Assassin’s Creed Valhalla: Oxenefordscire Mysterie Locaties

Oxenefordscire bevat 10 mysteries in Assassin’s Creed Valhalla. Deze Assassin’s Creed Valhalla Oxenefordscire Mysteries Guide leidt je door alle Mystery Locaties in het Oxenefordscire Territory. Geen van de mysteries kan worden gemist.

Mysteries worden automatisch gemarkeerd door blauwe pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Mysteries zijn side missies en andere ontmoetingen in de open wereld. Ze omvatten de volgende soorten: Cairns, Altaren aanbieden, Flytings, Treasures of Britain, World Events, Legendary Animals, Lost Drengrs, Daughters of Lerion, Animus Anomalies, Fly Agarics, Standing Stones. Het voltooien van alle mysteries is nodig voor de trofee: Completionist All the Way! 

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Oxenefordscire Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Oxenefordscire Aretfact Locaties

Mystery #1: Flyting (Hogg the Burly)
Dit mysterie bevindt zich net buiten Oxeneford. Versla Hogg the Burly in een gemakkelijke vliegende overwinning.
De reacties zijn vrij duidelijk:

  1. “You’re barely an insect, a fly that I’ll swat.”
  2. “You’re posessed of a baldness that’s scared off your hair.”
  3. “You’ve the brain of a donkey, to challenge a Norse.”

Mystery #2: World Event (Permission to Weep)
Ontmoet Sten naast een brandende brandstapel van zijn hele overvallenploeg. Hij vertelt een vreselijk verhaal van wee dat een van de twee resoluties kan hebben. Als je een charisma van 3 hebt, kun je hem bevelen om te huilen om zijn beklagenswaardige toestand. Anders moet je met hem vechten

Mystery #2: World Event (Permission to Weep)
Ontmoet Sten naast een brandende brandstapel van zijn hele overvallenploeg. Hij vertelt een vreselijk verhaal van wee dat een van de twee resoluties kan hebben. Als je een charisma van 3 hebt, kun je hem bevelen om te huilen om zijn beklagenswaardige toestand. Anders moet je met hem vechten.

Mystery #3: Fly Agaric
Volg Eivor op een andere drugstrip, die altijd opmerkelijk saaie hallucinaties zijn. In deze hallucinatie-uitdaging zijn er vijf poorten om doorheen te gaan, elk met een ander aantal kruisen ernaast. Beginnend met de gateway die recht voor je is (die één kruis heeft), betreed je de poorten in numerieke volgorde van 1 tot 5. De volgorde is midden, midden rechts, uiterst links, midden links, uiterst rechts.

Mystery #4: World Event (The Anchoress)
De deur van dit kleine gebouw wordt afgesloten, dus ga terug om het slot eruit te schieten. Ga het gebouw binnen en ga de ladder af. Volg de doorgang om met de Anchoress te praten, en als je een Charisma van 2 hebt, kun je haar overtuigen om naar buiten te komen. Het wereldevenement zal eindigen zodra ze naar buiten stapt.

Mystery #5: Legendary Animals (The Corpse Feeders)
Zodra je bij het Legendary Animal pictogram aankomt, wordt een korte filmpje afgespeeld en word je aangevallen door 3 wolven. Dood ze alle 3 om dit mysterie te voltooien. Haal er een voor een uit. Hoe minder er over zijn, hoe gemakkelijker het wordt. Als je problemen hebt, keer dan later terug op een hoger niveau of verminder de moeilijkheidsgraad tot eenvoudig in gameplay-opties.

Mystery #6: World Event (A Dog’s Rescue)
Voor een brandend gebouw vind je een vrouw in nood. Praat met haar en ze zal je vragen om haar hond uit het vuur te redden. De voorkant wordt volledig overspoeld, dus je moet naar de achterkant van het gebouw gaan.

Breek de breekbare muur en spring erdoorheen. Uw taak zal niet alleen zijn om de hond te vinden, maar ook om een pad te banen om te ontsnappen. Kijk naar links en je ziet een barricade die wordt geblokkeerd door een pot aan de linkerkant.

Breek de pot en verplaats de barricade om een andere breekbare muur te onthullen die je kunt breken om de uitgang te onthullen. Direct naast de uitgang is er nog een breekbare muur om te vernietigen.

Ga door de geopenbaarde doorgang om een andere breekbare muur te vinden om te vernietigen. Achter deze muur vind je Dandelion Puff die geen hond is, maar eigenlijk een vos!

Leid de vos terug naar de vrouw en praat met haar om het evenement te beëindigen.

Mystery #7: World Event (The Last Raid)
Praat met de verwarde Alvar om deze zoektocht te beginnen. Hij bereidt zich voor op een denkbeeldige inval en heeft jouw denkbeeldige hulp nodig.

