Assassin’s Creed Valhalla: Rygjafylke Artefact Locaties

Rygjafylke bevat 3 artefactlocaties in Assassin’s Creed Valhalla. Deze walkthrough leidt je naar alle artefacten in Rygjafylke Territory (Noorwegen) en hoe je ze kunt krijgen. Geen van de artefacten kan worden gemist.

Artefact Locaties worden automatisch gemarkeerd door witte pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Ze bevatten de volgende soorten verzamelobjecten: Rigsogur fragmenten, Treasure Hoard kaarten, Flying Papers, Roman Artifacts, Curse Symbols. Het vinden van alle artefacten is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed – Rygjafylke Wealth Locaties
Assassin’s Creed – Rygjafylke Mysterie Locaties

Artefact #1: Flying Paper
Op het zuidwestelijke eiland Rygjafylke, in de stad Stavanger, op het dak van een huis. Als je dicht bij de pagina komt, vliegt hij toe, volg hem helemaal tot het einde totdat hij stopt.

Artefact #2: Flying Paper
Ook op het zuidwestelijke eiland Rygjafylke, in de stad Stavanger, op het dak van een huis. Als je dicht bij de pagina komt, vliegt hij toe, volg hem helemaal tot het einde totdat hij stopt.

Artefact #3: Treasure Hoard-kaart
In het noordoosten van de regio Rygjafylke, op de begane grond van een huis. Je kunt gewoon door de voordeur naar binnen lopen en het zit op een tafel, niets verborgen.

Dat is alles van de artefacten die je kunt vinden in de Rygjafylke regio van Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla – Alle Artefact Locaties
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Daughters Of Lerion Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Hordafylke Artefact Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here