Assassin’s Creed Valhalla: Sciropescire Mysterie Locaties

Sciropescire bevat 14 mysteries in Assassin’s Creed Valhalla. Deze Assassin’s Creed Valhalla Sciropescire Mysteries Guide leidt je door alle mysterie locaties in het Sciropescire gebied. Geen van de mysteries kan worden gemist.

Mysteries worden automatisch gemarkeerd door blauwe pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Mysteries zijn side missies en andere ontmoetingen in de open wereld. Ze omvatten de volgende soorten: Cairns, Altaren aanbieden, Flytings, Treasures of Britain, World Events, Legendary Animals, Lost Drengrs, Daughters of Lerion, Animus Anomalies, Fly Agarics, Standing Stones. Het voltooien van alle mysteries is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Sciropescire Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Sciropescire Aretfact Locaties

Mystery #1: World Event (Lamb Chops)
Merec heeft een broche ‘verloren’ en heeft uw hulp nodig om deze te ‘vinden’. De twist is dat een van zijn schapen het heeft opgegeten, en nee, je kunt zijn schapen niet doden. Pak een baal stro en laat het in de schaapskooi vallen, en doorzoek alle poepstapels naar de broche. Praat dan met Merec.

Mystery #2: World Event (Paola’s Dream)
Praat met Jason. Dat is het. Dat is de zoektocht.

Mystery #3: Flyting (Ove the Scarred)
Zoek Ove in Quatford en daag hem uit. Gebruik de volgende reacties.

  1. And your thick little skull’s fit for grinding my axe on.
  2. Test your might against mine, and we’ll see how you do.
  3. If its fighting you want, I shall take you on now.

Trouw aan je woord, vecht voor en versla hem om zowel de vlieg als het gevecht te winnen.

Mystery #4: Legendary Animal (Beast of the Hills)
Vind het Beast of the Hills in het ondergrondse gebied ten westen van Uriconium Mines. Versla de gigantische beer en claim zijn hoofd!

Mystery #5: Offering Altar (5x Brown Trout)
Bied het altaar 5 kleine bruine forellen aan, die gemakkelijk te vangen zijn in rivieren in Leicestershire, Sciropescire, Lincolnshire, Eurvicscire, Gloucestershire en Snotinghamscire.

Mystery #6: Standing Stones (Mycel Fold)
Lees de inscriptie op de middelste steen en gebruik Odin’s Sight om delen van het patroon op de stenen te verlichten. Lijn ze uit door naar de afgebeelde positie op de top van de klif te gaan met uitzicht op de stenen.

Mystery #7: World Event (The Puppeteer)
Je hebt misschien andere opmerkingen gezien over mensen die door lijken worden opgelicht, en nu is het jouw beurt om het slachtoffer te worden van deze zwendel.

Of niet. Ga naar het huis boven de lijklocatie.

Trek de beweegbare barricade weg van de muur en beuk de breekbare muur erachter. Ga de ladder af en maak voor eens en voor altijd een einde aan de zwendel.

Mystery #8: World Event (Bewitched)
Je hoort de kreten van een ‘gevangen jongen’ die in een huis is met twee traliedeuren.

Om voorbij de voordeur te komen, schiet je op het slot door het raam aan de achterkant van het huis.

Binnenin zul je zien dat de jongen zich in een afgesloten kamer bevindt en de sleutel in een kamer met nog een traliedeur.

Ga weer naar buiten. Om het slot door het raam te schieten, moet je de heuvel achter het huis beklimmen tot je een uitkijkpunt kunt krijgen waar je het slot boven de vensterbank kunt zien. Schiet vanuit de fotopositie om het slot te vernietigen.

In de voorheen geblokkeerde kamer vind je een verplaatsbare barricade die je uit de weg kunt trekken om de sleutel in een klein verborgen gebied te onthullen. Raap het op en laat de gevangen jongen vrij.

Mystery #9: World Event (Otta, Son of Slugga)
Een gemakkelijke uitdaging tegen Otta Sluggason. Schiet alle vijf de doelen met je pijl en boog voordat de tijd om is. De enige truc hiervoor is om niet voorbij de houten barricade te gaan waar je achter begint.

Mystery #10: World Event (Miracle)
In de directe omgeving van het event waypoint vind je twee mannen die jouw hulp nodig hebben. De eerste is de Lame Man, die je halverwege de heuvel zult vinden. Til hem op en draag hem naar de top, en zet hem dan bij de bron neer. De tweede is de blinde man, die een stuk verder weg is, ten westen van de bron. Praat met hem en leid hem dan terug naar de bron. Zodra beide in de buurt zijn, speelt een filmische film om het evenement te beëindigen.

Mystery #11: Cairn
Stapel de stenen! Kijk of je het kunt doen met 3 bonuspunten voor ruwe vormen.

Mystery #12: Fly Agaric
Zoals bij de meeste drugstrips, zul je veel rare kleuren zien in deze hallucinatie-uitdaging. Gelukkig is dit een simpele. Werk samen met elke vlam in een cirkel van stenen om deze blauw te maken. Elke vlam die geen cirkel van stenen heeft, houdt de vlam rood. Ga dan door de poort om de uitdaging te voltooien.

