Assassin’s Creed Valhalla: Oxenefordscire Artefact Locaties

Oxenefordscire bevat 13 artefactlocaties in Assassin’s Creed Valhalla. Deze walkthrough leidt je naar alle artefacten in Oxenefordscire Territory en hoe je ze kunt krijgen. Geen van de artefacten kan worden gemist.

Artifact Locaties worden automatisch gemarkeerd door witte pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Ze bevatten de volgende soorten verzamelobjecten: Rigsogur fragmenten, Treasure Hoard kaarten, Flying Papers, Roman Artifacts, Cursed Symbols. Het vinden van alle artefacten is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Oxenefordscire Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Oxenefordscire Mysterie Locaties

Artefact #1: Romeins artefact
Dit artefact bevindt zich in een grot onder de Evinghou-toren. Laat je vallen op de klif onder de toren en gebruik het standbeeld als een herkenningspunt.

Kijk naar het oosten en je ziet een deuropening met een beweegbare barrière, maar deze wordt geblokkeerd door een obstakel aan de andere kant. Ga in plaats daarvan naar rechts van de deur en beklim de kleine klif boven de wagen. Kijk naar links en je ziet een scheur in de muur waar je doorheen kunt persen.

In de grot zie je een rooster waar je doorheen kunt schieten om de obstakels te vernietigen die de beweegbare barrière blokkeren. Vernietig de drie potten, ga dan terug naar de barrière en duw hem de kamer in.

Kijk naar links en je ziet het artefact hier op een klein altaar.

Artefact #2: Romeins artefact
Dit artefact bevindt zich in een kamer aan de voet van deze niet nader genoemde ruïnes. Er is een gesloten deur aan de noordkant van de ruïnes, met een sleutel verborgen in een hoek van de binnenplaats. Gebruik Odin’s Sight om zijn positie te bepalen.

Je zult een steen moeten pakken en opzij moeten schuiven om de sleutel te kunnen pakken.

Ga terug naar de gesloten deur en open deze om het artefact recht voor je op een tafel te vinden.

Artefact #3: Romeins artefact
Het artefact is verborgen in een doorgang onder deze ruïnes. Om er toegang toe te krijgen, moet je het puin vernietigen dat dit gat blokkeert. Gelukkig is er een cache met vuurpotten bovenop het platform direct aan de overkant van de blokkade.

Klim naar de top van het platform, pak een pot en loop voorzichtig terug over het touw om de top van een pilaar te bereiken. Je kunt de pot niet ver genoeg gooien om bij de blokkade te komen, dus draai links en spring naar de pilaar naast je.

Vanuit dit uitkijkpunt zou je de juiste plek moeten kunnen raken, zorg er wel voor dat je een beetje hoog mikt voordat je hem gooit. Zolang je dichtbij bent, zou de explosie het puin moeten opruimen. Zo niet, ga dan terug voor een nieuwe vuurpot en probeer het opnieuw.

Zodra de weg vrij is, val je door het gat, stap door een deuropening en het artefact zal op een nabijgelegen tafel liggen.

Artefact #4: Flying Papers
Dit vliegende papier begint precies boven het langhuis in dit gebied. Ga er gewoon naar toe en volg het totdat je het kunt oppakken. Geef zoals altijd nooit op bij het volgen van een van deze papers, want in tegenstelling tot eerdere Assassin’s Creed-games, stopt de paper aan het einde van zijn route en blijft hij enkele seconden zichtbaar. Zolang je nog in de goede richting reist, zou je elke keer het papier moeten kunnen opvangen.

Artefact #5: Vervloekt symbool
Bij twee vlammende beeltenissen vind je een put gevuld met een brandbaar gifgas. Je kunt een zaklamp aansteken en deze naar het gas gooien om hem tijdelijk te zuiveren, maar hij komt na een paar seconden terug, dus beweeg snel.

Aan het einde van het korte pad vind je een breekbare vloer die je met een pijl kunt vernietigen.

Laat je vallen, draai je om en schiet de vervloekte schedel in de nis om hem te vernietigen.

Artefact #6: Treasure Hoard-kaart
Deze kaart bevindt zich in een mijn die toegankelijk is vanuit Eatun Barn naar het zuiden. De ingang van de mijn wordt geblokkeerd door een breekbare muur. Vind een voorraad vuurpotten voor een klein huis, net rechts van de ingang. Pak er een op en vernietig de blokkade.

Binnenin vind je een grote kamer met een standbeeld erin. Je ziet een sleutel aan de hand van het standbeeld, maar deze is alleen voor de buitkist op de richel aan de rechterkant en heeft niets te maken met de kaart.

Voorbij het standbeeld aan de linkerkant van de kamer is een beweegbare rotsblok. Trek het uit de weg en schuif door de spleet die wordt onthuld en je zult de kaart in de buurt vinden.

Lees de kaart om een ​​idee te krijgen van de locatie van de schat. Het is eigenlijk vrij dichtbij in het zuiden, op een heuvel ten westen van Cyne Belle Castle.

Ga naar het zuiden en je ziet de boom van een heel eind weg, hij is veel groter dan de bomen eromheen.

