Assassin’s Creed Valhalla: Jotunheim Wealth Locaties

Jotunheim bevat 33 Wealth Locaties in Assassin’s Creed Valhalla. Deze walkthrough leidt je naar alle Wealth Locaties in Jotunheim Territory en hoe je ze kunt krijgen. Twee Wealth locaties zijn te missen (Wealth #12 & Wealth #13 in Jotunheim). Je kunt na het verhaal nog steeds terugkeren naar alle kaarten, maar het wordt aanbevolen om alles te verzamelen terwijl je door de regio’s gaat om een niveau omhoog te gaan.

Wealth locaties worden automatisch gemarkeerd door gouden pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de gezichtspunten. Ze zijn een soort Collectible. Meestal zijn het kisten met uitrusting en upgradematerialen die worden gebruikt om je karakter te verbeteren. Het vinden van alle Wealth-items is nodig om de trofee Territories for the Completionist te ontgrendelen. Het wordt aanbevolen om eerst de missiereeks van Jotunheim te doorlopen voordat je alle rijkdom krijgt, aangezien sommige hiervan niet zullen spawnen tenzij je eerst door het verhaal komt.

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Jotunheim Mysterie Locaties

Let op!: deze regio heeft 2 misbare locaties, Wealth #12 en Wealth #13. Je kunt ze alleen vinden tijdens een verhaalmissie die je naar ze toe brengt. Daarna zullen ze niet meer spawnen!

Wealth #1: Ymir’s Blood Stone
Onder water.

Wealth #2: Ymir’s Blood Stone
Op de bovenste verdieping van Aegir’s Hall is een afgesloten kist. De sleutel is te vinden op de bodem van de ketel.

Wealth #3: Ymir’s Blood Stone
Als je naar de Wealth’s marker gaat, zou je twee skeletmaskers op twee verschillende bomen moeten zien. Loop er doorheen om een bruiloftsaltaar met de kist te spawnen. De kist is op slot en je hebt sleutels nodig. De eerste sleutel bevindt zich aan de rechterkant van de kist. Verwijder gewoon de steen en pak de sleutel uit de kofferbak. De tweede sleutel bevindt zich op een van de rotsen in de vijver eronder.

Wealth #4: Ymir’s Blood Stone
Deze kist is verborgen achter een breekbare ijsmuur.

Wealth #5: Ymir’s Blood Stone
Deze afgesloten kist bevindt zich onder de grond, in een mijn, achter een vernietigbare muur. Ga naar de locatie die in de onderstaande afbeelding wordt getoond en schiet op de slinger om de val met de eerste sleutel vrij te geven. De tweede sleutel bevindt zich op een set hangende boomstammen links van de hangende val die je zojuist hebt neergeschoten. Om de boomstammen los te laten, moet je op de nabijgelegen kraan klimmen om met de slinger te kunnen schieten. Verplaats vervolgens het platform om het gemakkelijk voor je te maken om een van de oliekruiken in het gebied naar de vernietigbare muur te brengen.

Wealth #6: Ymir’s Blood Stone
In een door vijanden geteisterd gebied.

Wealth #7: Ymir’s Blood Stone
Loop door de twee bomen met de maskers om een boomhut te onthullen. De kist bevindt zich in het tweede bovenhuis rechts. Via de ladders in het eerste huis heeft u toegang tot het tweede huis. De kist heeft echter een slot en je hebt een sleutel nodig om hem te ontgrendelen. de sleutel bevindt zich helemaal bovenaan, in een ander huis kun je via het raam in het huis met de kist.

Wealth #8: Ymir’s Blood Stone
Tijdens het spelen van Jotunheim Mystery #3: World Event (The Puppeteer), in het huis.

Wealth #9: Ymir’s Blood Stone
Breek het ijs om met de kist toegang te krijgen tot een ondergronds gebied.

Wealth #10: Ymir’s Blood Stone
Loop door de skeletmaskerpoort om een schipbreukeling te vinden waar de kist is. Het probleem is dat deze kist bevriest als je hem nadert. Om het te openen moet je er langs lopen alsof je gaat zwemmen. Draai je dan om om hem veilig te kunnen benaderen en open hem.

Wealth #11: Ymir’s Blood Stone
Deze kist gedraagt zich op dezelfde manier als de vorige. Om het te openen, moet je tussen de twee skeletmaskers lopen.

Wealth #12: Ymir’s Blood Stone (MISBAAR)
Tijdens Jotunheim Chapter 2, Quest “The Lost Cauldron”. Je komt hier een ketel binnen door door de ingang van een bemost huis te knijpen. Zie onderstaande afbeelding voor toegang. Alleen te vinden tijdens deze zoektocht.

