Assassin’s Creed Valhalla: Suthsexe Wealth Locaties

Suthsexe bevat 21 Wealth Locaties in Assassin’s Creed Valhalla. Deze walkthrough leidt je naar alle Wealth Locaties in Suthsexe Territory en hoe je ze kunt krijgen. Twee Wealth Collectibles zijn te missen (Wealth #12 & Wealth #13 in Jotunheim). Je kunt na het verhaal nog steeds terugkeren naar alle kaarten, maar het wordt aanbevolen om alles te verzamelen terwijl je door de regio’s gaat om een niveau omhoog te gaan.

Wealth locaties worden automatisch gemarkeerd door gouden pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Rijkdom (Wealth) omvat de volgende soorten verzamelobjecten: ingots, uitrusting, vaardigheden, vracht. Meestal zijn het kisten met uitrusting en upgradematerialen die worden gebruikt om je personage te verbeteren. Het vinden van alle Wealth items is nodig voor de trofee Territories for the Completionist!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Suthsexe Mysterie Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Suthsexe Aretfact Locaties

Wealth #1: Ability (Blinding Rush Upgrade)
Voor dit Boek van Kennis moeten we eerst een lading schieten. Beklim de kerk vanaf de ingangszijde en bereik het hoogste raam. Vanaf hier kun je de lading schieten. Ga nu de kerk binnen en beschiet het slot vanaf de ladder. Klim de kratten op, de muur en de ladder op.

Wealth #2: Ingot
Dit bevindt zich op dezelfde locatie als Artifact #2 (Assassin’s Creed Valhalla Suthsexe Artifact Locaties). De kist is op slot. Wat betreft de sleutel die het ontgrendelt, deze bevindt zich op dezelfde locatie als Mystery #1. Als je dat mysterie speelt, zorg er dan voor dat je het oppakt (Assassin’s Creed Valhalla Suthsexe Mysteries Walkthrough).

Wealth #3: Cargo
Start een aanval, versla alle vijanden, klim dan de opening erboven op om de deur te ontgrendelen en Forceer de kist te openen.

Wealth #4: Cargo
Start een raid, versla alle vijanden en ga dan de grot links (naast de kerk) binnen. Vernietig de muur en forceer de kist.

Wealth #5: Cargo
Start een inval, versla alle vijanden en Forceer dan de deur om de kist in de kerk te vinden.

Wealth #6: Cargo
Start een aanval, versla alle vijanden en ga dan terug naar het strand om de deur en de kist erin te forceren.

Wealth #7: Ingot
Dit stukje rijkdom wordt vastgehouden door een vijand. Gebruik je Odin’s Sight om de Goliath-vijand te vinden.

Wealth #8: Ingot
Op een boomstructuur. Om de kist te bereiken, schiet je de lading, dan de laddervergrendeling. Om bij de ladder te komen, verplaats je het obstakel dat ernaast staat.

Wealth #9: Gear
Ga in Guildford naar de steiger aan een van de zijkanten van de kerk. Gebruik de lift om omhoog te gaan en schiet dan de lading neer. Ga de kerk binnen en ga de ladder af. Schiet nu de houten barricade op de vloer. Ga naar beneden, open de deur en verplaats het obstakel aan de linkerkant om de borst te bereiken.

Wealth #10: Ability (Incendiary Powder Trap)
Helemaal bovenaan de toren waar dit stukje rijkdom staat, is een obstakel dat je kunt verplaatsen. Dat geeft je toegang tot het Boek van Kennis.

Wealth #11: Ingot
Beklim de andere toren waar dit stukje rijkdom is en schiet de houten barricade op de grond. Klim dan helemaal naar de onderste verdieping om de kist te vinden.

Wealth #12: Ingot
Ga naar het synchronisatiepunt bij de Cistern Tower en voer een Leap of Faith uit. Beklim de houten richel en voor je is een muur die je kunt opblazen. Daarachter is de kist.

Wealth #13: Cargo
Start een aanval, versla alle vijanden en Forceer de deur om de kist te vinden.

Wealth #14: Cargo
Start een aanval, versla alle vijanden en Forceer de deur om de kist te vinden.

Wealth #15: Cargo
Start een aanval, versla alle vijanden en Forceer de deur om de kist te vinden.

Wealth #16: Cargo
Start een aanval, versla alle vijanden en Forceer de deur om de kist te vinden.

Wealth #17: Ingot
Bezeten door een Bannerer-vijand. Gebruik je Odin’s Sight om hem te identificeren.

Wealth #18: Ingot
Bezeten door een vijand. Gebruik je Odin’s Sight om hem te identificeren.

Wealth #19: Ingot
Ga naar de Ingot’s marker en beklim het dak van het huis. Loop dan over het touw om bij het hangende lichaam te komen en pak de sleutel van hem. Ga dan het huis binnen, vernietig de houten barricade op de vloer, laat je vallen en ontgrendel de kist.

Wealth #20: Gear
Gebruik de ondergrondse doorgang in het gebied. Lucht vermoord de vijand en glijd onder de spleet aan de rechterkant van de kamer (niet die naast de vijand die je net hebt gedood). Nadat je een derde spleet hebt geschoven, blaas je de muur op. Blijf doorgaan tot je een houten barricade vindt die je kunt vernietigen, daarachter is de kist met het uitrustingsstuk.

Wealth #21: Ingot
Ga nu terug waar je die vijand door de lucht hebt vermoord en glijd deze keer onder de andere spleet door. Je komt in een gebied met wat vijanden, waarvan er één de Ingot heeft.

Dat is 100% van de Wealth locaties die je kunt vinden in Suthsexe Region of Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Rygjafylke Mysterie Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Hordafylke Mysterie Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here