Breek de houten putafdekking kapot en laat je vallen in de put eronder. De schatvoorraad wordt begraven in een hoek van de grot bij een houweel en een vlag.

Artefact #7: Flying Papers
Dit vliegende papier begint bovenop een balk die aan de schoorsteen van een klein huis is bevestigd.

Ga er gewoon naar toe en volg het totdat je het kunt oppakken met: tr :. Geef zoals altijd nooit op bij het volgen van een van deze papers, want in tegenstelling tot eerdere Assassin’s Creed-games, stopt de paper aan het einde van zijn route en blijft hij enkele seconden zichtbaar. Zolang je nog in de goede richting reist, zou je elke keer het papier moeten kunnen opvangen.

Artefact #8: Rigsogur-fragment
Dit artefact bevindt zich op dezelfde locatie als Oxenefordscire Mystery #7, Wereldevenement “The Last Raid” . Zoek de saga-pagina op de sloep die Alvar aan het voorbereiden is.

Artefact #9: Vervloekt symbool
Om bij dit vervloekte symbool te komen, moet je een muur aan de bovenkant van het pad afbreken. Om een ​​vuurpot te krijgen, ga je het pad links van de muur op. Bovenaan het pad zal een zip-line zijn die je naar het andere kleine eiland in dit meer zal leiden, en je landt direct naast een voorraad vuurpotten. Kies er een en bereid je voor op een platformactie. Je zult het eiland moeten bereiken met de breekbare muur zonder in het water te vallen of de pot te breken.

Draai naar het noorden en je ziet een touw tussen palen gespannen, net boven het water. Ren over het touw en draai dan naar links.

Spring over de platforms naar een andere paal met een touw in het westen dat onder de waterlijn duikt. Gelukkig zit het touw nog dicht genoeg bij het oppervlak om te voorkomen dat je de vuurpot onderuit gaat.

Spring over naar een half verzonken dak en ren naar het andere uiteinde, spring dan naar het platform naast het dak. strekt zich uit tot net onder de waterlijn naar het zuiden.

Spring over naar het vierkante vlot, draai dan links en spring naar de paal die uit het water steekt, en dan naar de paal erachter. Kijk vanaf deze paal naar beneden en je zult een touw zien.

Volg dit touw door het water en je zult ongeveer halverwege automatisch overgaan op een ander touw. Blijf het touw volgen tot je de paal aan het einde bereikt. Kijk naar links en je kunt naar een boomstam springen waarmee je weer naar het eerste eiland kunt springen.

Gooi de vuurpot tegen de muur om hem te vernietigen, en schiet dan het vervloekte symbool achter de muur om hem te vernietigen.

Artefact #10: Romeins artefact
Net ten westen van de abdij van Saint Albanes is een kleine ruïne met een breekbare vloertegel. Om een ​​vuurpot te krijgen, moet je helemaal teruggaan naar de abdij van Saint Albanes en hopen dat je het kunt redden zonder aangevallen te worden.

Vernietig de tegel met de vuurpot en laat hem vallen, en het artefact zal recht voor je zijn op een altaar.

Artefact #11: Treasure Hoard-kaart
In Hammeham is er een dichtgetimmerde put. Sla de omslag kapot en laat je vallen om de kaart te vinden die gewoon in de open lucht ligt.

Artefact #12: Romeins artefact
Volg het waypoint om een ​​traliedeur te vinden. Net ten zuiden van dat bouwwerk zie je een reeks roosters in de grond die naar een tweede bouwwerk leiden.

Bovenop die structuur is een open gat waar je naar beneden kunt vallen. Je zult een beweegbare barrière vinden, maar je moet de drie palen ernaast inslaan voordat je hem naar links kunt schuiven.

Ga door de deur achter de slagboom en laat je zakken naar een tunnel die onder de roosters doorloopt die je van boven zag. Ren naar het einde en sla aan het einde de houten muur kapot. Klim omhoog en je bent in een kleine kamer met een ladder, die je ook moet beklimmen.

Bovenaan zal een altaar zijn met het Romeinse artefact erop. Grijp het en sla het slot van de nabijgelegen deur kapot om naar buiten te gaan.

Artefact #13: Vervloekt object
Er zal een smalle ingang zijn naar de grot waar het vervloekte object zich verbergt. Direct na binnenkomst kijk je naar rechts om een ​​voorraad vuurpotten te zien. Pak er een op en volg de doorgang.

Bijna onmiddellijk zie je een wolk brandbaar gas. Als je de vuurpot in een van deze gaszakken draagt, zal hij ontploffen. Dus plaats (niet gooien!) De pot op de grond, pak een fakkel en gooi hem naar het gas om hem weg te branden. Pak dan de vuurpot op en blijf doorgaan.

Je moet het nog twee keer neerleggen om gasbellen te verwijderen, maar daarna heb je een vrij pad om de breekbare muur aan het einde van de doorgang te vernietigen.

Als de muur eenmaal is neergehaald, schiet je op het object om het te vernietigen.

Dat zijn alle artefacten die je kunt vinden in het Oxenefordscire gebied in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla – Alle Artefact Locaties
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Vinland Mysterie Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Snotinghamscire Artefact Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here