Assassin’s Creed Valhalla: Lincolnscire Mysterie Locaties

Lincolnscire bevat 10 mysteries in Assassin’s Creed Valhalla. Deze Assassin’s Creed Valhalla Lincolnscire Mysteries Guide leidt je door alle mysterie locaties in het Lincolnscire Territory. Geen van de mysteries kan worden gemist.

Mysteries worden automatisch gemarkeerd door blauwe pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Mysteries zijn side missies en andere ontmoetingen in de open wereld. Ze omvatten de volgende soorten: Cairns, Altaren aanbieden, Flytings, Treasures of Britain, World Events, Legendary Animals, Lost Drengrs, Daughters of Lerion, Animus Anomalies, Fly Agarics, Standing Stones. Het voltooien van alle mysteries is nodig om voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Lincolnscire Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Lincolnscire Aretfact Locaties

Mystery #1: World Event (The Twit Saga, Part II)
Bevrijd de gevangene in het vijandelijke kamp en praat met hem. Naast hem is het lichaam van de broer van de NPC. Raap het op en volg de man. Als het spel je daarom vraagt, leg je de man neer en bereid je je voor om nog meer vijanden te bevechten. Als de ontmoeting voorbij is, praat je opnieuw met de man om het mysterie te beëindigen.

Mystery #2: World Event (The Farewell Meow)
Praat met de vrouw bij de kapotte kofferbak. Je moet haar helpen een heiligdom te bouwen ter nagedachtenis aan haar dode kat. Ga haar huis binnen en interactie met de kom op de vloer, bij de kaars. Duw vervolgens op het platform aan de linkerkant en interactie met het speelgoedbot. Pak ten slotte de deken van de rechterkant van het huis op. Breng alles terug naar het heiligdom en praat met de vrouw om het mysterie te beëindigen.

Mystery #3: Legendary Animal (Gemad-Wulf)
Dood het beest. Zorg ervoor dat je ook de wolven die het oproept, wegdoet.

Mystery #4: World Event (Stray Naps)
Benader de slapende man en maak interactie met het briefje op de grond. Hij slaapt en moet worden teruggebracht naar zijn vrouw in Grimsby. Grijp het lichaam en plaats het op je paard en ga naar het dorp. Het juiste huis waarnaar het lichaam moet worden teruggebracht, wordt hieronder weergegeven. Leg het lichaam op de grond en praat met de vrouw om dit mysterie te beëindigen.

Mystery #5: World Event (The False Ealdormancy)
Lees ter plaatse het briefje op de kofferbak. Dit is een premieorder. Als je even wacht, zou een ruiter relatief snel met een man moeten verschijnen. Als hij dat doet, dood hem dan en praat dan met de man om dit mysterie te beëindigen.

Mystery #6: World Event (The Ignominious Bandit)
Praat met de man. Dit zal een vijandelijke ontmoeting veroorzaken. Dood iedereen, ook de man.

Mystery #7: World Event (Little Victories)
Praat met het paar. Je moet het dorp hieronder van alle bandieten zuiveren. U kunt ervoor kiezen om dit alleen te doen of met Stikla aan uw zijde. Als je klaar bent met het doden van iedereen, inclusief degenen op het strand, keer dan terug naar het paar om dit mysterie te voltooien.

Mystery #8: Animus Anomaly
Voltooi de platformuitdaging.

Mystery #9: Fly Agaric
Dood de beren horde.

Mystery #10: World Event (King of Shitsby)
Als je eenmaal op de locatie van het Mysterie bent aangekomen, zou je de stem van een man uit de ruïnes moeten horen komen. Betreed de kerk vanaf het dak of door een van de ramen te vernietigen en interactie te hebben met de troon. Kies een dialoogoptie om een vijandelijke ontmoeting te activeren. Dood ze allemaal om dit mysterie te beëindigen.

Mystery #10: World Event (King of Shitsby)
Dat is alles van de mysteries die je kunt vinden in Lincolnshire Region in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Mystery Guide
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Suthsexe Artefact Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Vinland Wealth Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here