Assassin’s Creed Valhalla: Snotinghamscire Mysterie Locaties

Snotinghamscire bevat 15 mysteries in Assassin’s Creed Valhalla. Deze Assassin’s Creed Valhalla Snotinghamscire Mysteries Guide leidt je door alle mysterielocaties in het Snotinghamscire Territory. Geen van de mysteries kan worden gemist.

Mysteries worden automatisch gemarkeerd door blauwe pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Mysteries zijn side missies en andere ontmoetingen in de open wereld. Het voltooien van alle mysteries is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Snotinghamscire Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Snotinghamscire Aretfact Locaties

Mystery #1: Treasure Of Britain
Deze schat van Groot-Brittannië is te vinden in het noorden van de regio, bij Deoraby Soar Cavern. Hier ingebed in de rots vind je een grot. Volg het pad en spring omhoog naar het platform. Knijp door de opening en pak de sleutel aan de zijkant om de deur te openen. Ga verder en spring van platform naar platform.

Eenmaal aan het andere uiteinde ga je verder over de standbeelden en spring je naar het platform over de muur van stalagmieten. Ga door de volgende deur om de Treasure of Britain op het podium te vinden.

Mystery #2: Flyting – Stigr The Amorous
Deze Flyting is te vinden in de stad Hemthorpe. Stigur, de man met wie je moet praten, zit buiten tegen de muur geleund. Nadat u ervoor heeft gekozen om deel te nemen aan de Flyting, is de juiste combinatie van respons die u wilt als volgt:

  • Yes, with words I’ll ensnare you and put you to bed.
  • I’m as good with my lips as I am with my tongue.
  • While I doubt you can take me, I’ll give you a go.

Zodra Stigr en Eivor de “verloving” samen hebben beëindigd, voltooit u deze Flyting.

Mystery #3: World Event – An Althing For The Half Crown
Dit wereldevenement is ook te vinden in de stad Hemthorpe. In een kleine nis zie je zes kinderen een spel spelen en beslissingen nemen door aan weerszijden van het gebied op stoelen te zitten. U hoeft alleen maar op een van deze stoelen te gaan zitten telkens wanneer u een keuze wordt voorgelegd. Als je ze eenmaal hebt geholpen om tot een beslissing te komen, elke keer dat het wereldgebeurtenis zal eindigen.

Mystery #4: Cairn
Het volgende mysterie in Snotinghamscire is een steenhoop die ten westen van Hemthorpe te vinden is. Het gebied zal een grote waterval hebben die van een klif komt. Klim helemaal naar de top van de waterval om de cairn te vinden. Werk ermee samen en stapel de stenen tot een combinatie die vasthoudt. Een van de combinaties voor deze cairn is hieronder te zien:

Mystery #5: World Event – The Myth in the Mountains
Dit World Event is te vinden in het westen van de regio, ver ten westen van Hemthorpe. Op de besneeuwde berg zie je een kleine uitloper met wat campers erop. Ga erheen en luister naar hun verhaal. Als ze klaar zijn, draai je je om en ga je de berg op. Ga naar de boom bovenaan en gooi een fakkel naar de vogelverschrikker om hem aan te steken.

Mystery #6: World Event – Stoneman
Dit Wereldevenement is te vinden in het centrum van de regio, langs de Derwent River. Naast het huis zie je een meisje dat tegen zichzelf praat en probeert een steenhoop te stapelen. Praat met haar en stapel de cairn voor haar op de onderstaande combinatie om het wereldevenement te voltooien.

Mystery #7: Fly Agaric
De vliegenzwam is te vinden op de rots, staande boven het bevroren meer. Als je het eet, word je tegen Jotnar-Guld geplaatst.

Mystery #8: Standing Stones
Deze staande stenen zijn ingebed in een klif die eromheen loopt. De vorm die je in elkaar moet zetten vind je op de steen in het midden van de collectie Standing Stones. Als je naar de bodem van de klif kijkt, zie je twee ijswanden die je kunt doorbreken door aan te vallen. Val degene aan de linkerkant aan en ga de grot in. Draai je camera om en plaats jezelf ongeveer halverwege de grot. Loop een beetje rond totdat het spel inzoomt op een camera die dichtbij is, waarna je de camera kunt bewegen om deze correct te positioneren en de vorm te vormen.

Mystery #9: Standing Stones
Deze Standing Stones zijn te vinden in het midden van de regio, bij de Aescforda Stones. De rots met het symbool erop vind je aan de achterkant van het gebied. De werkelijke vorm kan worden gemaakt door naar het drijvende ijs aan uw linkerhand te springen, vanwaar de inscriptie op de rots is. Maar eerst moet je wat ijs vernietigen dat het uitzicht blokkeert. Vernietig het ijs door te lopen en te springen naar het platform ernaast en dan met je wapen erop te zwaaien. Ga vanaf daar terug en ga op dezelfde plek staan om de vorm te vormen.

Mystery #10: Lost Drengr
Deze Lost Drengr is te vinden op de top van een grote heuvel, ten noordwesten van Sherwood Forest.

Mystery #11: World Event – A Cordial Invitation
Dit Wereldevenement is te vinden naast de rivier in het midden van de regio, ten oosten van Sherwood Hideout. Praat met de man en versla de vijanden die na je komen. Praat opnieuw met de man om dit World Event te voltooien.

Mystery #12: World Event – The Good Men of Sherwood
Dit mysterie bevindt zich net ten westen van Sherwood Forest. In dit gebied zie je enkele mensen hun boogschietvaardigheden oefenen. Ga erheen en schiet het midden van een houten doel op de grond. Schiet vervolgens op de vaas op de rots erboven, voordat je op de kip op de paal bovenaan de klif mikt. Je wilt naar de bovenkant van de paal mikken om de kip te raken. Door dit alles te doen, wordt het Wereldevenement voltooid.

Mystery #13: Animus Anomaly
Deze Animus-afwijking is te vinden op Briudun Hill, in het oosten van de regio. Ga naar de anomalie op het pad en activeer deze. Voltooi de eenvoudige platformuitdagingen om het te voltooien.

Mystery #14: World Event – An Efficient Cremation
This World Event can be found in the southern tip of the region, West of Wenloch Abbey. Talk to the man burning his family and then head behind the building to find an oil jar. Move the stack of clutter out of the way to grab it. Carry it around to the cart and throw it on there to ignite a larger fire. Speak to the man again to learn that he killed them. assassinate the man to complete the Event.

Mystery #15: Offering Altar
Het laatste mysterie is te vinden in het noorden van de regio bij de Mam Tor Stone. Ga naar het altaar en bied 3 Titanium aan om het te voltooien.

Dat is alles van de mysteries die je kunt vinden in Snotinghamscire Region in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Mystery Guide
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Lunden Wealth Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Ledecestrescire Artefact Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here