Assassin’s Creed Valhalla: Ledecestrescire Mysterie Locaties

Ledecestrescire bevat 16 mysteries in Assassin’s Creed Valhalla. Deze Assassin’s Creed Valhalla Ledecestrescire Mysteries guide leidt je door alle Mystery Locaties in het Ledecestrescire Territory. Geen van de mysteries kan worden gemist, maar er zijn twee vermiste Wealth items in Jotunheim. Het wordt aanbevolen om alles te verzamelen terwijl je door de regio’s gaat om een niveau omhoog te gaan.

Mysteries worden automatisch gemarkeerd door blauwe pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de gezichtspunten. Mysteries zijn side missies en andere ontmoetingen in de open wereld. Ze omvatten de volgende soorten: Cairns, Altaren aanbieden, Flytings, Treasures of Britain, World Events, Legendary Animals, Lost Drengrs, Daughters of Lerion, Animus Anomalies, Fly Agarics, Standing Stones. Het voltooien van alle mysteries is nodig om de trofee: Completionist All the Way! te halen.

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Ledecestrescire Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Ledecestrescire Aretfact Locaties

Mystery #1: Flyting (Jungulf)
Doe mee met Flyting. De drie keuzes die je moet kiezen, zijn:

  • O, to beat such a braggart will surely be fun.
  • You’re a weakling, a milksop, a cadger, a louse.
  • Your pride is appalling, and your rhyming is worse.

Mystery #2: World Event (Skal to Your Wealth)
Je zult beertestikels en korstmossen moeten vinden. Voor de laatste: breek de put direct achter je open en laat je vallen om hem te oogsten. Voor de beertestikels ga je recht westwaarts en je zult al snel het berenhol tegenkomen. Dood er een en … castreer het. Ga terug naar de Alchemist en je drinkt de toverdrank en beland in een diep gat in Grantebridgescire. Reis snel terug naar de alchemist en praat met hem om dit mysterie te voltooien.

Mystery #3: Fly Agaric
Voor deze wil je door het hek gaan waar het zegel naar toe kijkt. Na elke poort zal hij in volgorde naar de volgende gaan. Ga door alle 5 om dit te voltooien.

Mystery #4: Standing Stones
Manipuleer uw camera zodat deze overeenkomt met het onderstaande patroon.

Mystery #5: World Event (Of Fist-Dances and Sweaty Oaths)
Als je Charisma Level 3 van Flyting hebt, kun je het wachtwoord meteen uitspreken en invoeren. Als dat niet het geval is, moet je achter het gebouw gaan en naar een houten platform klimmen en het briefje aan de boom lezen. Praat dan met de topless bruut die buiten staat en hij laat je binnen in Fight Club! De eerste regel van Fight Club is…. Sla drie zeer gemakkelijke uitdagers in een pulp om dit mysterie te voltooien.

Mystery #6: Offering Altar
Hiervoor moet je 3 x Hazenpoot aanbieden. Gelukkig bevind je je op een open plek vol hazen en het altaar geeft je onbeperkte pijlen. Schiet gewoon 3 (gebruik Odin’s Sight om de hazen in het wit te laten zien) en plunder ze voor de voeten.

Mystery #7: World Event (Ledecestrescire Sauce)
Hiervoor moet je een paling kopen voor de man’s saus. Gelukkig woont hij naast een kreek vol paling! Je kunt er één vangen als je de hengel hebt gekregen van het bouwen van de vissershut bij de nederzetting, of nog gemakkelijker, gewoon een paling schieten met een pijl vanaf de oever en hem gaan verzamelen. Keer terug naar de man en voeg het toe aan de pot om deze zoektocht te voltooien.

Mystery #8: Cairn
Stapel de rotsen om de gewenste hoogte te bereiken. Een van de vele oplossingen wordt hieronder weergegeven.

Mystery #9: World Event (Sisters of the Axe)
Haal eerst de kerkdeur sleutel vanachter een rots die uitkijkt op de achterkant van de kerk. Praat dan met de vrouwen binnen en volg de groep in zuidoostelijke richting naar een kamp. Schakel de bewakers uit en plunder de staf. Volg de vrouwen naar de nabijgelegen rivier. Dood enkele wolven, steek dan de rivier over en spreek weer met de vrouwen om dit mysterie te voltooien.

Mystery #10: World Event (The Stink-Brew)
Ga de grot in en dood zoveel adders als je kunt zien. Plunder ze voor hun eieren en aan het einde van het lineaire pad zie je een vrouw achter een getralied raam. Bied haar 4 Viper-eieren aan om dit te voltooien.

Mystery #11: World Event (The Twit Saga, Part I)
Rust een fakkel uit en gooi deze op het rieten dak van het huis. Volg de broers naar de deur, ga dan achter het huis en verplaats de plank zodat je het huis binnen kunt. Eenmaal binnen doorzoek je de tafel, dan de vaatjes, dan de tassen (achter een houten paneel), en gebruik dan de sleutel om de deur te openen. Ga naar buiten en praat met de broers.

Mystery #12: World Event (The White Lady of Tamworth)
Val de man bij de deur aan en hij zal vluchten. Ga na de chat voor de deur staan en dood de naderende Saxon.

Mystery #13: Animus Anomaly
Voltooi het platformgedeelte en bereik het datapakket.

Mystery #14: World Event (A Skald’s Lament)
Volg de man tot hij een kamp bereikt en dood dan alle vijanden. Draag de man daarna terug naar zijn eigen kamp.

Mystery #15: World Event (The Last Leaf of Fall)
Praat met het meisje en schiet dan op het blad.

Mystery #16: The Old Guard
Praat met de man om zijn huissleutel te krijgen, en gebruik deze dan op zijn huis bij de enorme boom in Repton (locatie aangegeven door het groene karakter icoon hieronder). Plunder het huis van de man en raap de kist vol liedjes op. Geef het terug aan de man om de zoektocht te voltooien.

Dat is 100% van de mysteries die je kunt vinden in Ledecestrescire Region in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Mystery Guide
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Ledecestrescire Wealth Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Grantebridgescire Artefact Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here