Assassin’s Creed Valhalla: Hordafylke Mysterie Locaties

Hordafylke bevat 7 mysteries in Assassin’s Creed Valhalla. Deze Assassin’s Creed Valhalla Hordaylke Mysteries guide leidt je door alle Mystery Locaties in het Hordafylke Territory. Geen van de mysteries kan worden gemist, maar er zijn twee vermiste Wealth items in Jotunheim. Het wordt aanbevolen om alles te verzamelen terwijl je door de regio’s gaat om een niveau omhoog te gaan.

Mysteries worden automatisch gemarkeerd door blauwe pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Mysteries zijn side missies en andere ontmoetingen in de open wereld. Ze omvatten de volgende soorten: Cairns, Altaren aanbieden, Flytings, Treasures of Britain, World Events, Legendary Animals, Lost Drengrs, Daughters of Lerion, Animus Anomalies, Fly Agarics, Standing Stones. Het voltooien van alle mysteries is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Hordafylke Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Hordafylke Aretfact Locaties

Opmerking: het noordelijke deel van Hordafylke kan pas aan het einde van het verhaal worden bezocht. De Animus Anomaly spawnt ook pas aan het einde van het verhaal. U kunt deze regio niet voltooien tijdens uw eerste bezoek aan Noorwegen.

Mystery #1: Cairn
Het eerste Hordafylke Mystery is te vinden in het westen van de regio, naast Torgharren Rock. Terwijl je naar het waypoint gaat, zul je ongeveer twee niveaus hoger een kleine uitloper zien. Klim hierheen en communiceer met de Cairn om de rotsen hoog genoeg te bouwen en het mysterie te voltooien. Een van de combinaties voor deze cairn is hieronder te vinden.

Mystery #2: Fly Agaric
Wanneer je op de locatie aankomt, communiceer je met de paddenstoelen en zullen er 4 krachtige vijanden spawnen. Je moet ze verslaan om de uitdaging te voltooien. Hiervoor wordt Level 300+ aanbevolen. Zelfs op eenvoudige moeilijkheidsgraad zijn ze behoorlijk uitdagend omdat er 4 tegelijkertijd je aanvallen. Keer hiervoor na het verhaal terug als je voldoende waterpas bent.

Mystery #3: Animus Anomaly
Deze Animus Anomaly spawnt pas veel later, aan het einde van het verhaal. Het zal niet verschijnen tijdens je eerste bezoek aan Noorwegen, dus je moet er later voor terugkomen. Animus-afwijkingen zijn platformuitdagingen. Wanneer je op de locatie aankomt, communiceer dan met de bol daar en hij zal een blauw platformgedeelte voor je spawnen. Bereik de top en vermijd de rode gevarenpunten.

Mystery #4: Legendary Animal (Bear of the Blue Waters)
Dit mysterie vereist dat je een beer van level 310 (Alpha Animal) verslaat. Het is te ver naar het noorden om tijdens de proloog te bereiken, dus je moet ervoor terugkomen na het verhaal wanneer deze regio zich heeft opengesteld.

Mystery #5: Lost Drengr (Orwig Neverdeath)
Dit wordt pas later aan het einde van het verhaal ontgrendeld. Er staat een viking op een klif op de Mystery-locatie. Praat met hem en kies ervoor om met hem te vechten. Hij is level 370, maar je kunt hem gewoon van de klif duwen om hem onmiddellijk te doden. Geen grote uitdaging. Je kunt hem niet bereiken tijdens de proloog, dus kom na het verhaal terug voor hem.

Mystery #6: World Event (The Rekindling)
Dit wereldevenement vindt plaats in het plaatsje Alrekstad, in de oostelijke hoek van de regio. In de stad, voor een huis, vind je een vrouw met wie je kunt praten en die over haar afnemende relatie zal praten. Nadat je met haar hebt gepraat, ga je haar huis binnen en voltooi acties die volgen op hun dialoog.

Vernietig eerst een deel van de omgeving, houten blokkades, vazen en dozen met je zwaard. Vervolgens zullen ze je vragen hun huis plat te branden. Ga naast de vlammende pilaar achter in de kamer staan en richt je boog ernaast om de pijl in brand te steken. Draai je om en schiet met het rietje op de vloer om de brand te beginnen. Je krijgt dan een sleutel om de kist in het huis te openen en het Wereldevenement te voltooien.

Mystery #7: World Event (Battle Born)
Dit wereldevenement vindt plaats in het verre Oosten, voorbij het plaatsje Alrekstad en langs de hoofdweg die doodloopt. Praat met het kind bij de paal en ga terug de weg af, sla linksaf als je bij de eerste boom aan je linkerhand komt. Dit pad leidt je naar een kleine verwoeste hut, die de kinderen gebruiken om overvallen te oefenen. Eenmaal hier moet u drie afzonderlijke taken uitvoeren.

  • Raak alle 4 de mannequins met je wapen
  • Vernietig enkele dozen en vazen in het huis
  • Open de kist aan de rechterkant van de hut, deze staat op het houten platform.

Zodra alle drie deze taken zijn voltooid, zal Kaija je aan de voorkant van het huis ontmoeten en als je met ze praat, voltooi je het Wereldevenement.

Zodra alle drie deze taken zijn voltooid, zal Kaija je aan de voorkant van het huis ontmoeten en als je met ze praat, voltooi je het Wereldevenement.

Dat is 100% van de mysteries die je kunt vinden in Hordafylke Region in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Mystery Guide
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Suthsexe Wealth Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Essexe Artifact Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here