Assassin’s Creed Valhalla: Oxenefordscire Wealth Locaties

Oxenefordscire bevat 22 Wealth Locaties in Assassin’s Creed Valhalla. Deze walkthrough leidt je naar alle Wealth Locaties in Oxenefordscire Territory en hoe je ze kunt krijgen. Twee Wealth Collectibles zijn te missen (Wealth #12 & Wealth #13 in Jotunheim). Je kunt na het verhaal nog steeds terugkeren naar alle kaarten, maar het wordt aanbevolen om alles te verzamelen terwijl je door de regio’s gaat om een niveau omhoog te gaan.

Wealth locaties worden automatisch gemarkeerd door gouden pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel reizen). Rijkdom omvat de volgende soorten verzamelobjecten: ingots, uitrusting, vaardigheden, vracht. Meestal zijn het kisten met uitrusting en upgradematerialen die worden gebruikt om je personage te verbeteren. Het vinden van alle Wealth items is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Oxenefordscire Mysterie Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Oxenefordscire Artefact Locaties

Wealth #1: Ingot (Nickel Ingot)
De wealth zal een Nickel ingot zijn die wordt gedragen door een van de moordenaars in Linforda.

Wealth #2: Cargo (Raw Materials)
The Wealth is in een gebouw rond de abdij van Saint Albanes. Forceer de deur en forceer de kist erin.

Wealth #3: Cargo (Raw Materials)
The Wealth is in de grote kerk in de abdij van Saint Albanes. Klim omhoog naar het raam boven de hoofdingang en schiet het eruit met je boog om naar binnen te gaan. Laat je vallen en breek het slot op de voordeur met tralies zodat je weer naar buiten kunt.
Net ten oosten van de hoofdingang staat een kraam met vuurpotten erin. Pak er een op en ga terug de kerk in.
Binnen zal er een breekbare muur zijn. Gooi de vuurpot naar de muur om deze te vernietigen en de Wealth kist te onthullen.

Wealth #4: Cargo (Raw Materials)
The Wealth is in een gebouw rond de abdij van Saint Albanes. Forceer de deur en forceer de kist erin.

Wealth #5: Cargo (Raw Materials)
The Wealth is in een gebouw rond de abdij van Saint Albanes. Forceer de deur en forceer de kist erin.

Wealth #6: Ingot (Nickel Ingot)
The Wealth is in een gebouw rond de abdij van Evisham. De deur wordt geblokkeerd, dus ga langs de achterkant van het gebouw en sla door een zwak punt in de muur om toegang te krijgen. Je vindt de kist op een hoger niveau waar je naar toe moet klimmen.

Wealth #7: Cargo (Raw Materials)
The Wealth is in een gebouw rond de abdij van Evisham. De deur is op slot, maar de sleutel wordt gedragen door een vaandeldrager in het gebied.

Wealth #8: Cargo (Raw Materials)
The Wealth is in een kerk in Evisham Abbey. Forceer de deur en forceer de kist erin.

Wealth #9: Ingot (Nickel Ingot)
The Wealth is in een gebouw in het dorp Perie. Het huis zal afgesloten zijn. Gebruik je raaf om de sleutel op korte afstand te vinden. De sleutel bevindt zich voor een huis, verborgen achter een beweegbaar rotsblok. Stop bij het huis net ten zuidwesten van de baar om vuurpotten te vinden en ga dan terug naar de gesloten deur. Ontgrendel de deur, ga naar binnen en je zult een breekbare muur vinden die een trap naar de kelder blokkeert. Gebruik de vuurpot om de muur te vernietigen en claim je beloningen.

Wealth #10: Gear (Magister’s Vambraces – Superior Bracers – Raven Gear)
The Wealth is in het dorp Buckingham. De deur naar de kerk is op slot. Vind de sleutel, net buiten op een bankje voor de gesloten deur. Eenmaal binnen kijk je omhoog om een ladder te zien die buiten bereik is. Schiet op de katrol om deze te laten zakken en klim dan naar de verdieping erboven. Je vindt de Vambraces van de Magister in een kist in de hoek.

Wealth #11: Ingot (Nickel Ingot)
Deze rijkdom is in een huis in het bos, bewaakt door een Goliath. De sleutel van de kist ligt op een tafel in een tent net ten noorden van het huis.

Wealth #12: Ingot (Nickel Ingot)
Deze rijkdom bevindt zich in de Leah Villa Garrison in een kamer met een traliedeur. Schiet het slot van buitenaf door een raam. De kamer is alleen toegankelijk via een afgesloten kamer omdat je wealth #13 krijgt.

Wealth #13: Ability (Feign Death – Melee Ability)
Vind de sleutel op een tafel in het grote gebouw aan de oostkant van de binnenplaats. Ontgrendel de deur en je zult het Tome of Knowledge recht voor je zien, en de deur om Wealth #12 aan je rechterkant te krijgen.

Wealth #14: Ingot (Nickel Ingot)
Deze rijkdom bevindt zich in de Leah Villa Garrison, op een soldaat in de kamer waar je de sleutel tot rijkdom #13 vond.

