Assassin’s Creed Valhalla: Rygjafylke Mysterie Locaties

Rygjafylke bevat 13 mysteries in Assassin’s Creed Valhalla. Deze Assassin’s Creed Valhalla Rygjafylke Mysteries guide leidt je door alle mysterie locaties in het Rygjafylke Territory in Noorwegen. Geen van de mysteries kan worden gemist, maar er zijn twee vermiste Wealth items in Jotunheim. Het wordt aanbevolen om alles te verzamelen terwijl je door de regio’s gaat om een niveau omhoog te gaan.

Mysteries worden automatisch gemarkeerd door blauwe pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Mysteries zijn side missies en andere ontmoetingen in de open wereld. Ze omvatten de volgende soorten: Cairns, Altaren aanbieden, Flytings, Treasures of Britain, World Events, Legendary Animals, Lost Drengrs, Daughters of Lerion, Animus Anomalies, Fly Agarics, Standing Stones. Het voltooien van alle mysteries is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Rygjafylke Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Rygjafylke Aretfact Locaties

Mystery #1 – World Event (The Silver-Tongued Traitor)
Praat met Sulke en uiteindelijk zal hij wegrennen en moet je hem achtervolgen. Hiervoor kun je het beste op je paard klimmen en hem de sneeuw in volgen. Uiteindelijk, na hem een korte tijd gevolgd te hebben, zal hij stoppen en zal er een filmpje spelen. Hij zal je een Bloody Key geven en je kunt teruggaan naar waar je hem vond en de kist openen.

Mystery #2 – Flyting (Manning, Fighter of Wolves)
Doe mee met Flyting. De drie keuzes die u moet kiezen, zijn:

  • What you make up in muscles, you’re lacking in spine.
  • They seem perfectly placed to give children a scare.
  • No, you’re quite like your arms: just incredibly thick.

Mystery #3 – World Event (Raider Recruit)
Praat met de oude man en volg hem naar de haven, waar je twee vuistgevechten aangaat. De eerste is tegen twee tegenstanders, dan is de derde een één-tegen-één. Beide zijn gemakkelijk als je vasthoudt aan ontwijken en vervolgens tegengaat met eigen stoten. U kunt ook op elk moment genezen. Zodra je het tweede gevecht hebt gewonnen, ontvang je je beloning.

Mystery #4 – World Event (The Hunt for Honor)
Je zult een wolf moeten vinden en deze terugbrengen naar de man zodat hij hem kan doden. Ga iets naar het noordoosten vanaf het startpunt van de zoektocht om een open plek met drie wolven te vinden. Trek hun aandacht en ren terug naar de man, die er dan een zal bevechten. Het zal niet goed voor hem aflopen en de missie zal eindigen, dus je kunt de klus zelf afmaken of gewoon vertrekken.

Mystery #5 – World Event (The Plight of the Warlock)
Volg de Hunter over de weg naar het zuidoosten, waar je een huis tegenkomt (aangegeven door het groene karakterpictogram in de onderstaande screenshots). Praat met de Warlock en je hoort de andere kant van het verhaal. De twee zullen dan vechten en je kunt ervoor kiezen om een van beide te doden, of het gevecht zelf te laten spelen. Wat je ook kiest, plunder het lichaam / de lichamen om je beloning te claimen.

Mystery #6 – Legendary Animal (Elk of Bloody Peaks)
Je vecht tegen dit legendarische beest in een enkel gevecht. Je kunt de beproefde ontwijkings- en aanvalsmethode gebruiken, maar de beste manier om schade toe te brengen, is door je boog te gebruiken en op de zwakke plek op zijn zijkant, net boven de benen, te richten. Het valt op de grond, waardoor je een verdovingsaanval kunt doen met R3 en aanzienlijke schade kunt aanrichten.

Mystery #7 – World Event (The Dreamwalking Warrior)
Praat met de slapende krijger en volg hem terwijl hij langzaam door de sneeuw naar een zipline loopt. Volg hem nadat hij het heeft gebruikt naar beneden en praat met hem om dit te voltooien.

Mystery #8 – World Event (Comb of Champions)
Een gedicht op de bank naast de gever van de zoektocht geeft een hint dat de kam zich bij de waterval bevindt. Ga het meer in en duik naar beneden naast de verste rots in het meer (locatie weergegeven als de groene pijl hieronder) en blijf naar beneden duiken in het gat dat je vindt. Gebruik Odin’s Sight om de kam te laten verschijnen als een witte glans, pak hem op en ga dan terug naar de vrouw.

Mystery #9 – Lost Drengr (Erik Loyalskull)
Als je deze mysteries opruimt de eerste keer dat je door elke regio speelt, is het aan te raden om later terug te komen voor deze, want bij een laag energieniveau is het waarschijnlijk dat de Drengr je zal vermoorden, zelfs op de moeilijkheidsgraad Easy. Het wordt aanbevolen om in ieder geval Power 50 te hebben voordat je met hem vecht.

Zorg ervoor dat je het gevecht aangaat met zoveel rantsoenen als je kunt dragen. De sleutel tot succes is afweren, alsof je zijn stamina uitgeput raakt, kun je een verdovingsaanval doen met: r3: die de helft van zijn gezondheid afneemt. Speel niet agressief, want hij zal je afweren en tegenwerken. Ontwijk zijn bijl-werpaanval (aangegeven door de rode indicator boven zijn hoofd) en pareer de aanvallen met een oranje gloed. Raak hem na elke parering met een paar lichte aanvallen, maar word niet hebberig, anders zal hij zich verzetten. Verminder zijn uithoudingsvermogen totdat je de special kunt gebruiken en je zou bijna klaar moeten zijn.

Mystery #10 – World Event (Old Man on the Edge)
Help de man om de kratten van de klif te gooien. Pak ze op met je driehoek en mik dan over de klif met L2 en gooi met R2.

Mystery #11 – Fly Agaric
Lees eerst het briefje op de bank en eet daarna de hallucogene paddenstoel. Er zijn 6 poorten in de cirkel en je moet er 3 op volgorde passeren (volgens de notitie). Ga eerst door de poort naast het standbeeld van Thor (hij zwaait met de hamer), dan Freyja (het enige vrouwelijke standbeeld) en dan tenslotte de Alvader (de enige poort links met een standbeeld ernaast).

Mystery #12 – World Event (A Desperate Bounty)
Volg de man naar het noorden naar een bosgebied waar bandieten in een val springen die zelfs Stevie Wonder kon zien aankomen. Dood ze allemaal, inclusief een Cuthroat die graag zand in je gezicht trapt met een speciale aanval, en praat dan met de man om dit te voltooien.

Mystery #13 – World Event (A New England)
Volg de man rond het eiland tijdens je rondreis door ‘Engeland’. Uiteindelijk zul je met een dummy moeten communiceren en krijg je weer een filmpje. Er verschijnt een dialoogkeuze, dus kies een van beide en je maakt dit mysterie af.

Dat is 100% van de mysteries die je kunt vinden in de Rygjafylke regio in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Mystery Guide
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Rygjafylke Wealth Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Suthsexe Wealth Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here