Assassin’s Creed Valhalla: Ledecestrescire Artefact Locaties

Ledecestrescire bevat 13 artefactlocaties in Assassin’s Creed Valhalla. Deze walkthrough leidt je naar alle artefacten in Ledecestrescire Territory en hoe je ze kunt krijgen. Geen van de artefacten kan worden gemist.

Artifact Locaties worden automatisch gemarkeerd door witte pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Ze bevatten de volgende soorten verzamelobjecten: Rigsogur fragmenten, Treasure Hoard kaarten, Flying Papers, Roman Artifacts, Cursed Symbols. Het vinden van alle artefacten is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Ledecestrescire Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Ledecestrescire Mysterie Locaties

Artefact #1: Rigsogur Fragment – Pagina 1
Het eerste artefact in Ledecestrescire wordt gevonden in het noordwesten van de regio, in het gebied dat bekend staat als Repton. Vanaf het waypoint van het artefact vind je een groot gebouw en een hek aan je linkerhand. Ga naar die opening en binnen de deur van het gebouw. Eenmaal binnen draai je naar links om een ​​crypte te vinden. Ga er naar beneden om de Saga-pagina linksonder te vinden.

Artefact #2: Flying Paper – Tattoo Design: Vestri Wind Scheme (achterkant)
Deze Flying Paper is te vinden in dezelfde stad, Repton, maar in het westen. In dit deel van de stad vind je een uitkijktoren die uitkijkt over de rivier. Klim erop om het Flying Paper op de balk bovenaan te vinden. Volg het papier op zijn koers, over de objecten en door het kamp. Als je hem kunt inhalen, pak hem dan vast of pak hem op zodra hij het einde van zijn pad bereikt (als je er echter te lang over doet, wordt hij gereset).

Artefact #3: Vervloekt symbool
Dit Vervloekte Symbool is te vinden in het westen van de regio, net ten oosten van Tonnastadir. In de mistige verstrengeling van takken, bomen en hekpalen, kun je het symbool tussen twee bomen in de richting van het centrale deel van het gebied vinden.

Artefact #4: Flying Paper – Tattoo Design: Midgard Scheme (voorkant)
De tweede Flying Paper is te vinden in het Tamworth Fortress, dat zich in het midden van de regio bevindt. Klim het fort in en ga dan naar de houten steiger, die boven het papier hangt dat in de lucht zweeft. Spring naar beneden in de hooiberg om het stuk papier op zijn pad te zetten. Volg het papier op zijn koers, over de objecten en door het kamp. Als je hem kunt inhalen, pak hem dan vast of pak hem op zodra hij het einde van zijn pad bereikt (als je er echter te lang over doet, wordt hij gereset).

Artefact #5: Vervloekt symbool
Het volgende Vervloekte Symbool is te vinden in het midden van de regio, net ten noorden van het Ragnarsson War Camp. Het symbool bevindt zich in een uitgebrand gebouw, waartoe u geen toegang hebt. Klim in plaats daarvan op het dak en mik door de gaten in het houtwerk om het symbool te raken.

Artefact #6: Treasure Hoard-kaart (Ledecestrescire)
Deze kaart is te vinden in de stad Venonis, in het westen. In de stad komt een brug met daaronder een kleine steiger en loopbrug. Spring naar die loopbrug en ga door de opening onder de hoofdweg. Aan het einde van de kamer draai je naar links en vernietig je de doos en vaas tegen de muur. Dit zal een kleine opening onthullen waar je doorheen kunt persen. Binnenin vind je de kaart.

Artefact #7: Romeins artefact
Ga in dezelfde stad als Artifact # 6 naar twee torens in het oosten. Beklim ze allebei langs de linkertoren, met behulp van de steigers en ladders (je kunt op sommige plaatsen ook de kern van de rots beklimmen, maar het is niet altijd duidelijk waar je naartoe kunt springen). Bovenaan, op de andere pilaar, vind je het Romeinse artefact.

Artefact #8: Vervloekt symbool
Dit symbool is te vinden in het zuidwesten van de regio, ten westen van het Alcestre-klooster. Het symbool bevindt zich in een klein modderig gebied gevuld met giftig gas. In het midden van dit gebied is een waterput. Ga erop staan ​​en zwaai met je wapen totdat je de houten kap breekt. Je zult dan naar een nis vallen, die het symbool heeft.

Artefact #9: Romeins artefact
Dit Romeinse artefact ligt net ten zuidoosten van de stad Ledecestre, langs de oostgrens van de regio. In de ruïnes bij de waypoint locatie vind je ervoor een standbeeld met een gat in de vloer ervoor. Zwaai met je zwaard om de houten kap te breken en laat je vallen. Volg de crypte tot je bij een standbeeld komt. Dat beeld zal het artefact in handen hebben.

Artefact #10: Flying Paper – Skraelingi Emblem Scheme (Head)
Dit artefact is te vinden in dezelfde stad als artefact # 10, Ledecestre. In het noorden van de stad vind je een huis met wat steigers erop en wat hangende kleren. Klim naar het dak om de Flying Paper te vinden. Volg het papier op zijn koers, over de objecten en door het kamp. Als je hem kunt inhalen, pak hem dan vast of pak hem op zodra hij het einde van zijn pad bereikt (als je er echter te lang over doet, wordt hij gereset).

Artefact #11: Romeins artefact
Het volgende artefact in deze regio is te vinden ten noorden van Ledecestre Town. Terwijl je de ruïnes binnengaat, kijk je naar rechts om een ​​ladder te vinden die naar een platform leidt. Klim erop en pak een vaas. Richt de vaas en gooi hem net iets voorbij de verre hoek van het puin beneden om hem te vernietigen. In het wrak kun je het Artefact vinden.

Artefact #12: Romeins artefact
Het volgende Romeinse artefact is te vinden langs de oostgrens van de regio, ten zuiden van Tonnastadir. Bovenaan een hoek van het verwoeste gebouw zie je een platform. Klim naar dat platform en vernietig dan de vaas in de hoek om het artefact erachter te vinden.

Artefact #13: Romeins artefact
Het laatste Romeinse artefact en het laatste artefact van deze regio zijn te vinden in de noordwestelijke hoek van de regio, ten zuidwesten van Repton. Beklim de ladder langs de linkerkant van dit gedeeltelijk verwoeste gebouw naar het eerste platform. Spring naar het platform naast je, het platform met het standbeeld en verplaats de kart van hout en rotsen. Achter die kar, en zittend voor het standbeeld, vind je het laatste artefact.

Dat is alles van de artefacten die je kunt vinden in Ledecestrescire Region in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla – Alle Artefact Locaties
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Snotinghamscire Mysterie Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Essexe Mysterie Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here