Assassin’s Creed Valhalla: Jotunheim Mysterie Locaties

Jotunheim bevat 8 mysteries in Assassin’s Creed Valhalla. Deze Assassin’s Creed Valhalla Jotunheim Mysteries Guide leidt je door alle Mystery Locaties in het Jotunheim Territory. Geen van de mysteries kan worden gemist.

Mysteries worden automatisch gemarkeerd door blauwe pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Mysteries zijn side missies en andere ontmoetingen in de open wereld. Het voltooien van alle mysteries is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Crees Valhalla – Jotunheim Wealth

Mystery #1: World Event (Aegir’s Daughters)
Praat met de vrouw in Aegir’s Hall en put alle gespreksopties uit tot “Let’s Drink” verschijnt. Als je nuchter bent, ga dan met het item op de grond om. Het doel van de zoektocht is om erachter te komen wat je deed terwijl je dronken was door 3 aanwijzingen te onderzoeken (een everzwijn, een mede-ketel, een vat). Op elke aanwijzing zal Eivor een opmerking plaatsen, zodat je weet dat je het goed hebt gedaan.

Begin door naar buiten te gaan. Voor het huis waar je wakker werd, staat een zwijn. U kunt ernaar zoeken met Odin’s Sight: r3: om het rood te markeren (op een weg met sommige mensen). Loop in de buurt van het zwijn en Eivor zal zeggen “Koning Snortington het zwijn … ooit een gevangene, nu vrij … ik denk dat we er zelfs een lied over hebben verzonnen.”

Ga dan naar de grote houten mede-ketel buiten (screenshot hieronder). Bekijk de kapotte houten boot bovenop. Eivor zal zeggen: “probeerden we ergens te zeilen? Over de Ale-zee naar het land van … van … ik kan het me niet herinneren ”.

Ga nu naar het dak van het tegenoverliggende huis en onderzoek de vaten bovenaan (screenshot hieronder). Eivor zal zeggen: “Ik denk dat ik me herinner … dat ik hoog was? Hoe hebben we de kar daarboven gekregen? We hebben wilde revels gemaakt, zo lijkt het. Maar geen kwaad, behalve aan mijn hoofd. De dochters van Aegir zijn inderdaad gastvrij ”. Dit maakt een einde aan het mysterie.

Opmerking: als je de audio-aanwijzing niet hebt gekregen tijdens het lopen in de buurt van het zwijn, moet je ernaar terugkeren en het doden. Dus als je zoektocht niet is voltooid na de bovenstaande stappen, probeer dan het zwijn te doden voor het huis waar je wakker werd

Mystery #2: Flyting
Hier is de oplossing:

  1. I should like to see you try,
  2. They’re too dull to conquer me,
  3. I grow weary of your squeak.

Mystery #3: World Event (The Puppeteer)
Begin met het schieten op het deurslot aan de achterkant van het huis. Open de deur en open deze weer om een nieuwe kamer te onthullen. Gebruik nu de haarborstel op tafel. Loop een tijdje door het huis totdat je “An indringer!” Versla de man totdat je met hem kunt praten. Terwijl je met hem praat, kun je besluiten om met hem te vechten, om de sleutel te vragen in ruil voor het sparen of vertrekken van zijn leven. Hij zal je de sleutel geven om de kooi te ontgrendelen, ongeacht je keuze.

Mystery #4: Legendary Animal (Steinnbjorn)
Dit is een legendarisch dier van niveau 400, de krachtigste vijand in het spel! Om zelfs maar een kans te maken, is het aan te raden om minimaal level 370 te zijn en een echt krachtig wapen in je uitrusting te hebben, zoals Excalibur. Een goede strategie om hem comfortabel te verslaan, is om altijd dicht bij hem te blijven.

Mystery #5: World Event (Pit of Slaughter)
Ga de Fighting Pit in en praat met de bewaker. Voltooi de uitdaging.

Mystery #6: World Event (The Giants of Fimbulwinter)
Versla de twee NPC’s. Mochten deze hier niet zijn, keer dan terug na het voltooien van alle hoofdstukken van het Jotunheim-verhaal.

Mystery #7: Cairn
Zie de afbeelding voor de oplossing

Mystery #8: Offering Altar
Hier moet je alle 30 Ymir’s Bloedstenen terugbrengen die je overal in Jotunheim vindt.
Bekijk onze Assassin’s Creed Valhalla Jotunheim Alle Wealth Locaties.

Dat is alles van de mysteries die je kunt vinden in de Jotunheim regio in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Mystery Guide
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Mysteries Guide
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Sciropescire Artifact Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here