Assassin’s Creed Valhalla: Lunden Mysterie Locaties

Lunden bevat 5 mysteries in Assassin’s Creed Valhalla. Deze Assassin’s Creed Valhalla Lunden Mysteries guide leidt je door alle Mystery Locaties in het Lunden Territory. Geen van de mysteries kan worden gemist.

Mysteries worden automatisch gemarkeerd door blauwe pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Mysteries zijn side missies en andere ontmoetingen in de open wereld. Ze omvatten de volgende soorten: Cairns, Altaren aanbieden, Flytings, Treasures of Britain, World Events, Legendary Animals, Lost Drengrs, Daughters of Lerion, Animus Anomalies, Fly Agarics, Standing Stones. Het voltooien van alle mysteries is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Lunden Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Lunden Aretfact Locaties

Mystery #1: Flyting (Augusta the Cheerful)
Kies de volgende opties om deze wedstrijd te winnen:
-ou’re the picture of elegance, beauty and grace.
-O, your valour’s the subject of story and song.
-It is truly a pleasure, my partner’s sublime.

Mystery #2: World Event (The Demon Odour at the Tithe)
Ondanks wat de man vraagt, kun je de potten zonder straf vernietigen, behalve dat ze Eivor zullen laten overgeven. Op deze manier gaat het sneller, of u kunt ze dragen. Vernietig / draag de potten en verplaats de planken om de man te helpen ontsnappen. Merk op dat je de planken de hele weg langs hun pad moet verplaatsen om de man te laten vertrekken.

Mystery #3: World Event (Falling Stars)
Voor deze moet je de drie leden van de ontbonden … band rond Lunden vinden.

Kitt speelt haar lier buiten de St. Paul’s Cathedral. Bied haar 50 zilveren munten aan om haar terug te krijgen.

Cynewulf is te vinden in de zuidoostelijke hoek van Crepelgate Fort, opgesloten in een kooi. Maak hem open en praat met hem.

Keer nu terug naar de zoektochtmarkering en werk ermee om de uitvoering te bekijken.

Mystery #4: World Event (War of the Collectors)
Ten eerste moet je het museum bij de nederzetting bouwen. Praat dan met Octavian en je krijgt de hoofdopdracht ‘A Rivalry for the Ages’. Reis naar het huis van de verzamelaar in Lunden en overtuig hem om gratis afstand te doen van het standbeeld (vereist Level 5 Charisma verkregen van Flyting) of betaal er 130 zilver voor. Als je klaar bent, is het Wold-evenement voltooid, maar je moet nog steeds terugkeren naar Octavian om de zoektocht te voltooien.

Mystery #5: World Event (Last Flight of the Gyldan Sparrow)
Ga eerst naar het nabijgelegen wrak in de Theems en zwem naar beneden om twee kisten te openen. De ene bevat benodigdheden terwijl de andere een bericht in een fles bevat. Ga terug naar de vrouw op de steiger en ze vertelt je dat de ketting waar ze naar op zoek was eigenlijk verborgen was in de maag van een koe en dat je ernaar zult moeten vissen. Verwarrend genoeg zijn er geen karkassen van koeien onder water, dus je moet eigenlijk van die steiger vissen (als je dat niet kunt, bouw dan de Fisherman’s Hut bij de nederzetting) en een vis vangen die hem had ingeslikt. Ga terug naar de vrouw en geef het aan haar of bewaar het.

Dat is 100% van de mysteries die je kunt vinden in Lunden Region in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Mystery Guide
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Snotinghamscire Wealth Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Hamtunscire Wealth Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here