee door de vaardigheid “Kick of Tyr” te gebruiken om 10 vijanden van verhoogde richels te schoppen tot hun dood.

De vaardigheid verkrijgen

Onnodig te zeggen dat je voor deze trofee ervoor moet zorgen dat je deze vaardigheid verkrijgt voordat je vijanden uitschakelt. Er zijn 4 verschillende manieren waarop je een vaardigheid kunt verkrijgen tijdens je run, hoewel ze willekeurig zijn:

Het vermogen gebruiken

Om de vaardigheid te gebruiken als je deze eenmaal hebt verworven, wordt je gevraagd om deze toe te wijzen aan een van je rechterknoppen: , , of . Vervolgens kunt u het gebruiken door  + ingedrukt te houden op de toegewezen knop. Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden om ervoor te zorgen dat deze kicks meetellen voor de trofee:

 • Zorg ervoor dat de Kick of Tyr de vijand niet doodt, anders telt hij niet.
 • De richel waarvan ze worden afgetrapt, moet voldoende hoog zijn zodat je kunt zien dat ze echt vallen, niet alleen naar beneden glijden zoals bij een trap.
 • Het is aan te raden om ze een beetje te verzwakken, zodat de valschade ze zal doden.
 • De game is hier een beetje streng in, dus blijf de vaardigheid gebruiken totdat deze opduikt.

Royal Treatment
Find Hel’s Majordomo.

Je verdient deze trofee zodra je Hel’s Majordomo, de verborgen koopman in Helheim, voor de eerste keer hebt gevonden.

De Majordomo vinden

De eerste keer dat je Helheim binnengaat , gebruik je portalen om van ontmoeting naar ontmoeting te reizen (onvermijdelijk in deze regio) en je zult zien dat er altijd twee zijn, maar die aan de rechterkant is niet beschikbaar om te gebruiken. Zodra je alle ontmoetingen hebt voltooid en voordat je naar Hel’s baasgevecht gaat, verschijnt je in Eignhús  recht voor hem. Praat met hem en de trofee zal meteen verschijnen.

Opmerking: nadat je met hem hebt gepraat, kun je zijn winkel bekijken en ontvang je de gunst “Preferred Guest“. Met deze gunst  kun je het meest rechtse portaal op elk niveau in Helheim gebruiken om hem te bereiken, zonder te hoeven wachten tot het einde, maar het kan maar één keer per run worden gebruikt, dus doe het verstandig.

A Favored Customer
Koop alle gunsten van Nar minstens één keer.

Je verdient deze trofee door minstens één keer (dezelfde of verschillende runs) te kopen, elk van de 8 verschillende Nar’s gunsten in Odin’s Camp

De gunsten van Nar ontgrendelen

Bij het bereiken van Odin’s kamp nadat je voor de eerste keer bent gestorven in Niflheim  (zie de trofee  Retunring To The Roots), krijg je de vaardighedenboom te zien en hoe je vaardigheden voor deze spelmodus kunt kopen. Gebruik het en koop vaardigheden voordat je verder gaat.
Zodra je dat doet en het hoofdgebied bij Odin’s Camp bereikt , zul je een nieuwe koopman vinden die zich heeft gevestigd op het startgebied, rechts van de grote boom. Deze handelaar is Nar en hij verkoopt gunsten die je alleen bij de volgende run kunt gebruiken ( je moet voor elke volgende run opnieuw kopen).

Deze gunsten bieden strategische voordelen voor je volgende run, zoals het terugkrijgen van een eerder gebruikt item, het aanpassen van wapens en vaardigheden of het verbeteren van bepaalde omstandigheden tijdens je reis.

 

Gunsten Gedetailleerde Lijst:

Hieronder vindt u een gedetailleerde lijst van alle beschikbare gunsten:

 • Naam: Awesome Advantage
 • Beschrijving: Rune-beloningen die je ontvangt, bevatten alleen legendarische runen . 
  • Aantal toepassingen: 3
 • Kosten: 15x gedachten
 • Naam:  Elk Herd
 • Beschrijving: Alle regio’s hebben een verhoogd aantal Elk-heiligdommen
 • Kosten: 150x Herinneringen
 • Naam: Elk Tracker
 • Beschrijving: Onthul de locaties van alle Elk Shrines  op de wereldkaart .
 • Kosten: 50x Herinneringen
 • Naam: Famed Fortune
 • Beschrijving: Sommige wapenkisten die je opent, hebben alleen legendarische wapens.
  • Aantal toepassingen: 3
 • Kosten 15x gedachten
 • Naam: Inflated Currency
 • Beschrijving: Handelaars bieden 30% korting voor items waarvoor munten  of edelstenen nodig zijn .
 • Kosten: 150x Herinneringen
 • Naam: Keepsake
 • Beschrijving: Vind een  van de wapens  of schilden  die je had aan het einde van de laatste run. Ontvang het samen met je startuitrusting.
 • Kosten: 75x Herinneringen
 • Naam: Silent Assist
 • Beschrijving: De schildwacht die de claxon laat klinken die Helfire  in Dokkerland laat afgaan, zal deze keer zwijgen.  ** Buggy:  soms wordt Helfire nog steeds geactiveerd  **
 • Kosten: 50x Herinneringen
 • Naam: Vivid Memory
 • Beschrijving: Herstel een  van de vaardigheden  die je had aan het einde van je laatste run. Ontvang het samen met je startuitrusting. De vaardigheid wordt automatisch toegewezen aan de kruisje knop.
 • Kosten: 75x Herinneringen

The Queen’s Fall
Versla Hel, heerser van Niflheim.

Zie de trofee  Sacrificial Victory

Returning to the Roots
Voor de eerste keer terugkeren naar Odin’s Camp.

Deze trofee wordt verdiend als je voor het eerst sterft terwijl je door de verschillende gebieden van Niflheim vecht

Terwijl je je een weg door Niflheim vecht, zul je onvermijdelijk sterven aan de vijanden of gevaren die je tegenkomt. Als je dat eenmaal hebt gedaan, zie je een overzichtsscherm met de naam “Odin’s Gain“, dat je alle gemoedstoestanden ( valuta ) en/of opgegraven schatten (items) laat zien die je tijdens je run hebt verkregen en die blijven bestaan ​​voor je volgende. Daarna wordt u teruggebracht naar Odin’s Camp om opnieuw te beginnen.

Nadat je wakker bent geworden, zal er een filmpje zijn waarin je een gesprek hebt met Thor, en dan kun je doorgaan met het proberen van meer runs, maar nu heb je de Outfit Collection en Nar’s Shop beschikbaar (zie de trofee A Favored Customer).

Check ook onze gehele Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide: Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelStray Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelDestroy All Humans 2 Reprobed – Alle Verzamel Objecten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here