Als je eenmaal binnen bent, ga je naar een ondergrondse grot. Nadat je een stapel vaten opzij hebt geduwd om door een gat in de muur te gaan, en dan onder een muur hebt geschoven, zal de Wealth aan de rechterkant zijn. Het is achter een vernietigbare houten barricade.

Als je het tijdens deze zoektocht niet oppakt, kun je de ketel niet meer betreden. Het is onduidelijk of dit de bedoeling is van de ontwikkelaars of dat het een bug is. Wanneer je teruggaat naar de ingang van de Cauldron nadat je het verhaal van Jotunheim hebt voltooid, kun je je niet meer door de opening wringen, dus je kunt dit gebied niet meer betreden. Tijdens de zoektocht kun je de ketel nog steeds betreden nadat je deze hebt verlaten, maar deze wordt later niet meer beschikbaar.

Wealth #13: Ymir’s Blood Stone (MISBAAR)
Tijdens Jotunheim Chapter 2, Quest “The Lost Cauldron”. Je komt hier een ketel binnen door door de ingang van een bemost huis te knijpen. Zie onderstaande afbeelding voor toegang. Alleen te vinden tijdens deze zoektocht.

Helemaal aan het einde van de ondergrondse Cauldron, waar je het doel van de Cauldron-zoektocht zou moeten halen, is er een schatkist hoog. Om het te bereiken moet je de stapel beweegbare tonnen helemaal naar rechts trekken. Klim dan de tonnen op en spring omhoog naar het touw erboven. Van het touw kun je balanceren naar de schatkist.

Als je het tijdens deze zoektocht niet oppakt, kun je de ketel niet meer betreden. Het is onduidelijk of dit de bedoeling is van de ontwikkelaars of dat het een bug is. Wanneer je teruggaat naar de ingang van de Cauldron nadat je het verhaal van Jotunheim hebt voltooid, kun je je niet meer door de opening wringen, dus je kunt dit gebied niet meer betreden. Tijdens de zoektocht kun je de ketel nog steeds betreden nadat je deze hebt verlaten, maar deze wordt later niet meer beschikbaar.

Wealth #14: Ymir’s Blood Stone
De kist zit op slot achter een vernietigbare muur. Begin door door de twee skeletmaskers te lopen die zich in de buurt van de kist bevinden. Als je door de boom loopt, zie je een boomgaard. Dan heb je eerst een oliekan nodig en om die te vinden moet je door twee skeletmaskers lopen. Ze zullen een boomgaard onthullen. Loop de trap op tot je een tweede set skeletmaskers ziet. Loop er doorheen om enkele metalen staven te onthullen waar je een oliekan doorheen kunt schieten en de muur kunt vernietigen.

Wealth #15: Ymir’s Blood Stone
In de grot van Steinnbjorn.

Wealth #16: Ymir’s Blood Stone
Bovenop een toren met ijs. De kist is op slot en om de sleutel te vinden, is dit wat je moet doen: beklim de toren en klim dan naar beneden via de ladder. Loop door de skeletmaskers. Dit zal een andere toren spawnen die er eerder niet was. Ga naar de achterkant van deze nieuwe toren en begin met klimmen tot je de top bereikt. Klim vanaf hier de ladder af en verplaats het platform om de sleutel te pakken. Ga dan weer omhoog en gebruik de zipline om naar de andere toren te gaan en de kist te openen.

Wealth #17: Ymir’s Blood Stone
In de buurt van de locatie van deze rijkdom is een ijsmeer. Spring naar beneden in het zwembad en zwem naar een van de twee verzonken structuren zoals op de onderstaande afbeelding. Je zou weer boven moeten komen in een grot met daarin een nieuw huis. Ga het huis binnen om weer in een nieuw gebied te verschijnen met de sleutel en een verzonken kist.

Wealth #18: Ymir’s Blood Stone
Schiet het slot uit de achterkant van het huis waarin de sleutel is om het te verzamelen. Voor het huis ligt een lading die je kunt schieten om met de kist een opening op de grond te onthullen.

Wealth #19: Ymir’s Blood Stone
Schiet het slot uit de achterkant van het huis waarin de sleutel is om het te verzamelen. Voor het huis ligt een lading die je kunt schieten om met de kist een opening op de grond te onthullen.

Wealth #20: Ymir’s Blood Stone
Duw op het platform om de sleutel van het hangende lichaam te bereiken, ga dan het huis binnen om de kist te openen.

