Assassin’s Creed Valhalla: Lunden Wealth Locaties

Lunden bevat 8 Wealth Locaties in Assassin’s Creed Valhalla. Deze walkthrough leidt je naar alle Wealth Locaties in Lunden Territory en hoe je ze kunt krijgen. Twee Wealth Collectibles zijn te missen (Wealth #12 & Wealth #13 in Jotunheim). Je kunt na het verhaal nog steeds terugkeren naar alle kaarten, maar het wordt aanbevolen om alles te verzamelen terwijl je door de regio’s gaat om een niveau omhoog te gaan.

Wealth locaties worden automatisch gemarkeerd door gouden pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Wealth omvat de volgende soorten verzamelobjecten: ingots, uitrusting, vaardigheden, vracht. Meestal zijn het kisten met uitrusting en upgradematerialen die worden gebruikt om je personage te verbeteren. Het vinden van alle Wealth items is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Lunden Mysterie Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Lunden Artefact Locaties

Wealth #1: Gear (Briton Shield)
Tijdens de verhaalmissie ‘Walls and Shadows’ onderzoek je de tunnels onder de Tempel van Mithras. Om verder te gaan, moet je een betimmerd gedeelte van de muur met een pijl vernietigen. Links hiervan is de kist.

Wealth #2: Ingot (Nickel)
In de Tempel van Sulis Minerva, boven het Wealth icoon, bevind je je in een kamer. Schiet op de haak om het blok beton te laten vallen en spring naar beneden in het gat waar het was. Er is hier een panter, dus pas op.

Wealth #3: Ingot  (Nickel)
In een kist in de open lucht in een kleine put met adders. Je moet de sleutel plunderen van een willekeurige bewaker in het gebied (gebruik Odin’s Sight om het pictogram te vinden).

Wealth #4: Gear (Iron-Cloud)
Eerst heb je de sleutel nodig, deze bevindt zich in hetzelfde gebouw door onder een gat in de muur te schuiven achter een plank die je kunt verplaatsen. Gebruik dan de sleutel op de kist.

Wealth #5: Ingot (Nickel)
Verkrijg eerst de chest key door de Goliath-vijand in dit gebied te doden. Ga dan de geheime ingang binnen (getoond in de screenshot van de kaart en gelegen in de plas met groen water) en vernietig de houten muur. Zwem verder door de tunnel en open de kist.

Wealth #6: Gear (Hidden Ones Mask)
In het Londinium Bureau. Om binnen te komen, moet je eerst de hoge structuur vinden die een cirkel van houten palen is. Klim omhoog en spring van geloof naar beneden in het water. In plaats van eruit te klimmen, duik je weer naar beneden en naar links om een houten paneel te vinden dat je onder water kunt vernietigen. Zwem erdoorheen en klim uiteindelijk omhoog en je ziet een geblokkeerde muur. Ga langs de andere kant en vernietig de oliepotten door een raam om de muur te openen. Stap door om deze kist te pakken.

Wealth #7: Ingot (Nickel)
In het Londinium Bureau (voor informatie over hoe u er toegang toe krijgt, zie Wealth # 6 hierboven). Vanuit het raam waardoor je de oliekan hebt geschoten, val je in het water onder het hangende houten platform en zwem je onder de rots om deze kist te vinden.

Wealth #8: Gear (Blacksmith’s Hammer)
Ten eerste moet je de Captain’s Key plunderen van de War Captain-vijand in dit gebied. Ga dan de toren op naar waar de schat is. Vernietig vanuit de kamer beneden het houten paneel aan het plafond en klim naar de kist.

Dat is 100% van de Wealth Collectibles die je kunt vinden in Lunden Region of Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Hoe Excalibur te krijgen
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Snotinghamscire Mysterie Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here