Gebruik Odin’s Sight om te zien welke items in het gebied interactief zijn en klik erop om Alvar’s opmerkingen te activeren.

Na interactie met het erts, de vis en de pijlen, zal Alvar zeggen dat hij klaar is om te lanceren en vraagt hij je op je hoorn te blazen.

Helaas zijn wolven het enige dat je oproept! Dood alle wolven en praat met Alvar om dit evenement te beëindigen.

Mystery #8: World Event (Nostalgia)
Deze bejaarde boer is ook bedeesd, aangezien hij u voor zijn dochter aanziet en om hulp vraagt bij het verplaatsen van kratten.

Pak de kratten op en leg ze op het dek achter de man, ga dan naar een bank waar hij een verhaal zal vertellen.

Vraag hem elke keer dat hij in slaap valt door te gaan totdat hij het hele verhaal vertelt.

Mystery #9: World Event (Fishing Lesson)
Nel zoekt haar broer, die in een vis is veranderd? Of je haar nu gelooft of niet, speel mee.

Je moet de Fishing Hut in Raventhorpe hebben gebouwd om de actie Vislijn te ontgrendelen. Vang vis totdat Nels bedrog wordt onthuld.

Wees een goede Viking en geef ze toch de vissen om het wereldevenement af te maken.

Mystery #10: Animus Anomaly
Op een klif bij het aquaduct zul je een Animus Anomaly ontdekken, en zodra je hem aanraakt, bevriest de wereld om je heen en heb je de controle over Layla in een virtuele ruimte.

Ren langs het aquaduct tot je bij een blauw platform komt. Draai naar rechts en ga de reeks blauwe platforms af naar een lager niveau.

Onderaan draai je naar links en ga je langs een andere reeks platforms tot je bij een sleepbare reflector komt. Trek het terug totdat het de straal weerkaatst op een onstabiel platform in de verte, dat zal stabiliseren.

Ga voorbij de reflector en spring over weer een reeks platforms die onder de brug door naar de andere kant leiden, klim aan het einde omhoog en draai naar rechts. Volg de platforms tot je het nieuw gestabiliseerde platform bereikt, klim dan omhoog en draai naar links.

Spring naar een platform met twee sleepbare reflectoren die je moet plaatsen om de lichtstraal naar een ander onstabiel platform te reflecteren. De truc is om de positie van de reflectoren om te keren om ze correct te positioneren. Lijn één reflector uit om het platform te snijden en lijn vervolgens de tweede reflector uit om ervoor te zorgen dat de straal de eerste reflector raakt.

Ga terug zoals je kwam tot je de eerste sleepbare reflector bereikt, en duw hem terug in zijn oorspronkelijke positie zodat hij het platform in lijn met het aquaduct stabiliseert. Klim dan terug naar het oorspronkelijke pad.

Ren langs het pad totdat het zich splitst. Neem het juiste pad en blijf doorgaan tot je bij het rode gevaar komt. Deze obstakels zullen desynchronisatie veroorzaken als je ze raakt (of als ze je raken).

Wacht tot de weg vrij is, spring dan over naar de richel en spring onmiddellijk naar de top van het platform.

Spring over de platforms naar de top en wacht tot de gevaren verdwenen zijn voordat je verder gaat. Zorg ervoor dat je het linkerpad neemt, anders zal het gevaar je waarschijnlijk raken voordat je rechts op het platform kunt komen.

Klim naar de top en glijd dan voor je de helling af. Als de hindernissen omhoog / naar rechts bewegen, gebruik dan continue parkour om naar de balk te springen en dan onmiddellijk naar de richel aan de andere kant, en klim meteen omhoog.

Recht vooruit zie je twee hindernissen die lijken te worden geraakt als je erover springt, maar ze bevinden zich eigenlijk achter de muur voor je. Spring naar de richel en klim dan omhoog. Eenmaal bovenaan draai je rechts en spring je naar de balk tegenover je.

Recht vooruit zie je twee hindernissen die lijken te worden geraakt als je erover springt, maar ze bevinden zich eigenlijk achter de muur voor je. Spring naar de richel en klim dan omhoog. Eenmaal bovenaan draai je rechts en spring je naar de balk tegenover je..

Vanuit deze positie is het veel gemakkelijker om de gevaren te vermijden. Wacht tot het pad vrij is en spring dan over naar de platforms aan de andere kant.

Draai naar links en spring op het platform, draai dan rechts om de anomalie recht te schieten. Werk ermee om de missie te beëindigen.

Dat is 100% van de mysteries die je kunt vinden in Oxenefordscire Region in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Mystery Guide
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Sciropescire Mysterie Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here