Assassin’s Creed Valhalla: Hordafylke Wealth Locaties

Hordafylke bevat 2 Wealth Locaties in Assassin’s Creed Valhalla. Deze walkthrough leidt je naar alle Wealth Locaties in Hordafylke Territory en hoe je ze kunt krijgen. Twee Wealth locaties zijn te missen (Wealth #12 & Wealth #13 in Jotunheim). Je kunt na het verhaal nog steeds terugkeren naar alle kaarten, maar het wordt aanbevolen om alles te verzamelen terwijl je door de regio’s gaat om een niveau omhoog te gaan.

Wealth locaties worden automatisch gemarkeerd door gouden pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Ze zijn een soort Collectible. Meestal zijn het kisten met uitrusting en upgradematerialen die worden gebruikt om je personage te verbeteren.
Het vinden van alle Wealth items is nodig voor de trofee: Territories for the Completionist.

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Hordafylke Mysterie Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Hordafylke Aretfact Locaties

Wealth #1: Ability – Mark of Death (Ranged)
Deze vaardigheid is te vinden in de stad Alrekstad in het oosten van de regio. Eentje op deze locatie, je ziet het waypoint onder een huis. Als je naar buiten kijkt, zie je een stel stenen die aan een ketting worden vastgehouden. Schiet op het stuk metaal dat de rotsen met de haak verbindt om de opening in de rots en houten planken te openen.

Voordat je naar beneden gaat, kijk je naar links om een varkenshok te vinden, zittend in deze pen vind je een sleutel. Draai je om en val terug in het gat, volg het pad en ontgrendel de deur om het Book of Knowledge te vinden, met de Ranged Ability ‘Mark of Death’ in de kamer.

Wealth #2: Ingot (Carbon Ingot)
In een vijandelijk kamp in het noordwesten van Hordafylke. Je kunt er niet bij tijdens de proloog. In plaats daarvan moet je hier terugkomen nadat je hebt toegezegd aan 15 van de 16 regio’s in Engeland (na de verhaallijn van Wincestre). Dat is het vroegste dat u kunt bereiken. Of haal het gewoon na het verhaal. Het is in een tent die wordt bewaakt door vijanden van hoog niveau. Gemakkelijk te zien, je hoeft alleen maar langs de vijanden te komen.

Dat is 100% van de Wealth Collectibles die je kunt vinden in Hordafylke Region in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide


Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Wincestre Artefact Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Hamtunscire Artefact Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here