Assassin’s Creed Valhalla: Snotinghamscire Wealth Locaties

Snotinghamscire bevat 17 Wealth Locaties in Assassin’s Creed Valhalla. Deze walkthrough leidt je naar alle Wealth Locaties in Snotinghamscire Territory en hoe je ze kunt krijgen. Twee Wealth Collectibles zijn te missen (Wealth #12 & Wealth #13 in Jotunheim). Je kunt na het verhaal nog steeds terugkeren naar alle kaarten, maar het wordt aanbevolen om alles te verzamelen terwijl je door de regio’s gaat om een niveau omhoog te gaan.

Wealth locaties worden automatisch gemarkeerd door gouden pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Rijkdom (Wealth) omvat de volgende soorten verzamelobjecten: ingots, uitrusting, vaardigheden, vracht. Meestal zijn het kisten met uitrusting en upgradematerialen die worden gebruikt om je personage te verbeteren. Het vinden van alle Wealth items is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Snotinghamscire Mysterie Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Snotinghamscire Aretfact Locaties

Wealth #1: Ingot
Deze ingot is te vinden in het noorden van de regio, in de stad Hemthorpe. Aan de achterkant van het gedeelte van de stad vind je een waterput. Vernietig het deksel en spring naar beneden om de kist binnenin te ontgrendelen.

Wealth #2: Ability – Poisonous Powder Trap (Ranged)
Deze rijkdom is te vinden in het noorden van de regio, vlak bij de Odin Mine Hideout. Eenmaal boven op de heuvel zie je een grote drop. Spring naar beneden en volg de grot tot je het belangrijkste binnenste gedeelte van het vijandelijke kamp bereikt. Langs de rechterkant van de grot vind je een stapel rommel die je uit de weg moet ruimen.

Vlak ernaast staat een exploderende vaas, pak die vaas op en draag hem langs het pad dat je net hebt geopend. Als je dicht bij de geblokkeerde deur bent, gooi je hem naar de deur om de weg vrij te maken. Ga het volgende deel van de grot in en gebruik het vlot en de steiger om de ijsmuur te bereiken. Breek het met je wapen om het Boek van Kennis aan de andere kant te vinden.

Wealth #3: Ingot
Ga vanaf de Wealth locatie hierboven terug naar de centrale kampkamer en verplaats de stapel rommel naar de rand van het platform, naast het water. Spring naar het platform in het midden van de kamer om de Ingot in de kist te vinden.

Wealth #4: Ingot
Deze Ingot Wealth is te vinden in het westen van de regio, in het Berserker’s House. Ga langs de zijkant van het huis en schiet op het slot dat de deur door het raam blokkeert. In het huis vind je de kist.

Hier is de sleutel locatie:

Wealth #5: Ingot
Deze rijkdom is te vinden in het westen van Snotinghamscire bij Stoneburgh. Klim aan de buitenkant van de grote cirkelvormige structuur en spring naar binnen naar het tweede niveau om de kist met de Ingot te vinden.

Wealth #6: Ingot
Deze baar is te vinden in het centrum van de regio bij de Maneis Outpost. Eenmaal binnen in de buitenpost, klim je de centrale structuur op en vermoord je de vijand binnenin om de Ingot te krijgen.

Wealth #7: Ingot
Van de Ingot boven het hoofd naar de deur waar je naar buiten gaat en naar rechts kijkt om een houten hek te zien. breek het hek met je wapen en loop dan helemaal rond om de rijkdom uit de kist te halen.

Wealth #8: Ingot
Deze rijkdom is te vinden langs de oostelijke grens van de regio, net langs de rivier de Maun. Eenmaal in de schuilplaats ga je naar de grote hut aan de achterkant van het gebied en spring je door het raam naar binnen om de kist te vinden.

Wealth #9: Gear – Mentor’s Cloak (Raven Gear)
Deze rijkdom is ook te vinden in hetzelfde kamp als rijkdom # 8. Het is te vinden in de kleine hut, net ten noorden van de grotere.

Wealth #10: Ingot
Deze Ingot is te vinden in het fort, net ten noorden van de Tip of the Spear-locatie. Beklim de grote toren in dit fort en ga naar het kleine balkon dat naar een kamer leidt. In deze kamer vind je de Ingot. Je moet alle vijanden doden en eerst de sleutel van een van hen pakken.

Wealth #11: Ability – Kick of Tyr (Melee)
Ga terug naar de bodem van het fort en klim naar het open raam aan de linkerkant van het gebouw. Binnenin vind je de mogelijkheid.

Wealth #12: Ingot
Deze ingot is te vinden naast een vervloekt symbool in het zuiden van de regio bij Minninglow. Net buiten het bos vind je een paar grotten die onder de heuvel naar beneden leiden. Neem de rechter en volg de grot helemaal. Halverwege vind je een sleutel, schuif onder de rots om hem op te pakken en ga verder. Uiteindelijk kom je bij een deur. Ontgrendel hem met de sleutel die je nodig hebt om de kist aan de andere kant te vinden.

Wealth #13: Gear – Mentor’s Mask (Raven Gear)
Deze rijkdom is te vinden in Sherwood Hideout. Ga naar de zuidkant van het kamp en klim door de opening in het hek. Draai naar links en ga het gebouw binnen om de kist te vinden.

Wealth #14: Ingot
Deze baar is te vinden aan de rand van de stad Snotingham. Hier kun je een put vinden en net als alle anderen, vernietig de dekking en spring naar binnen om de kist te vinden.

Wealth #15: Cargo
Deze lading is te vinden op het zuidelijkste puntje van de regio, in Wenloch Abbey. Je zult de abdij in de stad zien, dankzij zijn grote structuur. Overval de locatie en laat je teamgenoten je helpen de deur te openen. Doe hetzelfde op de deur in de abdij om een crypte te vinden. Ga erin en dood de vijanden om de eerste kist te vinden.

Wealth #16: Cargo
Deze lading is te vinden op het zuidelijkste puntje van de regio, in Wenloch Abbey. Ga vanaf de kist erboven verder de crypte in en dood de volgende reeks vijanden om de kist tegen de muur te vinden.

Wealth #17: Cargo
Deze lading is te vinden op het zuidelijkste puntje van de regio, in Wenloch Abbey. Kijk vanuit de kist erboven om de hoek om een gat in de muur te vinden. Schuif eronder en dood de twee overgebleven vijanden en pak de sleutel van een van hen. Ontgrendel de metalen deur in de kamer en ga verder. Dood de overgebleven vijanden en open de kist aan het einde van de crypte.

Dat is 100% van de Wealth locaties die je kunt vinden in Snotinghamscire Region in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: East Anglia Mysterie Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Lunden Mysterie Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here