Assassin’s Creed Valhalla: Snotinghamscire Artefact Locaties

Snotinghamscire bevat 8 artefactlocaties in Assassin’s Creed Valhalla. Deze walkthrough leidt je naar alle artefacten in Snotinghamscire Territory en hoe je ze kunt krijgen. Geen van de artefacten kan worden gemist.

Artifact Locaties worden automatisch gemarkeerd door witte pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Ze bevatten de volgende soorten verzamelobjecten: Rigsogur fragmenten, Treasure Hoard kaarten, Flying Papers, Roman Artifacts, Cursed Symbols. Het vinden van alle artefacten is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Snotinghamscire Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Snotinghamscire Mysterie Locaties

Artefact #1: Rigsogur-fragment
Deze Rigsogur-pagina is te vinden in het noorden van de regio, in de stad Hemthorpe. Ga het grote gebouw in dit deel van de stad binnen en kijk naar het noorden om de pagina op een bureau te vinden, achter een scheidingswand.

Artefact #2: Flying Paper: Tattoo Design – Norse Emblem Scheme (voorkant)
Dit Flying Paper is ook te vinden in de stad Hemthorpe, zittend op wat hout aan de zijkant van een hut. Volg het papier op zijn koers, over de objecten en door het kamp. Als je hem kunt inhalen, pak hem dan vast of pak hem op zodra hij het einde van zijn pad bereikt (als je er echter te lang over doet, wordt hij gereset).

Artefact #3: Vervloekt symbool
Dit Vervloekte Symbool is te vinden in het noordwestelijke deel van de regio. Bij de waypoint locatie zie je een grot. Ga naar binnen en verplaats de kleine rots die de weg blokkeert van de grote steen die je kunt verplaatsen. Ga door de spleet, ga verder en kijk naar het symbool op de richel. Schiet erop om het te vernietigen.

Artefact #4: Romeins artefact
Dit Romeinse artefact is te vinden in het centrum van de regio, net ten noordwesten van het fort Ulkerthorpe. Eenmaal op de locatie zie je een groot gebouw. Kijk rechts van de trap voor een richel waar je op kunt vallen. Til de rots op om het Romeinse artefact eronder te vinden.

Artefact #5: Vervloekt symbool
Dit Vervloekte Symbool bevindt zich net ten noorden van Artefact # 4 en Thynghowe. Het gebied heeft een grote cirkelvormige structuur. Klim erop en spring naar binnen. klim naar het bovenste platform van de buitenste ring van het gebouw en volg het met de klok mee. Spring naar het platform in plaats van de trap af en ga dan naar beneden naar de deur onderaan, waar het symbool naast staat.

Artefact #6: Vervloekt symbool
Dit Vervloekte Symbool is te vinden in Minninglow, in het centrale zuiden van de regio. Op de locatie die op de onderstaande kaarten wordt weergegeven, vind je twee grotten die in de heuvel zijn ingebed. Ga de linker naar beneden. Onderweg zie je een sleutel. Raap dat op en ga verder, gebruik die sleutel om de deur te openen. Achter de deur vind je het Vervloekte Symbool op een platform. Spring naar de platforms aan je rechterkant om het te zien en erop te kunnen schieten.

Artefact #7: Treasure Hoard-kaart (Snotinghamscire)
Dit Artefact is te vinden net ten noordoosten van Hemthorpe, in de verlaten bibliotheek. Gebruik in de ruïnes je wapen om de dekking te vernietigen en ga de trap af. Dood de slangen en vernietig de vazen ​​om een ​​opening in de muur te zien. Schuif onder deze opening door en kijk naar rechts om de kaart te zien.

Artefact #8: Romeins artefact
Op deze locatie, in de zuidwestelijke hoek van de regio, vind je midden in een vervallen gebouw een grote plas water. Spring in het water en zwem helemaal naar beneden, vernietig de deurblokkade, om het artefact te vinden.

Dat zijn alle artefacten die je kunt vinden in de Snotinghamscire regio van Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla – Alle Artefact Locaties
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Oxenefordscire Artefact Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Viewpoint Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here