Assassin’s Creed Valhalla: Suthsexe Mysterie Locaties

Suthsexe bevat 14 mysteries in Assassin’s Creed Valhalla. Deze Assassin’s Creed Valhalla Suthsexe Mysteries Guide leidt je door alle Mystery Locaties in het Suthsexe Territory. Geen van de mysteries kan worden gemist.

Mysteries worden automatisch gemarkeerd door blauwe pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Mysteries zijn side missies en andere ontmoetingen in de open wereld. Het voltooien van alle mysteries is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Suthsexe Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Suthsexe Aretfact Locaties

Mystery #1: World Event (A Prayer for Vengeance)
Dit mysterie kan onder de grond worden geactiveerd. Ten eerste is er op een van de hellingen een gat in de rots waar je een pijl doorheen kunt schieten om aan de andere kant een krat te vernietigen. Ga dan naar de andere kant en verplaats het obstakel. Bij het betreden van de grot, zou je een monnik moeten horen spreken. Hij noemt Chertsey Abbey. Dit is waar we heen moeten, dat is naar het noorden van waar jij bent. Ga nu terug naar de grot en hij zou daar moeten wachten tot je hem doodt. Door hem te vermoorden, is dit mysterie voltooid.

Mystery #2: World Event (Rock of Fertility)
Praat met de vrouw. Ze wil naar een rots en het is jouw taak om haar onderweg tegen gevaar te beschermen. Schiet elke wolf neer die op je afkomt. Het blijkt dat “The Rock” een man is. Zodra je de top bereikt, eindigt dit mysterie.

Mystery #3: World Event (Eivor the Sheepdog)
Wanneer je aankomt op de locatie van dit Mysterie, gaat een man tekeer over iemand die ergens in het noorden verdwaalt. Heel dicht bij de locatie van het Mysterie staat een schaap op een rots waarop enkele wolven jagen. Dood de wolven en gebruik dan je fluitje om de schapen je te laten volgen. Breng het schaap terug naar zijn meester en na een onverwachte wending van gebeurtenissen zal dit mysterie eindigen.

Mystery #4: World Event (King of the Hay People)
Dood de Goliath.

Mystery #5: World Event (Will O’ the Wisp)
Wanneer je op de locatie van dit mysterie komt, zou je een vreugdevuur moeten zien. Iemand spreekt ook. Gebruik je Odin’s Sight om een tweede nabij gelegen vreugdevuur te identificeren. Blijf de vreugdevuren volgen totdat je uiteindelijk een man tegenkomt met wie je kunt praten. Als je een dialoogoptie krijgt, kun je ervoor kiezen om de bandiet te doden of hem een fooi te geven. Als u voor een van beide kiest, wordt dit mysterie beëindigd.

Mystery #6: World Event (Alisa in Wunderlandscire)
Wanneer je op de locatie van dit mysterie komt, zou je in de verte een kleine ingang van een grot en een kinderstem moeten zien. Ga de grot binnen, pak het meisje op en draag haar naar buiten om dit mysterie te beëindigen.

Mystery #7: World Event (Tiny Black Market)
Wanneer je op de locatie van dit mysterie komt, zou je een reeks boomstructuren moeten zien. Baan je een weg naar degene waar de Mystery-marker is en communiceer met het kind. Hij vraagt om een wachtwoord. Kies Raven en praat met het meisje. Kies een dialoogoptie en koop deze. Herhaal voor alle beschikbare opties. Een van de items die je ontvangt, is een Hoard Map.

Mystery #8: Legendary Animal (Aelfred’s Battle-Sow)
Dood de grote stier. Verzorg indien nodig de andere stieren.

Mystery #9: World Event (Aflanc the Terrible)
Maak de vrouw op de locatie los en praat met haar. Op de bodem van het meer, recht voor de startlocatie van het Mystery, tussen wat drijfhout, ligt een scheepswrak. Interactie met het item op de bodem en dan terug naar de dochter en de vader. Geef wat je hebt gevonden om Griseld en haar vader en dit zal de Mystery beëindigen.

Mystery #10: Offering Altar
Om dit mysterie te voltooien, heb je 50 leer nodig. Deze zijn gemakkelijk te vinden over de hele wereld en worden verdiend door dieren te doden en kisten te plunderen.

Mystery #11: Cairn
Hier is de oplossing.

Mystery #12: Fly Agaric
Versla de horde vijanden.

Mystery #13: Animus Anomaly
Voltooi de platformuitdaging.

Mystery #14: Treasures of Britain
Ga de mijn binnen via de ingang de trap op. Blaas de muur op en ga verder tot je onder een spleet aan je linkerhand kunt glijden. Verplaats het platform om gemakkelijk bij de ladder te komen en omhoog te klimmen. In het nieuwe gebied ga je naar rechts en schiet je op het slot vanaf de ladder. Klim omhoog en ga verder. Uiteindelijk kom je bij een zipline. Berijd ermee om bij een nieuw gebied te komen met een muur die je kunt opblazen met een brandpijl (Ability #27: Incendiary Powder Trap) of een van de oliekruiken in het gebied. Ga verder op het enige hoofdpad tot je bij een groot houten wiel komt. Duik in het water en ga verder. Je komt weer boven in het tabletgebied.

Dat is alles van de mysteries die je kunt vinden in Suthsexe Region in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Mystery Guide
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Jotunheim Wealth Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Wincestre Mysterie Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here