Mystery #13: World Event (King of the Hill)
Deze is gewoon belachelijk. Als je de heuveltop nadert, hoor je een waarschuwing om niet te naderen. Die u moet negeren. Daag de man uit.

Nadat hij hem gemakkelijk heeft verslagen, zal hij beloven nooit meer iemand uit te dagen. Behalve…

Oké, hij heeft zijn lesje geleerd. Zeker. Of…

Driemaal is scheepsrecht. Nadat je hem verslagen hebt, praat je met de King of the Hill en hij zal toegeven. Tenslotte! (Als je later terugkomt, hoewel je ziet dat hij een nieuwe arena bouwt, een heuvel verderop!)

Mystery #14: Animus Anomaly
Nog een rare animus-anomalie om doorheen te komen. Het pad is in eerste instantie rechttoe rechtaan. Beklim de richels naar de top, wacht dan tot het gevaar voorbij is voordat je over de tralies naar het volgende platform springt en jezelf snel omhoog trekt.

Wacht opnieuw tot het gevaar onder je platform voorbij is, spring dan vooruit naar de eerste balk en parkour continu naar de andere kant en klim omhoog.

Blijf de richels naar boven volgen totdat je de top bereikt, waar je voor een nieuwe laser- en splitterpuzzel staat.

Spring eerst recht vooruit en richt de reflector op de driehoekige splitter. Richt de laser vervolgens op de reflector, waardoor de straal zich splitst en twee verschillende onstabiele platforms stabiliseert.

Beweeg over de gestabiliseerde platforms en vermijd de gevaren.

Spring op de volgende etappe van de koers naar de overkant als de kust veilig is, maar probeer niet beide hindernissen tegelijkertijd te passeren. Er is niet genoeg tijd om het veilig te doen. Spring naar de middelste balk, wacht tot het tweede gevaar weg is en spring dan over naar de veiligheid.

Beklim een paar platforms totdat je weer een laser- en reflectorpuzzel tegenkomt. Er zijn hier twee hindernissen die haaks op elkaar over het hele gebied lopen, dus zorg ervoor dat je niet verblind wordt door de tweede hindernis voordat je springt. Spring eerst recht vooruit en volg het horizontale gevaar terwijl het van u af beweegt. Trek uzelf aan het einde snel overeind voordat het gevaar van richting verandert.

Richt de eerste laser diagonaal tegenover u op de reflector, ga dan naar de reflector en richt deze op het onstabiele platform voor u om deze te stabiliseren. Klim naar het volgende gedeelte.

Laatste puzzel. Tenslotte! Spring naar links naar de laser en gebruik deze om het platform tussen jou en de tweede laser te stabiliseren. Gebruik vervolgens de tweede laser om het platform tussen jou en de reflector te stabiliseren.

Spring naar de reflector en richt deze op het onstabiele platform recht tegenover je. Ga dan terug naar de laser in de hoek en richt deze op de splitter. Je zult merken dat de splitter ervoor zorgt dat de laser een platform aan de linkerkant stabiliseert en reflecteert op het onstabiele platform waarop je de reflector richtte.

Terug naar de eerste laser, en richt deze op het resterende onstabiele platform in je pad om de weg naar het einde te openen. Dwars over en klim naar de laatste reeks platformen. Wacht tot het bovenste gevaar van u af beweegt en het onderste gevaar om van richting te veranderen en naar rechts beweegt voordat u naar beneden springt.

Wacht vervolgens tot het bovenste gevaar van richting verandert en ga over uw hoofd voordat u omhoog klimt.

Ren de hoek om en spring naar de richel aan de muur tegenover je. Hang aan deze richel totdat het lagere gevaar onder je door gaat, laat je dan vallen en volg het lagere pad.

Aan het einde klim je naar de top waar je even veilig bent. Wacht opnieuw tot het gevaar onder je voorbij is, spring dan vooruit voordat het van richting verandert.

Aan het einde klim je omhoog, draai je rechts en wacht je tot het gevaar boven je hoofd is voordat je naar de top van het volgende platform klimt. Je bent veilig als je aan de rand blijft hangen en pas optrekt als het voorbij is.

Spring over naar het volgende platform en spring dan over naar de richel, volg de platforms tot je een hoge toren bereikt met gevaren die aan alle vier de zijden op en neer bewegen.

De truc om door dit gebied te komen, is op te merken dat de gevaren zich met verschillende snelheden verplaatsen. Volg het snelle gevaar recht voor je tot een langzamer gevaar naar links of rechts beneden je langs je heen beweegt, ga dan de hoek om naar het nu veilige gezicht met het langzamere gevaar onder je dat niet in staat is om in te halen.

Spring ten slotte over de balken, klim de richels op naar de top van het platform en pak de gegevens aan het einde.

Dat is 100% van de mysteries die je kunt vinden in Sciropescire Region in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Mystery Guide
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Hamtunscire Wealth Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Oxenefordscire Mysterie Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here