Assassin’s Creed Valhalla: Sciropescire Wealth Locaties

Sciropescire bevat 12 Wealth Locaties in Assassin’s Creed Valhalla. Deze walkthrough leidt je naar alle Wealth Locaties in Sciropescire Territory en hoe je ze kunt krijgen. Twee Wealth Collectibles zijn te missen (Wealth #12 & Wealth #13 in Jotunheim). Je kunt na het verhaal nog steeds terugkeren naar alle kaarten, maar het wordt aanbevolen om alles te verzamelen terwijl je door de regio’s gaat om een niveau omhoog te gaan.

Wealth locaties worden automatisch gemarkeerd door gouden pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Rijkdom (Wealth) omvat de volgende soorten verzamelobjecten: ingots, uitrusting, vaardigheden, vracht. Meestal zijn het kisten met uitrusting en upgradematerialen die worden gebruikt om je personage te verbeteren. Het vinden van alle Wealth items is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Sciropescire Mysterie Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Sciropescire Artefact Locaties

Wealth #1: Gear (Brigandine Cape – Superior Cloak – Bear Gear)
Onderaan de rotswand zie je een boot vol oliekruiken naast een breekbare muur staan. Schiet met een pijl op de olie om de muur open te blazen. Eenmaal binnen volg je het pad, beuk je de gammele houten muur kapot en aan het einde van de gang vind je de kist.

Wealth #2: Cargo
Deze rijkdom is beschikbaar tijdens het overvallen van Wenlocan Abbey.

Wealth #3: Cargo
Deze rijkdom is beschikbaar tijdens het overvallen van Wenlocan Abbey.

Wealth #4: Ingot (Nickel Ingot)
Deze ingot wordt gedragen door een Skirmisher bij Wenlocan Outpost.

Wealth #5: Gear (Brigandine Helm – Superior Helm – Bear Gear)
In een grot in de buitenpost Wenlocan. De weg naar de kist wordt geblokkeerd door een beweegbaar rotsblok.

Wealth #6: Ingot (Nickel Ingot)
Vind deze baar in een kist in een huis in Wesberie.

Wealth #7: Ingot (Nickel Ingot) & Titanium
Volg het nabijgelegen waypoint naar de ingang van de grot (aangegeven op de kaart met een grotpictogram) aan de onderkant van de waterval. Eenmaal in de grot volg je de doorgang totdat je de met puin bedekte heuvel op moet klimmen en door de spleet bij het plafond moet klimmen om de kist te bereiken.

Wealth #8: Ingot (Nickel Ingot)
Deze baar bevindt zich direct onder het snelle reispunt in het gebied. Trek de beweegbare barricade weg van de muur om een traliedeur erachter te onthullen. Maar maak je geen zorgen, het is nog steeds behoorlijk gammel. Vernietig het en pak de kist erin.

Wealth #9: Ingot (Nickel Ingot)
Deze ingot is in Dhustone Quarry. Pak een oliekan van de trap naar het oosten. Blow up the breakable wall to reveal the chest.

Wealth #10: Gear (Sarcophagus Shield – Superior Heavy Shield – Wolf Gear)
Deze ingot is in Dhustone Quarry. Bij een van de gevangenenkooien is een scheur in de grotwand. Ga door de spleet om een overstroomd gebied te vinden waar je doorheen moet zwemmen. De uitrusting bevindt zich op een platform boven en achter je terwijl je aan de oppervlakte komt.

Wealth #11: Ingot (Nickel Ingot)
Deze ingot is in Dhustone Quarry. Pak een oliekan van de trap en blaas het met puin gevulde gat op.

Wealth #12: Throwing Axe Fury (Melee Ability)
Dit is alleen toegankelijk nadat je de Sciropescire-verhaallijn hebt voortgeschreden tot het punt waarop je het kasteel bent binnengevallen. Links van de troonkamer is de vaardigheidskamer, maar het is een afgesloten kamer met 2 traliedeuren. De enige manier om erbij te komen is door de breekbare muur in de gang aan de linkerkant tot ontploffing te brengen. Maar eerst moeten we naar de tegenoverliggende hal aan de rechterkant om 2 oliepotten te pakken, zie hieronder.

Draag de oliekan terug naar de breekbare muur aan de zijkant van de vaardigheidsrunekamer en gooi hem tegen de muur om te laten ontploffen. Dan kan de mogelijkheid worden opgehaald.

Dat is 100% van de Wealth locaties die je kunt vinden in Sciropescire Region in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Ledecestrescire Wealth Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Grantebridgescire Artefact Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here