Assassin’s Creed Valhalla: Jorvik Wealth Locaties

Jorvik bevat 11 rijkdom locaties in Assassin’s Creed Valhalla. Deze walkthrough leidt je naar alle Wealth Locaties in Jorvik Territory en hoe je ze kunt krijgen. Twee Wealth Collectibles zijn te missen (Wealth #12 & Wealth #13 in Jotunheim). Je kunt na het verhaal nog steeds terugkeren naar alle kaarten, maar het wordt aanbevolen om alles te verzamelen terwijl je door de regio’s gaat om een niveau omhoog te gaan.

Wealth locaties worden automatisch gemarkeerd door gouden pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Rijkdom (Wealth) omvat de volgende soorten verzamelobjecten: ingots, uitrusting, vaardigheden, vracht. Meestal zijn het kisten met uitrusting en upgradematerialen die worden gebruikt om je personage te verbeteren. Het vinden van alle Wealth items is nodig om de trofee Territories for the Completionist! te ontgrendelen.

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Jorvik Mysterie Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Jorvik Aretfact Locaties

Wealth #1: Ingot (Tungsten Ingot)
Ga naar Multangular Tower (oost Jorvik) en laat je zakken naar de begane grond. Ga het ondergrondse gedeelte binnen en blijf doorgaan tot je een muur ziet die je kunt opblazen met twee bewakers ernaast. Ontdoe je van de bewakers en plaats dan een van de oliepotten in de kamer naast de muur om hem op te blazen. Ga de gang in en draai naar links als je wat metalen staven ziet. Verplaats het obstakel, schiet op het ladderslot en klim naar de kist. Blaas nu de muur op en open de kist.

Wealth #2: Gear (Sagittarius Bow – Superior Hunter Bow – Wolf Gear)
Ga vanaf de locatie van Wealth # 1 terug op je schreden en schiet een pijl door de tralies tegenover de ingang van Wealth # 1 om het deurslot te breken. Ga nu terug naar de kamer met de oliepotten om de kamer met het tandwielstuk binnen te gaan.

Wealth #3: Ingot (Tungsten Ingot)
Ga de kerk binnen via een van de ramen in het onderste deel van het dak. De kist bevindt zich aan het einde van het schip, de middenbeuk van de kerk.

Wealth #4: Ingot (Tungsten Ingot)
Helaas nog onbekend…

Wealth #5: Ingot (Tungsten Ingot)
Ga naar het verzamelobject door de toren te beklimmen. Bij de pijlendispenser zijn twee kleine vensters waarmee je een pijl kunt schieten door een van de sloten van de twee deuren te vernietigen. Ga nu de nabijgelegen trap of ladder af en pak een oliekan. Vernietig de muur om de kist te onthullen.

Wealth #6: Gear (Spinning-Death – Superior Flail – Bird Gear)
Nabij de locatie van het verzamelobject staat een gebouw met een open dak. Beklim het en laat je vallen naar de begane grond. Gooi de vijanden weg en open dan de deur om bij de kist te komen.

Wealth #7: Gear (Fyrd Axe – Superior Bearded Axe – Bear Gear)
Bij Forseti’s Rest, in het zuidwesten van Jorvik. Betreed het longhouse vanaf de ingang die wordt weergegeven in de onderstaande schermafbeelding. Hier, achter het standbeeld, is een obstakel dat je kunt verplaatsen. Klim erop om bij het kleine gebied met de sleutel te komen. Pak de sleutel en beklim het standbeeld om de houten barricade neer te schieten. Keer terug naar hetzelfde gebied waarin je de sleutel hebt gepakt, maar verplaats deze keer het obstakel net genoeg om naar de richel erboven te komen. Ga vanaf hier verder naar de kist

Wealth #8: Ingot (Tungsten Ingot)
Rechts van het Jorvik Theater is een begraafplaats. In het midden van de begraafplaats (locatie beneden) is een houten barricade op de grond die je kunt vernietigen om toegang te krijgen tot een nieuw Assassins ‘Bureau. Zwem het enige echte pad af en wring je dan door de spleet om een nieuw gebied binnen te gaan met enkele platforms die aan het plafond hangen. Hier ga je naar rechts totdat je een aantal obstakels kunt verplaatsen van een spleet waar je onderdoor kunt glijden. Blijf doorgaan totdat je bij het gebied met de Ingot-kist bent. De kist is op slot, maar de sleutel is in de buurt. Bovenop een boekrol bevindt zich een sleutel. Klim omhoog en pak het om de deur ernaast te ontgrendelen. Verzamel de sleutel in deze kamer om de kist te openen (credits voor Dylan voor het indienen van de locatie)

Wealth #9: Gear (Hidden Ones’ Robes – Superior Torso – Bird Gear)
In dezelfde kamer waar je de sleutel hebt gepakt om de kist van Wealth # 8 te ontgrendelen

Wealth #10: Gear (Aella’s Bardiche – Superior Dane Axe – Bird Gear)
Ga naar het Jorvik Theater. Links van de tafels is een houten barricade die je kunt vernietigen en die een muurspleet onthult. Knijp erdoorheen om een sleutel te pakken. Nu, recht tegenover de muurspleet, rechtdoor is een muur die je kunt opblazen. Verplaats het platform en ontgrendel de deur om toegang te krijgen tot dit stuk uitrusting.

Wealth #11: Ability (Rage of Helheim Upgrade)
Beklim de steiger en schiet vanuit het raam de lading af zoals weergegeven in de onderstaande screenshots. Ga dan het gebouw binnen en beschiet het ladderslot om omhoog te klimmen en dit Boek van Kennis te verzamelen.

Dat is 100% van de Wealth locaties die je kunt vinden in Jorvik Region in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Cent Artifact Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Glowecestrescire Wealth Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here