Wealth #21: Ymir’s Blood Stone
In Utgard’s Keep, in een troonzaal. Je kunt hier opstaan door gebruik te maken van de liften aan de buitenmuren.

Wealth #22: Ymir’s Blood Stone
Dit maakt deel uit van het klimgedeelte naar Utgard’s Keep (het grote torengebouw). Links van Wealth Chest #21 is er een trap naar boven. Ga bovenaan de trap naar links en volg het pad helemaal tot het einde waar enkele vijanden zijn (langs een Jotnar-Guld vijand met een lans en gele gezondheidsbalk). Achter die vijanden kun je over een muur klimmen met wat eten ervoor.

Van daaruit moet je om de buitenmuur heen springen en een ijsmuur vernietigen die je pad blokkeert (gewoon melee).

Volg het pad de toren op tot je bij een gesloten deur komt. Dezelfde kamer met de gesloten deur heeft de sleutel om deze te openen.

Blijf omhoog gaan en je komt in de kamer met deze rijkdomkist (ook enkele vijanden in deze kamer).

Wealth #23: Ymir’s Blood Stone
This is part of the climbing section up Utgard’s Keep (the big tower building). To the left of Wealth Chest #22, head up the stairs until you get outside. Turn left and you’ll see an ice wall. Destroy it to find the chest behind it.

Wealth #24: Ymir’s Blood Stone
Dit maakt deel uit van het klimgedeelte boven Utgard’s Keep (het grote torengebouw), helemaal bovenaan. Draai je om vanaf Wealth Chest #23 en spring over de houten balken naar de andere kant. Ga de kamer aan de rechterkant in en ga de trap op, helemaal naar de top van de toren. In de kamer bovenaan vind je deze kist.

Wealth #25: Ymir’s Blood Stone
Van waar we Wealth Chest #24 vonden, spring terug de toren in. Ga nu naar de “Feestzaal”, deze bevindt zich op een van de lagere niveaus (grote zaal met feesttafels en een troon). Je gaat er eigenlijk heen tijdens Jotunheim Chapter 4, zoektocht “A Feast to Remember”, maar je kunt er elk moment naartoe. Aan de rechterkant van de troon is een gat waar je doorheen kunt klimmen. Dit leidt naar de keuken achter de troon.

In de keuken klim je de ladder op en schiet je met de haken aan het plafond.

Nu kun je aan een touw springen en van het touw naar een beweegbare plank. Verplaats de plank naar rechts en spring naar de kist.

Wealth #26: Ymir’s Blood Stone
Ga naar de locatie in het derde screenshot hieronder en vernietig de muur van ijs. Ga de grot binnen en spring op het platform om over de stalagmieten te komen. Vernietig dan nogmaals de muur van ijs en schuif langs de muur om bij de borst te komen.

Wealth #27: Ymir’s Blood Stone
Betreed het gebied dat wordt bewaakt door de vijanden, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. Verplaats de hooikrat en schuif erdoor om de sleutel te pakken. Ga nu de gevangeniscel binnen om de kist te vinden.

Wealth #28: Ymir’s Blood Stone
Reis snel naar het synchronisatiepunt bij de betoverde toren, maar voer geen geloofssprong uit. Spring in plaats daarvan op het platform aan je rechterkant en laat je weer vallen om de kist achter je te vinden.

Wealth #29: Ymir’s Blood Stone
Onderaan de Enchanted Tower, vlakbij de hooiberg.

Wealth #30: Ymir’s Blood Stone
In de buurt van de locatie van de Wealth is een zipline die je kunt gebruiken om met de kist in de kamer te vallen.

Wealth #31: Ymir’s Blood Stone
Bij het vorige stuk van de locatie van Wealth is een vernietigbare muur. Om de oliekruiken te vinden, moet je naar een specifieke locatie gaan die wordt aangegeven door de onderstaande schermafbeelding. Ze zijn in de buurt van een marktplaats.

Wealth #32: Ymir’s Blood Stone
Ga het longhouse binnen en schiet op de slinger om de ladder los te laten. Verplaats dan het platform en spring op het hangende platform om het gebied met de sleutel te bereiken. Ga terug naar de borst.

Wealth #33: Ymir’s Blood Stone
ONTBREEKT – Achter de traliedeur. Misschien ergens een verborgen ingang of interactie met een illusietotem? We weten het nog niet, jij wel? Reageer dan onderaan deze pagina!

Dat is 100% van de Wealth locaties die je kunt vinden in Jotunheim Region of Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Jorvik Artefact Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Suthsexe Mysterie Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here