Wealth #15: Gear (Magister’s Robes – Superior Torso – Raven Gear)
Deze rijkdom bevindt zich in de Leah Villa Garrison, achter een breekbare muur. Achter het gebouw met de breekbare muur staat een gebouw met een traliedeur. Om toegang te krijgen tot dat gebouw, ga je langs de traliedeur en klim je de ladder naar het zuiden op. Kijk bovenaan de ladder naar links om een beweegbare barricade te zien. Schuif de barricade naar links om een raam te onthullen dat je kunt gebruiken om het gebouw binnen te komen. Eenmaal binnen, breek je het slot op de deur kapot en pak je een van de vuurpotten die in de kamer staan. Ga terug naar de breekbare muur en vernietig deze met de vuurpot. Binnenin vind je een buitkist met daarin Magisters Robes.

Wealth #16: Gear (Magister’s Trousers – Superior Pants – Raven Gear)
Deze rijkdom is in Oxenforde. Kijk omhoog naar de toren in dit gebied en schiet met een pijl het glas-in-loodraam boven de balk uit. Klim omhoog en ga door het kapotte raam. Kijk omhoog en je ziet een breekbaar paneel in het plafond waar je met een pijl op kunt schieten. Klim naar de verdieping erboven. Er zal een verplaatsbare barricade voor je zijn, maar er is een obstakel dat deze blokkeert. Kijk omhoog om een breekbare katrol te zien die aan een kroonluchter is bevestigd. Schiet op de katrol om de kroonluchter te laten vallen die het obstakel achter de barricade zal vernietigen. Duw de barricade de kamer in en klim over obstakels om de kist te bereiken.

Wealth #17: Ability (Vengeance of Thor Melee Ability)
Direct onder Rijkdom # 16 vind je nog een barricade die je kunt verplaatsen om een gat te onthullen dat naar de kamer beneden leidt. In deze kamer vind je een sleutel. Pak het op en sla het slot van de traliedeur kapot om naar buiten te gaan. Ga naar het noorden van de toren om een afgesloten gebouw te vinden dat je nu kunt openen. Binnenin zal het Boek van Kennis zijn.

Wealth #18: Ingot (Nickel Ingot)
Deze rijkdom bevindt zich in het verlaten heiligdom van Camulus. Er is een scheur in de muur aan de westkant van het heiligdom die naar binnen leidt, maar de kist heeft twee sleutels nodig om te openen. De eerste is in een klein gebouw ten noorden van het heiligdom. Klim naar het dak van het gebouw en je ziet een breekbaar vloergedeelte en een voorraad vuurpotten. Gebruik de vuurpotten om het gat open te blazen en val naar beneden in het gebouw. Je vindt de sleutel aan de voet van een hoog standbeeld in een pot. De tweede sleutel bevindt zich bovenop een pilaar aan de rand van het heiligdom. Gebruik je raaf om hem gemakkelijk te vinden, klim dan omhoog en grijp hem. Met beide sleutels in de hand ga je de spleet in om de kist te vinden in een donkere kamer onder het heiligdom.

Wealth #19: Ingot (Nickel Ingot)
Deze rijkdom is in Evinghou Tower. Beklim de noordwestkant van de toren en je ziet een dichtgetimmerd raam dat je kunt inslaan om toegang te krijgen. Binnenin vind je een Goliath die de baar draagt.

Wealth #20: Ingot (Nickel Ingot)
Deze rijkdom is in het dorp Hammeham. De Wealth zit achter een gesloten deur. Vind de sleutel in een klein gebouw net ten westen van de deur. In het gebouw wordt de sleutel verborgen onder een beweegbare barricade. Schuif het naar links om het te onthullen. Open de gesloten deur om de Wealth-kist met de baar te onthullen.

Wealth #21: Ability (Man’s Best Friend Ranged Ability)
Deze rijkdom ligt aan de rand van Lunden, in Crepelgate Fort. Je ziet het waypoint in een wachttoren, maar de ingang is geblokkeerd. Cirkel in plaats daarvan rond de toren totdat je een houten constructie tegen de zijkant van de toren ziet. Ga onder de houten structuur door en je ziet een onbedekt raam boven je dat je kunt gebruiken om de toren binnen te gaan. Klim omhoog en ga door het raam. Binnenin schuif je een verplaatsbare barricade opzij om een gat in de vloer te vinden dat je kunt gebruiken om de kamer beneden te betreden waar je het Boek van Kennis vindt.

Wealth #22: Gear (Shishi Guard – Superior Light Shield – Wolf)
Deze rijkdom is in Cyne Belle Castle. Je moet de Oxenefordscire vooruitschuiven totdat je het kasteel verovert. Dan kun je de hoofdkamer betreden via de grote kasteeldeur (begane grond).

Dat is 100% van de Wealth locaties die je kunt vinden in Oxenefordscire Regio in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Orlog Player Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Jorvik Artefact Locaties

1 REACTIE

  1. It’s actually a nicе and helpful piece of info. I’m happy that yoᥙ simpⅼy shared tһis useful іnfo with me.
    Thank you for sharing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here